- 6 Ekim 2014
- 1.656
- 1.117
- 78
Yok oda her ikisini duymamis sadece bi tanesi doktor duymus, onlar bile duymamism digerininde gelisimi yavas mis, yani aynisiniz, ki cogu ikiz gebelikte boyle yani biri onden, digeri arkadan geliyorCanim sen ikisini de kalp atisini duymusmuydun, yoksa keselerini gormistun? Cunku sen benden daha erken gitmistin, ptesi ydi degilmi?
Bende kalbinin attigi ekrandan gordum, dedigin gibi 2-3 gun geriden gelebilirmis.Yok oda her ikisini duymamis sadece bi tanesi doktor duymus, onlar bile duymamism digerininde gelisimi yavas mis, yani aynisiniz, ki cogu ikiz gebelikte boyle yani biri onden, digeri arkadan geliyor
@serenci canimm iyiym giremedim surekli halsizlik var istahsizlik var anlamadim,Siden80 canim gecmis olsun insllh her iki bebisinde seninle kalir saglikla buyurler icerde, demek ki bnde igne vurulmasam, sizin gibi kanamam olurdu, ben biliyorsunuz lekelenme gordum ama o gun igne oldum ondan gormedim bi daha cok sukur, bakalim doktor bana ne diyecek, bn gitmedim de doktora,[/QUO
acelyacicegi canim keske bende istahsiz olsam gun boyu yiyesim var canim bu arada sen igneyi lekelenmen oldugu zaman bir defaya mahsusmu yaptin yoksa o gunden beri devammi ediyorsun. Bugun yine hastaneyle konustum ben bhcg baktirmak istiyorum dedim bana diyorki ogrensen ne degisecek. Ben diyorumki eger birmal bi gebelikse ve lekelenme durumunda progesteron igne kullanicam biz progesteron onermiyoruz bende dusugu onlemek icin dedim diyorki dusecegi varsa dussun diyor sinir oldum dualar ediyorum allahim beni bunlara muhtac etmesin. Artik caresiz 20 mayisa kadar beklicem
Ben varım canım 43 ten 48 i gördüm bu hafta tartılmadım..ben yatmaktan aldım zannediyordum...bu hafta hiç yiyemiyorum..içim almıyor ama istahim yok..
Oyle insalkh duyacaksin canm cok sukir ki iyisiniz, kiyamam ya ikizlerine, tahminin dogru cikti, bnmkilerde ikizmi acebaBende kalbinin attigi ekrandan gordum, dedigin gibi 2-3 gun geriden gelebilirmis.
75 i normalde dolduramadigim içinDurumdan hosnut degilsin sondukleri icin galibabnde ayniyim hissiz, ama agrilar tam gaz devam
elsal Ay senin hastanenden varya actiracak bayramlik agzimi, anlatma sinir oluyorum vala, ben transferden beri igne oluyorum canim, progestan di once, sonra haftada bir proluton vurululuyorum, bizim hastane her ihmale karsi ogne yaptirmamizi istiyorlar, dusuk tehdidi olsun olmasin yani, keske bnde kilo alsam zayifim, ama almadim alamiyorum da
Cikolata yemek iyi degilmi kizlar, yani cikolatali biskuviden 3 ,4 tane yemek gunde veya iki gunde bir, sakincasi yoktur degilmi
Sac kremi ne yapiyorki, sonucta diplere degil uclara suruluyor?Bende zayiftim ama hizla dort kilo aldim. Hicmi almadin canim sen biraz dikkat edeyim simdiden sismeyeyim diyorum ama nasil dikkat edeceksem. Bu arada bakim konusunda ne yapiyorsunuz ben sac kremi kullanmaya bile cekiniyorum en azindan uc ay diyorum dogal yasayayim yuzumu falan sabunla yikiyorum makyaj yapmiyorum krem surmuyorum. Siz neler yapiyorsunuz bu konuda??
Kafein iceriyor ya ondan haniYok canim cikolatanin ne zarari olacak tek zararli etkisi kilo aldirmasi olur bence
Transfer 14 unde olmuştu son adet tarihime 5+4 transfere göre 5+6 diyor..Hiç iştahım yok..yemek ten hiç zevk almıyorum..acım ama yemek yemek istemiyorum..senin ultrasonada baya var..alıp burdan sana iğne göndereceğim nerdeyse..çok gıcık ordaki doktorlarAy niye boyle olduk biz senin kacinci haftan canim ben bugun 5+2 oldum sat. Gore 17 nisanda transferim olmustu. Ilaclardan diye dusunuyordum bide hareketsiz yatiyoruz bide bebek beslensin diye extra besinler ekledim duzenli sut icmek meyve yemek gibi
Ben direk çikolata yiyorum valla..ilk 3 ay yediğin şeyler bebeğe gitmiyor diye hatirliyorum..sonuçta yemek yiyemeyen annelere doktorlar üzülmeyin diyorlar..çünkü depolardan alıyor bebek..Cikolata yemek iyi degilmi kizlar, yani cikolatali biskuviden 3 ,4 tane yemek gunde veya iki gunde bir, sakincasi yoktur degilmi
Canim ben sey duymustum burda bi guzellik salonuna gidyordum oradaki uzman demistiki hamilelikte marketlerde satilan basit icerikli urunleri kullanabilirsin ama ozel icerigi olan urunleri ve markalari kullanma demisti. Ben son zamanlarda keratinli sac kremi kullaniyordum bi zarar vermesinden cekindim. Sanicta sac uclari bile olsa emilim olur iyi kotu en azindan ilk uc ay extra dikkat etmek istedimSac kremi ne yapiyorki, sonucta diplere degil uclara suruluyor?
İyi yapıyorsun canım doktorum beni uyarmıştı yaptığımız makyaj etkiliyormuş..zaten evde olduğum için pek yapmıyorum..dediğim gibi sabun kullanıyorum..saç kremi zaten kullanmam ben..oje filan surmuyorum onun bağlantısı biz olduğumuz için olabildiğince kimyasal olabilcek herşeyden mevsimi olmayan ürünlerden uzak durmaya çalışıyorum..Bende zayiftim ama hizla dort kilo aldim. Hicmi almadin canim sen biraz dikkat edeyim simdiden sismeyeyim diyorum ama nasil dikkat edeceksem. Bu arada bakim konusunda ne yapiyorsunuz ben sac kremi kullanmaya bile cekiniyorum en azindan uc ay diyorum dogal yasayayim yuzumu falan sabunla yikiyorum makyaj yapmiyorum krem surmuyorum. Siz neler yapiyorsunuz bu konuda??
Transfer 14 unde olmuştu son adet tarihime 5+4 transfere göre 5+6 diyor..Hiç iştahım yok..yemek ten hiç zevk almıyorum..acım ama yemek yemek istemiyorum..senin ultrasonada baya var..alıp burdan sana iğne göndereceğim nerdeyse..çok gıcık ordaki doktorlar[/QUOT
Uc gun var aramizda ben senin transferinin daha erken oldugunu saniyordum. Masallah bebislere allaha emanet olsunlar. Bu arada ilac konusunda ben buraya gelirken 4 kutu getirdim. 4 kutuda crinone jel getirdim. Ama iste bana ivf yapan dr un dediki lekelenmen olsa bile igneye gec diyemem. Ne kan degerlerinin artisini biliyoruz ne keseyi gorduk normal bir gebelik oldugunu bilmeden igne kullan diyemem dedi. Bende sadece crinone jeli sabah aksam yapmaya basladik cok sukur kirmizi bi lekelenme kanamam yok sadece hafta sonu oldu gecti. Cok giciklar bana diyorki bhcg testi pahali bir test gereksiz buluyoruz gereksiz budugum bi testi yaptirmayi mantikli bulmuyorum dedi ozel yaptirsam dedim olmaz dedi burada ozel yaptirma sansinda yok dedi bizim oyle bi ekibimiz yok
Kafein iceriyor ya ondan hani
Senin degerler nasil cikmisti canim, kusura bakma unutuyorum ..Oyle insalkh duyacaksin canm cok sukir ki iyisiniz, kiyamam ya ikizlerine, tahminin dogru cikti, bnmkilerde ikizmi aceba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?