Onlara göre gebelik testi pahali..ne saçma yaa..ultrason ucuz muymuş..yada insan sağlığı..çok zor işiniz allah kolaylık versin gerçekten onlara muhtaç etmesin.sağlıklı gebeliğin kontrolü yok yani orda..ben den cumartesi istedi ultrason ayarladım özel muayene profesörden ona gideceğim..yakınız evet canım senle biz..
Korkarım bizim yöneticilerde avrupa ya ozendiriyor yaa..aynı şeyler bi 5 sene sonra buraya da gelcek..herşey sistematik olsun derkenAh canim sorma dusun bir tek ultrasona ozel bi hastanede 1200 tl odedim ona bile izin
Alana kadar canim cikti resmen. Allaha emanet insallah hic ihtiyacim olmaz bunlara. Canim senin adinada cok sevindim insallah dr un iyi bir dr dur icine siner. Seninde ikiz demi canim
Benimkide tek canim. Bu arada 10. Gunde kac cikmisti senin yuksek derkenKorkarım bizim yöneticilerde avrupa ya ozendiriyor yaa..aynı şeyler bi 5 sene sonra buraya da gelcek..herşey sistematik olsun derkenbenim tek tabanca canım..tek transfer edildi..beta çok yüksek geldiği için 10.günde geçen hafta cuma gittim karından ultrasonda gözüktü cuma günü doktor 5+1 ölçmüştü ..
Kizlar rahimde yani altta sanci girmesi ne ki sabahtan beri bnde var, hic duymadim agriyan diyen, rahim agzinda yani anlayin
Kizlar rahimde yani altta sanci girmesi ne ki sabahtan beri bnde var, hic duymadim agriyan diyen, rahim agzinda yani anlayin
547.82 ..Benimkide tek canim. Bu arada 10. Gunde kac cikmisti senin yuksek derken
Canim benim bi arkadasim vardi iki cocuk dogurmustu bazen derdimi attan sanci vuruyor hamilemiyim acaba ben hamile olunca alttan sanci vuruyor. Yani hammilelikte normal bi durum belliki
Insllh ondandir, cok fena yaBenimkide tek canim. Bu arada 10. Gunde kac cikmisti senin yuksek derken
Canim benim bi arkadasim vardi iki cocuk dogurmustu bazen derdimi attan sanci vuruyor hamilemiyim acaba ben hamile olunca alttan sanci vuruyor. Yani hammilelikte normal bi durum belliki
Canim senin degerlerin neydi?Insllh ondandir, cok fena ya
Dinlenmece benden canım.sen nasılsın..kalp atışlarını duymuşsundur nasıl gidiyorIyi aksamlar kizlar nasilsiniz
Bende yatiyorum progestan igne oldum, baya acitiyorMus :) kanama var insallah gecerIyi aksamlar kizlar nasilsiniz
Geçer merak etme canım doktorlar biliyor kanamaya göre veriyorlar zaten..kaçlık vuruyorsun..2 gün den sonra alıştı benim yada ilk 2 gün vuranın eli çok ağırdı :)Bende yatiyorum progestan igne oldum, baya acitiyorMus :) kanama var insallah gecer
sıden senn mı kanaman varBende yatiyorum progestan igne oldum, baya acitiyorMus :) kanama var insallah gecer
50 lik ten 1 tane, bel agrisi da var ya.. Allahim sen hepimize yardim etGeçer merak etme canım doktorlar biliyor kanamaya göre veriyorlar zaten..kaçlık vuruyorsun..2 gün den sonra alıştı benim yada ilk 2 gün vuranın eli çok ağırdı :)
Ewet canim, ama doktor korkma hersey yolunda diyor. Allaha havsle ettim cnm , o en iyisini bilir.sıden senn mı kanaman var
bişe olmaz iğne vurulmussun zatenEwet canim, ama doktor korkma hersey yolunda diyor. Allaha havsle ettim cnm , o en iyisini bilir.
Evet canim duyduk cok sukur bugun kasigimda bir agri vardi normal kadin doguma gittim beni korkuttu kendi tup bebege gittim hicbir sorun yok kanaman olmadigi surece korkma dedi ne bileyim canim herseyimiz korku Rabbim yardimcimiz olsunDinlenmece benden canım.sen nasılsın..kalp atışlarını duymuşsundur nasıl gidiyor
Gecmis olsun canim cok mu ki kanamanBende yatiyorum progestan igne oldum, baya acitiyorMus :) kanama var insallah gecer
Sabah acik pembe bayagi gelmisti , ama hala ara ara geliyor canim, cok saol.Gecmis olsun canim cok mu ki kanaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?