2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Ah canim sorma dusun bir tek ultrasona ozel bi hastanede 1200 tl odedim ona bile izin
Alana kadar canim cikti resmen. Allaha emanet insallah hic ihtiyacim olmaz bunlara. Canim senin adinada cok sevindim insallah dr un iyi bir dr dur icine siner. Seninde ikiz demi canim

Korkarım bizim yöneticilerde avrupa ya ozendiriyor yaa..aynı şeyler bi 5 sene sonra buraya da gelcek..herşey sistematik olsun derken benim tek tabanca canım..tek transfer edildi..beta çok yüksek geldiği için 10.günde geçen hafta cuma gittim karından ultrasonda gözüktü cuma günü doktor 5+1 ölçmüştü ..

Kizlar rahimde yani altta sanci girmesi ne ki sabahtan beri bnde var, hic duymadim agriyan diyen, rahim agzinda yani anlayin

Benimkide tek canim. Bu arada 10. Gunde kac cikmisti senin yuksek derken

Kizlar rahimde yani altta sanci girmesi ne ki sabahtan beri bnde var, hic duymadim agriyan diyen, rahim agzinda yani anlayin

Canim benim bi arkadasim vardi iki cocuk dogurmustu bazen derdimi attan sanci vuruyor hamilemiyim acaba ben hamile olunca alttan sanci vuruyor. Yani hammilelikte normal bi durum belliki

547.82 ..

Insllh ondandir, cok fena ya

Bende yatiyorum progestan igne oldum, baya acitiyorMus :) kanama var insallah gecer
Geçer merak etme canım doktorlar biliyor kanamaya göre veriyorlar zaten..kaçlık vuruyorsun..2 gün den sonra alıştı benim yada ilk 2 gün vuranın eli çok ağırdı :)

Dinlenmece benden canım.sen nasılsın..kalp atışlarını duymuşsundur nasıl gidiyor
Evet canim duyduk cok sukur bugun kasigimda bir agri vardi normal kadin doguma gittim beni korkuttu kendi tup bebege gittim hicbir sorun yok kanaman olmadigi surece korkma dedi ne bileyim canim herseyimiz korku Rabbim yardimcimiz olsun

İyi akşamlar arkadaşlar aranızda benim gibi şiddetli hiç durmedan sürekli mide bulantısı ve halsizlik yaşayan varmi çok kötü durumdayım yemek yiyemiyorum herşey kokuyor içim almıyor beslenemedigim için bebeği de belki bebekleri bilmiyorum i cumartesi belli olacak besleyemedigimi düşünüyorum bu ikinci gebeligim ilkinde oglu da hiç bir sorun yasamamistim Çok şükür Allahima bize 2. Denememizdede Nasip etti diye dua ediyorum şükrediyorum ama bu durum da beni hem çok rahatsız hemde tedirgin o diyor yok mudur bir çare

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…