2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Evet canim duyduk cok sukur bugun kasigimda bir agri vardi normal kadin doguma gittim beni korkuttu kendi tup bebege gittim hicbir sorun yok kanaman olmadigi surece korkma dedi ne bileyim canim herseyimiz korku Rabbim yardimcimiz olsun
Kaç tane transfer edilmişti senin canım

Iyi masallah sen duydun mu kalp atislarini
Yok canım daha duyamadım..ayin 9 unda gideceğim inşallah duyarım..tahlilden 15 gün sonra ultrason istediler ben geçen hafta çok ağrım var diye gittim kese gözüktü de kalp duyulmadı daha..sen kaçıncı gün duydugunu hatirliyormusun

Ben altinci haftada duydum ondan once de ekranda gorulmusdu canim

Canım benim benim bulantilarda gecmedi. Az once apatmana girerken yemek kokusu geldi ve midem alt üst oldu. Ama dr bana GAVISCON surup verdi onu icince rahatliyorum. Istersen sende druna sor.

Canım benim benim bulantilarda gecmedi. Az once apatmana girerken yemek kokusu geldi ve midem alt üst oldu. Ama dr bana GAVISCON surup verdi onu icince rahatliyorum. Istersen sende druna sor.
Saolasin canim sorcam zaten bişey yapmam lazım böyle aylar nasıl geçer bilemiyorum geçse bile bebegimin sağlığı söz konusu.

Saolasin canim sorcam zaten bişey yapmam lazım böyle aylar nasıl geçer bilemiyorum geçse bile bebegimin sağlığı söz konusu.
Bende cokmu istahliyim kilo aldim derken bugun midem bulaniyor. Ben normalde bile bir haftanin 3-4 gununu midem bulanarak gecirirdim geceleri bazen kalkip kusar oyle uyurdum sebepsiz bulantilarim olurdu. Bende hamile kalsam kimbilir ne olurum diyordum. Midem bulanmayinca allah allah ne oluyoruz demistimki bugun basladi. Yemek yemedim yogurt meyve peynir seklinde gecistirdim.

Hadi hayirlisi, belirtilerin baslamis canim, inslkh zor gecirmessin, gecirmeyiz bu donemleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…