Ben 50 lik 2 tane yedim kuzum yaa 8 gün..50 lik ten 1 tane, bel agrisi da var ya.. Allahim sen hepimize yardim et
Rabbim yardimcimiz olsunSabah acik pembe bayagi gelmisti , ama hala ara ara geliyor canim, cok saol.
Kaç tane transfer edilmişti senin canımEvet canim duyduk cok sukur bugun kasigimda bir agri vardi normal kadin doguma gittim beni korkuttu kendi tup bebege gittim hicbir sorun yok kanaman olmadigi surece korkma dedi ne bileyim canim herseyimiz korku Rabbim yardimcimiz olsun
bir tane 5.gun transfer edildiKaç tane transfer edilmişti senin canım
Bolbol istirahat canım ayaklarını uzat oturma sakın..Sabah acik pembe bayagi gelmisti , ama hala ara ara geliyor canim, cok saol.
Benim de 1 tane. İlk beta ni hatırlamıyormusun peki..bir tane 5.gun transfer edildi
Evet 230 ikinci 370ucuncu 1920Benim de 1 tane. İlk beta ni hatırlamıyormusun peki..
Ben 547 ile başladım :)Evet 230 ikinci 370ucuncu 1920
Iyi masallah sen duydun mu kalp atislariniBen 547 ile başladım :)
14. Gunde 3000 lerdeydi canim, cift embrio 5. TransferiydiCanim senin degerlerin neydi?
Yok canım daha duyamadım..ayin 9 unda gideceğim inşallah duyarım..tahlilden 15 gün sonra ultrason istediler ben geçen hafta çok ağrım var diye gittim kese gözüktü de kalp duyulmadı daha..sen kaçıncı gün duydugunu hatirliyormusunIyi masallah sen duydun mu kalp atislarini
Ben altinci haftada duydum ondan once de ekranda gorulmusdu canimYok canım daha duyamadım..ayin 9 unda gideceğim inşallah duyarım..tahlilden 15 gün sonra ultrason istediler ben geçen hafta çok ağrım var diye gittim kese gözüktü de kalp duyulmadı daha..sen kaçıncı gün duydugunu hatirliyormusun
Karından mi vajinal mi peki..ctesi günü gitcegim doktor bol su içip gelin dedi bende şaşırdım..alttan bakmak istemiyor galibaBen altinci haftada duydum ondan once de ekranda gorulmusdu canim
Canım benim benim bulantilarda gecmedi. Az once apatmana girerken yemek kokusu geldi ve midem alt üst oldu. Ama dr bana GAVISCON surup verdi onu icince rahatliyorum. Istersen sende druna sor.İyi akşamlar arkadaşlar aranızda benim gibi şiddetli hiç durmedan sürekli mide bulantısı ve halsizlik yaşayan varmi çok kötü durumdayım yemek yiyemiyorum herşey kokuyor içim almıyor beslenemedigim için bebeği de belki bebekleri bilmiyorum i cumartesi belli olacak besleyemedigimi düşünüyorum bu ikinci gebeligim ilkinde oglu da hiç bir sorun yasamamistim Çok şükür Allahima bize 2. Denememizdede Nasip etti diye dua ediyorum şükrediyorum ama bu durum da beni hem çok rahatsız hemde tedirgin o diyor yok mudur bir çare
Yok canım 1 tanesinin kalp atışını görmüştük duymadık çok erken olduğu için...Ikincininde kesesini gördük sadeceCanim sen ikisini de kalp atisini duymusmuydun, yoksa keselerini gormistun? Cunku sen benden daha erken gitmistin, ptesi ydi degilmi?
Masallah ikiz gibi degerin, hayirlisi olsun cnm14. Gunde 3000 lerdeydi canim, cift embrio 5. Transferiydi
Bir kere alttan bir kere ustten bakdi canimKarından mi vajinal mi peki..ctesi günü gitcegim doktor bol su içip gelin dedi bende şaşırdım..alttan bakmak istemiyor galiba
Saolasin canim sorcam zaten bişey yapmam lazım böyle aylar nasıl geçer bilemiyorum geçse bile bebegimin sağlığı söz konusu.Canım benim benim bulantilarda gecmedi. Az once apatmana girerken yemek kokusu geldi ve midem alt üst oldu. Ama dr bana GAVISCON surup verdi onu icince rahatliyorum. Istersen sende druna sor.
Bende cokmu istahliyim kilo aldim derken bugun midem bulaniyor. Ben normalde bile bir haftanin 3-4 gununu midem bulanarak gecirirdim geceleri bazen kalkip kusar oyle uyurdum sebepsiz bulantilarim olurdu. Bende hamile kalsam kimbilir ne olurum diyordum. Midem bulanmayinca allah allah ne oluyoruz demistimki bugun basladi. Yemek yemedim yogurt meyve peynir seklinde gecistirdim.Saolasin canim sorcam zaten bişey yapmam lazım böyle aylar nasıl geçer bilemiyorum geçse bile bebegimin sağlığı söz konusu.
Hadi hayirlisi, belirtilerin baslamis canim, inslkh zor gecirmessin, gecirmeyiz bu donemleriBende cokmu istahliyim kilo aldim derken bugun midem bulaniyor. Ben normalde bile bir haftanin 3-4 gununu midem bulanarak gecirirdim geceleri bazen kalkip kusar oyle uyurdum sebepsiz bulantilarim olurdu. Bende hamile kalsam kimbilir ne olurum diyordum. Midem bulanmayinca allah allah ne oluyoruz demistimki bugun basladi. Yemek yemedim yogurt meyve peynir seklinde gecistirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?