2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Gunaydin canim, aksam zor yattim saga vurmustu, bugun mecbur sola yaptiricam, cunku saga vurulacak gibi degil:)bende masaj yapayim bugun.

Yemek yerken birden ogurmek geliyor kesiliyorum işte..iyy..

Ne zmn geçer mis peki ohss

Kızlar igne acitmasin diye size bir taktik verim. Bende 1 defa vuruldum. Siringanin ucundaki igneyi ilaci cektikten sonra degistittirin acimiyor o zaman. Yani kalcaniza vurulan igne ucuyla ilac cekilmemis olsun.

Bende yok mide bulantisi , benim normalde cok midem tutardi, kesin diyordum benimde midem bulanir kusarim, ama tık yok, daha erken tabi belli olmaz:)
Bulantı filan gibi değil yaa..Yemek yerken birden igrenme oluyor bende çok yersin de ağzına gelir yaa...mide bulantısı filan yokk.ee olcak tabi tırnak tomurcuklari filan oluşuyor kaç mm acaba günler de geçmiyor ölücem meraktan :)

Kızlar igne acitmasin diye size bir taktik verim. Bende 1 defa vuruldum. Siringanin ucundaki igneyi ilaci cektikten sonra degistittirin acimiyor o zaman. Yani kalcaniza vurulan igne ucuyla ilac cekilmemis olsun.
Aa neler öğreniyoruz...Canim sen nasılsın bu arada

İlaç yağlı olduğu için iğne ucu takılı iken çekmiyorlar di bende şırınga ile ilacı çekiyor ondan sonra iğne takılıyor ucuna..o ilacın taktiği öyleymiş 82 yaşında vuran hemşire teyze söylemişti onda hiç acımıyordu zaten ama kadın da yarısını ampul de bıraktığını görmüştüm bir daha da hastanede acil de yaptırdım zaten

Bende yok mide bulantisi , benim normalde cok midem tutardi, kesin diyordum benimde midem bulanir kusarim, ama tık yok, daha erken tabi belli olmaz:)
Hem erken daha canım birde bendede ogurmek falan yok,yalnızca bulantı var oda çok şiddetli değil. ..Annelerinize sorun mesele 3 gebelik yaşayıp 1 tanesinde bile bulantı yasamadiysa size denk gelebiliyormus

Hem erken daha canım birde bendede ogurmek falan yok,yalnızca bulantı var oda çok şiddetli değil. ..Annelerinize sorun mesele 3 gebelik yaşayıp 1 tanesinde bile bulantı yasamadiysa size denk gelebiliyormus
Ben anneme sordum, sadece sigara ve dumanindan cok igrenmis, baska bir mide bulantisi olmamis. Belkide normaldir midemin bulanmamasi, dedigin gibi anneden alirmissin bu durumu.

Ben anneme sordum, sadece sigara ve dumanindan cok igrenmis, baska bir mide bulantisi olmamis. Belkide normaldir midemin bulanmamasi, dedigin gibi anneden alirmissin bu durumu.
Tabi aynen öyle,annem 4 doğum yaptı ve sadece bir tane ablam ters gelmiş,o ablaminda bebeği ters geldi ve sezaryen le alındı:)

Tabi aynen öyle,annem 4 doğum yaptı ve sadece bir tane ablam ters gelmiş,o ablaminda bebeği ters geldi ve sezaryen le alındı:)
Gercekten cekiyo demekki ben simdi takvim yapayim dedim, sat 26 mart, 1 ocak dedi dogum ama cogu yerde 30- 31 aralik dedi, bende 31 araligi girdim. Sizin dogum tarihi ne cikiyor, bigun sata gore tam 6+0 im

Gercekten cekiyo demekki ben simdi takvim yapayim dedim, sat 26 mart, 1 ocak dedi dogum ama cogu yerde 30- 31 aralik dedi, bende 31 araligi girdim. Sizin dogum tarihi ne cikiyor, bigun sata gore tam 6+0 im
Ya şimdi sende gördüm tekrar yapmaya çalıştım gebelik takvimini yapmaya çalışıyordum yapamıyorum bir türlü cildiracagim kaçtır deniyorum..Benim 02.01.2016 çıkıyor ama bi çok yerde denedim 2 gün atıyor tam net degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…