Gunaydin canim, aksam zor yattimCanım biraz yağlı bir igneymis ondan yakiyormus...Bende dün 3.yü vurdurdum sağ sol yapıyorum ama yatarken iyi olmuyor oda,bugün tek tarafa devam etmeye karar verdim :) bir hemşire bana ağrı yaparsa kolnya ile masaj yap dedi aklında olsun seninde
Yemek yerken birden ogurmek geliyor kesiliyorum işte..iyy..Al bendende o kadar :)bir şeye öyle bir aseriyorum ki ne olduğunu bilmiyorum...Bende mide bulantilarida başladı zaten yemek yerken kesiliyor fazla yiyemiyorum...Dün akşam öyle şeyler istedim ki komediydi resmen aman kesmedi beni onlarda değilmiş
Ne zmn geçer mis peki ohssDedigin gibi, toplum icinde cokta yakışık olmuyor canim, keske bir tane de olsa yeseydin, neyse onumuzdeki gunlerde abartmadan yeriz zatenbende OHSS gelisti , onun yuzundenmi ne zaten sisim , yemek yiyincede patlicakmis gibi oluyorum, cnm istese de yiyemiyorum zaten.
Bende yok mide bulantisi , benim normalde cok midem tutardi, kesin diyordum benimde midem bulanir kusarim, ama tık yok, daha erken tabi belli olmaz:)Yemek yerken birden ogurmek geliyor kesiliyorum işte..iyy..
Dun doktor bakti, hala yimurtaliklarim baya buyuk ve su doluymus, ee karnimdada hafif bir odem var, 1 ayi bile buluyormus canim gecmesi, 2 hafta gibi gecer insallahNe zmn geçer mis peki ohss
Kızlar igne acitmasin diye size bir taktik verim. Bende 1 defa vuruldum. Siringanin ucundaki igneyi ilaci cektikten sonra degistittirin acimiyor o zaman. Yani kalcaniza vurulan igne ucuyla ilac cekilmemis olsun.Canım biraz yağlı bir igneymis ondan yakiyormus...Bende dün 3.yü vurdurdum sağ sol yapıyorum ama yatarken iyi olmuyor oda,bugün tek tarafa devam etmeye karar verdim :) bir hemşire bana ağrı yaparsa kolnya ile masaj yap dedi aklında olsun seninde
Bulantı filan gibi değil yaa..Yemek yerken birden igrenme oluyor bende çok yersin de ağzına gelir yaa...mide bulantısı filan yokk.ee olcak tabi tırnak tomurcuklari filan oluşuyor kaç mm acaba günler de geçmiyor ölücem meraktan :)Bende yok mide bulantisi , benim normalde cok midem tutardi, kesin diyordum benimde midem bulanir kusarim, ama tık yok, daha erken tabi belli olmaz:)
Kıyamam ya o kadar mı?Gunaydin canim, aksam zor yattimsaga vurmustu, bugun mecbur sola yaptiricam, cunku saga vurulacak gibi degil:)bende masaj yapayim bugun.
İnşallah allah yardım etsin bir an önce atlat canım.Dun doktor bakti, hala yimurtaliklarim baya buyuk ve su doluymus, ee karnimdada hafif bir odem var, 1 ayi bile buluyormus canim gecmesi, 2 hafta gibi gecer insallah
Aa neler öğreniyoruz...Canim sen nasılsın bu aradaKızlar igne acitmasin diye size bir taktik verim. Bende 1 defa vuruldum. Siringanin ucundaki igneyi ilaci cektikten sonra degistittirin acimiyor o zaman. Yani kalcaniza vurulan igne ucuyla ilac cekilmemis olsun.
Belkide cok kastim kendimi, aslinda vurulurken acimadi ya 5 saat sonra falan basladi acisi bende anlamadim:))))Kıyamam ya o kadar mı?
Vuranlada alakalı olabilir, kasma birde kendini iğne olurken canm
İlaç yağlı olduğu için iğne ucu takılı iken çekmiyorlar di bende şırınga ile ilacı çekiyor ondan sonra iğne takılıyor ucuna..o ilacın taktiği öyleymiş 82 yaşında vuran hemşire teyze söylemişti onda hiç acımıyordu zaten ama kadın da yarısını ampul de bıraktığını görmüştüm bir daha da hastanede acil de yaptırdım zatenKızlar igne acitmasin diye size bir taktik verim. Bende 1 defa vuruldum. Siringanin ucundaki igneyi ilaci cektikten sonra degistittirin acimiyor o zaman. Yani kalcaniza vurulan igne ucuyla ilac cekilmemis olsun.
Hem erken daha canım birde bendede ogurmek falan yok,yalnızca bulantı var oda çok şiddetli değil. ..Annelerinize sorun mesele 3 gebelik yaşayıp 1 tanesinde bile bulantı yasamadiysa size denk gelebiliyormusBende yok mide bulantisi , benim normalde cok midem tutardi, kesin diyordum benimde midem bulanir kusarim, ama tık yok, daha erken tabi belli olmaz:)
Ben anneme sordum, sadece sigara ve dumanindan cok igrenmis, baska bir mide bulantisi olmamis. Belkide normaldir midemin bulanmamasi, dedigin gibi anneden alirmissin bu durumu.Hem erken daha canım birde bendede ogurmek falan yok,yalnızca bulantı var oda çok şiddetli değil. ..Annelerinize sorun mesele 3 gebelik yaşayıp 1 tanesinde bile bulantı yasamadiysa size denk gelebiliyormus
Tabi aynen öyle,annem 4 doğum yaptı ve sadece bir tane ablam ters gelmiş,o ablaminda bebeği ters geldi ve sezaryen le alındı:)Ben anneme sordum, sadece sigara ve dumanindan cok igrenmis, baska bir mide bulantisi olmamis. Belkide normaldir midemin bulanmamasi, dedigin gibi anneden alirmissin bu durumu.
Gercekten cekiyo demekkiTabi aynen öyle,annem 4 doğum yaptı ve sadece bir tane ablam ters gelmiş,o ablaminda bebeği ters geldi ve sezaryen le alındı:)
Bende kusmaya devam ediyorum ya yine. Ayni yani bu arada esmakavak tan hic ses soluk cikmadi. Ne oldu bu kiza acaba haberin varmi???Aa neler öğreniyoruz...Canim sen nasılsın bu arada
Ya şimdi sende gördüm tekrar yapmaya çalıştım gebelik takvimini yapmaya çalışıyordum yapamıyorum bir türlü cildiracagim kaçtır deniyorum..Benim 02.01.2016 çıkıyor ama bi çok yerde denedim 2 gün atıyor tam net degilGercekten cekiyo demekkiben simdi takvim yapayim dedim, sat 26 mart, 1 ocak dedi dogum ama cogu yerde 30- 31 aralik dedi, bende 31 araligi girdim. Sizin dogum tarihi ne cikiyor, bigun sata gore tam 6+0 im
Aynen canım benimde haberim yok birden kayboldu,insallah kötü birsey yokturBende kusmaya devam ediyorum ya yine. Ayni yani bu arada esmakavak tan hic ses soluk cikmadi. Ne oldu bu kiza acaba haberin varmi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?