Profil sayfani ac , tahmini dogum tarihi diye birseyvar asagiya dogru orada giriyorsun., sonra an altta degisiklikleri kaydet var sonra oluyor.Ya şimdi sende gördüm tekrar yapmaya çalıştım gebelik takvimini yapmaya çalışıyordum yapamıyorum bir türlü cildiracagim kaçtır deniyorum..Benim 02.01.2016 çıkıyor ama bi çok yerde denedim 2 gün atıyor tam net degil
Profil sayfasi degil de , kisisel bilgiler kismina canim.Ya şimdi sende gördüm tekrar yapmaya çalıştım gebelik takvimini yapmaya çalışıyordum yapamıyorum bir türlü cildiracagim kaçtır deniyorum..Benim 02.01.2016 çıkıyor ama bi çok yerde denedim 2 gün atıyor tam net degil
Yapıyorum canım aynısını kabul etmiyorProfil sayfani ac , tahmini dogum tarihi diye birseyvar asagiya dogru orada giriyorsun., sonra an altta degisiklikleri kaydet var sonra oluyor.
Alla alla , cok ilginc.Yapıyorum canım aynısını kabul etmiyor
Gerekli formatlarını uyuşma bir değer yazınız çıkıyor,e zaten 02.01.2016 giriyorum kabul etmiyor Nerede yanlış yapıyorum anlayamadimAlla alla , cok ilginc.
Tarihler arasina nokta degil - bunun gibi cizgi koyuyorsun dimi?02-01-2016 olmaliGerekli formatlarını uyuşma bir değer yazınız çıkıyor,e zaten 02.01.2016 giriyorum kabul etmiyor Nerede yanlış yapıyorum anlayamadim
Aa ben noktaladim,hemen halldiyorum canım sağolTarihler arasina nokta degil - bunun gibi cizgi koyuyorsun dimi?02-01-2016 olmali
Merhaba kizlar tunaydin, bnde o ignelerden cok cektim ya, transferden sonra 6 gun, sabah aksam progestan igne yaptirdim, allah im cok fenaydi, yuruyemiyordum bile, hic birsey etki etmedi, oturmak kalkmak iskence olmustu, bazen pregnly ignede oluyordum, anlayacagin gunde 3 kere igne oluyordum, ama cok sukur proluton igne yapiyorum simdi haftada bir, daha fazla dayanamazdim yoksa. Sende sıkacan disini mecbur bebislerin icinTarihler arasina nokta degil - bunun gibi cizgi koyuyorsun dimi?02-01-2016 olmali
Sağol canimm..İnsallahh canım az kaldı zaten seninde :)Takvimleriniz hayirli olsun gızlarrr, siz gordunuz bebisleri, bizde gorelim koyariz
Evt saglikli olsunlarda gorrurz insallh, agriniz varmi pekiSağol canimm..İnsallahh canım az kaldı zaten seninde :)
Aynen kuzum yaaa cok zormus, Allah bizede nasil guc vermis diyorum, erkekler bu cektigimizin 10 da birini cekmez, Annelik gibi mukemmel bir duyguyu da bize yasatiyor tabi.Merhaba kizlar tunaydin, bnde o ignelerden cok cektim ya, transferden sonra 6 gun, sabah aksam progestan igne yaptirdim, allah im cok fenaydi, yuruyemiyordum bile, hic birsey etki etmedi, oturmak kalkmak iskence olmustu, bazen pregnly ignede oluyordum, anlayacagin gunde 3 kere igne oluyordum, ama cok sukur proluton igne yapiyorum simdi haftada bir, daha fazla dayanamazdim yoksa. Sende sıkacan disini mecbur bebislerin icin
Bende hiç ağrı sizi yok,sadece bugün goguslerimde çok fazla acı var onun haricinde kasik agrim falan yokEvt saglikli olsunlarda gorrurz insallh, agriniz varmi peki
Olmusss, hayirlisiAa ben noktaladim,hemen halldiyorum canım sağol
Bnde niye var ya, karin, kasik, gobek cevrem cekilior anlamadim, normal mi degilmi kiBende hiç ağrı sizi yok,sadece bugün goguslerimde çok fazla acı var onun haricinde kasik agrim falan yok
Bende cok agri yok canim, goguslerimde cok acimiyor, bazen gun icinde kisa sureli kasik agrisi, gece saga sola donerken de gogus agrisi hissediyorum o kadarEvt saglikli olsunlarda gorrurz insallh, agriniz varmi peki
Canim sislikmi var acaba, tabi herkesin bunyesi o kadar farkli tepki veriyor ki. Onun icin endiselenmene gerek yokBnde niye var ya, karin, kasik, gobek cevrem cekilior anlamadim, normal mi degilmi ki
Herkesin farklı canım, ben 1 hafta önce onları yaşadım biraz,hatta bir gece göbek deligimi çekiyordu sanki biri içerden uykudan uyandım :)çok korktum :) ama ben başka sağlık sorunuyla ugrastigim için anlamıyorda olabilirim...Bnde niye var ya, karin, kasik, gobek cevrem cekilior anlamadim, normal mi degilmi ki
Vala ignede oluyoruz leke kan falan goremem, bi terslik olursa sadece agridan anlariz, bnm de agrim var dunde vardi, hatta kizlara ddim, ama anlamadim ki. Pazartesi anlariz artik hu agrilarin sebebini.Canim sislikmi var acaba, tabi herkesin bunyesi o kadar farkli tepki veriyor ki. Onun icin endiselenmene gerek yok
Icini ferah tut, bende ctesi yeniden gidecegim , bakalim kanama ne olacak.Vala ignede oluyoruz leke kan falan goremem, bi terslik olursa sadece agridan anlariz, bnm de agrim var dunde vardi, hatta kizlara ddim, ama anlamadim ki. Pazartesi anlariz artik hu agrilarin sebebini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?