2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Profil sayfani ac , tahmini dogum tarihi diye birseyvar asagiya dogru orada giriyorsun., sonra an altta degisiklikleri kaydet var sonra oluyor.

Profil sayfasi degil de , kisisel bilgiler kismina canim.

Tarihler arasina nokta degil - bunun gibi cizgi koyuyorsun dimi?02-01-2016 olmali
Merhaba kizlar tunaydin, bnde o ignelerden cok cektim ya, transferden sonra 6 gun, sabah aksam progestan igne yaptirdim, allah im cok fenaydi, yuruyemiyordum bile, hic birsey etki etmedi, oturmak kalkmak iskence olmustu, bazen pregnly ignede oluyordum, anlayacagin gunde 3 kere igne oluyordum, ama cok sukur proluton igne yapiyorum simdi haftada bir, daha fazla dayanamazdim yoksa. Sende sıkacan disini mecbur bebislerin icin

Aynen kuzum yaaa cok zormus, Allah bizede nasil guc vermis diyorum, erkekler bu cektigimizin 10 da birini cekmez, Annelik gibi mukemmel bir duyguyu da bize yasatiyor tabi.

Bnde niye var ya, karin, kasik, gobek cevrem cekilior anlamadim, normal mi degilmi ki
Herkesin farklı canım, ben 1 hafta önce onları yaşadım biraz,hatta bir gece göbek deligimi çekiyordu sanki biri içerden uykudan uyandım :)çok korktum :) ama ben başka sağlık sorunuyla ugrastigim için anlamıyorda olabilirim...

Canim sislikmi var acaba, tabi herkesin bunyesi o kadar farkli tepki veriyor ki. Onun icin endiselenmene gerek yok
Vala ignede oluyoruz leke kan falan goremem, bi terslik olursa sadece agridan anlariz, bnm de agrim var dunde vardi, hatta kizlara ddim, ama anlamadim ki. Pazartesi anlariz artik hu agrilarin sebebini.

Vala ignede oluyoruz leke kan falan goremem, bi terslik olursa sadece agridan anlariz, bnm de agrim var dunde vardi, hatta kizlara ddim, ama anlamadim ki. Pazartesi anlariz artik hu agrilarin sebebini.
Icini ferah tut, bende ctesi yeniden gidecegim , bakalim kanama ne olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…