2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Saolasin canim sorcam zaten bişey yapmam lazım böyle aylar nasıl geçer bilemiyorum geçse bile bebegimin sağlığı söz konusu.
Canım bu dönemde bebek annenin yediklerinden değil, depolarından kullanıyor gerekli besinleri. Aynı Sıkıntılar bende de var. Bir dönem kan bile kusmuştum. Ama bulantılar gebeliğin sağlıklı gittiğini gösterirmiş. Vücudun sağlıksız ve Zararlı bazı gruplara karşı verdiği otomatik bir savunma mekanizmasıymış bulantılar. Doktor anlatmıştı bunları. Metpamit tablet verdi. Günde üç taneye kadar alınabiliyor. Aç karnına Alıp yemek yiyorsun. En azından yediğin sana kalıyor. Ama sürekli bulantı hali çok kötü ve benim finallerim başladığı için zofran diye bir ilaç verdi. Kanser hastalarının kemoterapi sonrası buluntularını gidermeye yardımcı bir ilaçmış. Bebeğe hiç bir zarar-ı yokmuş ancak annede bir takım psikolojik yan etkileri olabiliyormuş. Buradaki eczanelerde bulamadım. Yok saran bir ilaç. Şimdilik metpamidle idare ediyorum. Sen de bu ilaçları bir doktoruna dor istersrn

Son düzenleme:
Kizlarrr bugun progestan igne vuruldum, kalcam berbat durumda, Allahim kullananlara yardimci olsun, bunun acisini gecirecek birsey var mi?
3 gün zor yürüdüm ben..ama iğneyi yapan in eliyle alakalı bence galiba..ilk iki gün kemiğine dayanmış gibi hissettim..sonra vuranlar da hiç hissetmedim..bacagimin ağrısı da geçti rahat yürümeye başladım..

İnsallah benimde acisi azalir zamanla. Seni cok iyi anliyorum artik cnm cok zor bu isler.

Ben son günler acil de yaptırdım yok kıpırdama filan dendi ama eşim le gittim arabayla yaptırdım acil de rahat rahat geldim
Benim eve gelip yapiyorlar, bakalim canim, Allahtan hayirlisi gecer belki acidi azalsa da yeter, ki herseye raziyiz zaten :) agrisa da agrimasa da.

Ben son günler acil de yaptırdım yok kıpırdama filan dendi ama eşim le gittim arabayla yaptırdım acil de rahat rahat geldim
Canim bir sey daha soracagim, hangi taraftan vuruluyorsun,? Hep ayni taraf mi yoksa sag sol mu yapiyorsun?

Canim bir sey daha soracagim, hangi taraftan vuruluyorsun,? Hep ayni taraf mi yoksa sag sol mu yapiyorsun?
Her akşam degistiriyorum canım..zaten hastanedekiler acil dekiler de öyle dedi her gittiğimde dün ne tarafa vuruldu ona göre hazırlayın filan dediler...popomun üstü dart gibi delikdelikolmuş

Her akşam degistiriyorum canım..zaten hastanedekiler acil dekiler de öyle dedi her gittiğimde dün ne tarafa vuruldu ona göre hazırlayın filan dediler...popomun üstü dart gibi delikdelikolmuş
Ogrendigim iyi oldu bende oyle yapayim, zaten gorulmedik yerimizde kalmadi ya , artik hic utanmiyorum.

Benim canım 2 gündür bir şey çekiyor kokusu burnuma geliyor ama bulamıyorum..siz de de oluyormu kızlar yaa..canınız bir şeyler cekiyormu

Ben aciyi cokkkk severim, pul biber yemek istiyorum kasik kasik:)))
Yok hazır bir yemek çekiyor dışardan gibi ama ne olduğunu bulamadım bugün şunu yaptır getir dedim..getirdi öküz gibi yedim..Yok bu değil dedim sonrada..aradığım kokunun yemeği o değilmiş..bulamıyorum yemeği ..zaten iştahım da yok..içim bi tuhaf..acı ya Dikkat et ama bazen çıkışta sorun yaratıyor..

Hormonlarin oyunu bize:) canim aci istesede yemiyorum , mide ve bagirsaklari bozmasin diye , birde o cikmasin.

Hormonlarin oyunu bize:) canim aci istesede yemiyorum , mide ve bagirsaklari bozmasin diye , birde o cikmasin.
Gene de nefsini bastır canım daa abartma dokunmasın dediğim gibi..Ben hamileyken canım nasıl birşey çekti o hastanede kızların kocası getirmiş zararlı diye yemedim mısırda gdo var diye eşim yedirmiyordu..o hamileyken içim gitti o oda nasıl kokmuştu..pişman oldum nefsimi bastırmak için alıp yemedigime..toplu yaşamayı sevmiyorum ben yaa..toplulukta cekiniyorum kokulu yemek yemekten filan..Onlarda riskli hepsi serum kollarında habire abur cubur yiyordu..

Dedigin gibi, toplum icinde cokta yakışık olmuyor canim, keske bir tane de olsa yeseydin, neyse onumuzdeki gunlerde abartmadan yeriz zaten bende OHSS gelisti , onun yuzundenmi ne zaten sisim , yemek yiyincede patlicakmis gibi oluyorum, cnm istese de yiyemiyorum zaten.

Çok teşekkür ederim canım :)

Kizlarrr bugun progestan igne vuruldum, kalcam berbat durumda, Allahim kullananlara yardimci olsun, bunun acisini gecirecek birsey var mi?
Canım biraz yağlı bir igneymis ondan yakiyormus...Bende dün 3.yü vurdurdum sağ sol yapıyorum ama yatarken iyi olmuyor oda,bugün tek tarafa devam etmeye karar verdim :) bir hemşire bana ağrı yaparsa kolnya ile masaj yap dedi aklında olsun seninde

Benim canım 2 gündür bir şey çekiyor kokusu burnuma geliyor ama bulamıyorum..siz de de oluyormu kızlar yaa..canınız bir şeyler cekiyormu
Al bendende o kadar :)bir şeye öyle bir aseriyorum ki ne olduğunu bilmiyorum...Bende mide bulantilarida başladı zaten yemek yerken kesiliyor fazla yiyemiyorum...Dün akşam öyle şeyler istedim ki komediydi resmen aman kesmedi beni onlarda değilmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…