- 6 Ekim 2014
- 1.656
- 1.117
- 78
Kaderimde gidecekti, insallh sorunsuz gelirsiniz canlar,Icini ferah tut, bende ctesi yeniden gidecegim , bakalim kanama ne olacak.
Ahhh canim yesene kiyamam. Benimde cig kofte istiyor,bol acili:) bende yemedim daha.Canim bir haftadir otlu peynirli gozleme cekiyor, baskada bisey cekmiyor vala, yemedim de
Canim bir haftadir otlu peynirli gozleme cekiyor, baskada bisey cekmiyor vala, yemedim de
Kızlar yesenize :) Aman ne istiyorsa canınız azda olsa tadın aklınızda kalmasın...Çiğ köfte dedin şimdi benimde canım çekti bol acılı limonlu offffAhhh canim yesene kiyamam. Benimde cig kofte istiyor,bol acili:) bende yemedim daha.
Cigkofteyi demiyorum zaten hatirlatma:)) cok iyi giderdi ama olmaz tabi yiyemeyizAhhh canim yesene kiyamam. Benimde cig kofte istiyor,bol acili:) bende yemedim daha.
Artık çok geçAma olmadi yaa, cigkofteye yok tamm mi kizlar, oyle bir yemek yok, cikarin aklinizdan(
Ayyy canim ya, yasasin yemek yemek.. sloganimiz
Kızlar yesenize :) Aman ne istiyorsa canınız azda olsa tadın aklınızda kalmasın...Çiğ köfte dedin şimdi benimde canım çekti bol acılı limonlu offff
Ama olmadi yaa, cigkofteye yok tamm mi kizlar, oyle bir yemek yok, cikarin aklinizdan(
Kizlar zaten soylesemmi soylemesemmi emin degilfim yaaaa:))))))aslinda etsizinden yenir zaten dimiAyyy canim ya, yasasin yemek yemek.. sloganimiz
Baharatlarina ne yapacan peki, icinde bu suru baharat var kiKizlar zaten soylesemmi soylemesemmi emin degilfim yaaaa:))))))aslinda etsizinden yenir zaten dimi
Evet kuzum görmeden koyamıyorum ben de..ultrasondaki ölçüsü de önemli ona göre kaç günlük olduğunu tam bilebilcemTakvimleriniz hayirli olsun gızlarrr, siz gordunuz bebisleri, bizde gorelim koyariz
Baharat sakincalimi ki yaBaharatlarina ne yapacan peki, icinde bu suru baharat var ki
Evet evetKizlar zaten soylesemmi soylemesemmi emin degilfim yaaaa:))))))aslinda etsizinden yenir zaten dimi
Bencede nefsinizi bastırın o kadarcık yiyin etsiz olarak..çiğ et yasak ama..iyi yikanmamis sebze meyva..Kizlar zaten soylesemmi soylemesemmi emin degilfim yaaaa:))))))aslinda etsizinden yenir zaten dimi
Aynen tadimlik bile yeter:))Bencede nefsinizi bastırın o kadarcık yiyin etsiz olarak..çiğ et yasak ama..iyi yikanmamis sebze meyva..
Aşırı baharat kabız yapabilir..ondan genede dikkat et canım..mideler de hassas bu dönemde ağır gelebilir mideye..dikkatli kullan bence..Baharat sakincalimi ki yaben doktorum oyle birsey demedi.
Yemememiz gereken birsey dimi:) izmirde de cokkk guzelBenimde canım baharatlı etli birşey çekti geçen gün..ama benim adam yok dedi çeyrek yiyin dedim gene yok dedi..bu böyle yaptıkça nefsim daha da azıyor :)
Kokusu yedirtiyor..çok pisirtirim diyom eşime yok sakatat yaa..bende çünkü rubella ile toksoplazma da çıkmıştı geçen seneki bebek te..Yemememiz gereken birsey dimi:) izmirde de cokkk guzel
Yaparlar, bnmde aklima geliyor ama yeme bencede:)
Amannnn uzak dur o zaman:) o tahlillere ne zaman bakiliyor cnm?Kokusu yedirtiyor..çok pisirtirim diyom eşime yok sakatat yaa..bende çünkü rubella ile toksoplazma da çıkmıştı geçen seneki bebek te..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?