2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Canim bir haftadir otlu peynirli gozleme cekiyor, baskada bisey cekmiyor vala, yemedim de
Ahhh canim yesene kiyamam. Benimde cig kofte istiyor,bol acili:) bende yemedim daha.
Kızlar yesenize :) Aman ne istiyorsa canınız azda olsa tadın aklınızda kalmasın...Çiğ köfte dedin şimdi benimde canım çekti bol acılı limonlu offff

Kızlar yesenize :) Aman ne istiyorsa canınız azda olsa tadın aklınızda kalmasın...Çiğ köfte dedin şimdi benimde canım çekti bol acılı limonlu offff
Ama olmadi yaa, cigkofteye yok tamm mi kizlar, oyle bir yemek yok, cikarin aklinizdan(
Ayyy canim ya, yasasin yemek yemek.. sloganimiz
Kizlar zaten soylesemmi soylemesemmi emin degilfim yaaaa:))))))aslinda etsizinden yenir zaten dimi

Benimde canım baharatlı etli birşey çekti geçen gün..ama benim adam yok dedi çeyrek yiyin dedim gene yok dedi..bu böyle yaptıkça nefsim daha da azıyor :)

Benimde canım baharatlı etli birşey çekti geçen gün..ama benim adam yok dedi çeyrek yiyin dedim gene yok dedi..bu böyle yaptıkça nefsim daha da azıyor :)
Yemememiz gereken birsey dimi:) izmirde de cokkk guzel
Yaparlar, bnmde aklima geliyor ama yeme bencede:)

Yemememiz gereken birsey dimi:) izmirde de cokkk guzel
Yaparlar, bnmde aklima geliyor ama yeme bencede:)
Kokusu yedirtiyor..çok pisirtirim diyom eşime yok sakatat yaa..bende çünkü rubella ile toksoplazma da çıkmıştı geçen seneki bebek te..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…