2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Kokusu yedirtiyor..çok pisirtirim diyom eşime yok sakatat yaa..bende çünkü rubella ile toksoplazma da çıkmıştı geçen seneki bebek te..
Hm bnm bildigin,hamileligin ilk donemlerinde o tur sakatattir, iskembedir vs. Yenilmemeliymis canim, hic canim cekmiyor cok sukur, amanin

Kuaföre gittim bugün izmir çok sıcak cehennem gibi yanıyor kızlar sizin oralar nasıl..

Slm kizlar size guzel haberim var az once tesadufen bi hemsire ile arkadas olmustuk gide gele onunla karsilastim. Bes senedir cocuk istedigimi surekli testler yaptirdigimi biliyordu ona ivf yaptirdim hamileyim dedim ama bi sorunum var bhcg yaptiramiyorum burada dedim yapmadilar gerek yok dediler dedim Oda ne demek gerek yok dedi tabiki gerek var senin bunu bilmeye hakkin var dedi. Randevum bile yoktu hemen benden kan aldi yarin ogleden sonra yada pzt sonucu ogrenebilecekmisim.

Ne güzel canım önüne gelmiş resmen..

Hadi gozunaydin canim, gec kalinmis bir adimdi, bn bile 3. Testi yapmadigim icin pismanim ama gecti artik:))

kizcelerimmmmmm nasilsiniz ? hamilelik takvimleriniz cok güzel olmussssssss....
benden haberler getirdim sizee
bugun son iğnemi oldum
yârin saat 00.00 de çatlatma iğnesi yapicam inşallah...
pazar sabahi opu var opu ......
yumoslar dan da artik kesin sonucu pazar gunu bildiririm inşallah...

endometrum 14mm olmuş transfere kadar daha da kalinlasacak acabalar var aklimda sizce?

Masallah hersey yolunda gorunuyor canim:)

toprağım ne güzel haberler verdin bize.nolur stres yapmamaya çalış transfere bişey kalmamış. İnan bana acaba şu mu bu mu deyince olmuyo çok sevindim güzel haberlerine. Ben negatiften sonra kendimi dua topiklerine ve bitkilere verdim buraya uğrayıp güzel haberlerinizi okuyorum hep.

Canim senin kanaman gecmismiydi igneden sonra hemen? benim ara ara geliyor yine pede ve peceteye.
Canım geçti iki gün ama o kadar garip ki daha yeni farkettim bu durumu,tam saatinde alırsam progestan ilaçları bi sknti olmuyor ama 5 10 dk bile geciktirsem hemen başlıyor...

Ayy canikom supersin :)
Çok az kaldı şükürler olsun...14 mm gayet güzel bugün için ve transfere kadar elbette dahada ilerleyecek sanırım hergün 1 mm falan ilerliyor benim öyle olmuştu...Çabuk geçsin günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…