- 6 Ekim 2014
- 1.656
- 1.117
- 78
Hm bnm bildigin,hamileligin ilk donemlerinde o tur sakatattir, iskembedir vs. Yenilmemeliymis canim, hic canim cekmiyor cok sukur, amaninKokusu yedirtiyor..çok pisirtirim diyom eşime yok sakatat yaa..bende çünkü rubella ile toksoplazma da çıkmıştı geçen seneki bebek te..
Geçen sene bebek gelişmeyince onların tahlilinide yaptırmıştı doktorumAmannnn uzak dur o zaman:) o tahlillere ne zaman bakiliyor cnm?
Ya istanbulda cok sicak, ama annemle konustum . Izmir cok sicakmisKuaföre gittim bugün izmir çok sıcak cehennem gibi yanıyor kızlar sizin oralar nasıl..
Telefon da 34 dereceyi gördüm..alev dışarsi..Ya istanbulda cok sicak, ama annemle konustum . Izmir cok sicakmis
Ne güzel canım önüne gelmiş resmen..Slm kizlar size guzel haberim var az once tesadufen bi hemsire ile arkadas olmustuk gide gele onunla karsilastim. Bes senedir cocuk istedigimi surekli testler yaptirdigimi biliyordu ona ivf yaptirdim hamileyim dedim ama bi sorunum var bhcg yaptiramiyorum burada dedim yapmadilar gerek yok dediler dedim Oda ne demek gerek yok dedi tabiki gerek var senin bunu bilmeye hakkin var dedi. Randevum bile yoktu hemen benden kan aldi yarin ogleden sonra yada pzt sonucu ogrenebilecekmisim.
Hadi gozunaydin canim, gec kalinmis bir adimdi, bn bile 3. Testi yapmadigim icin pismanim ama gecti artik:))Slm kizlar size guzel haberim var az once tesadufen bi hemsire ile arkadas olmustuk gide gele onunla karsilastim. Bes senedir cocuk istedigimi surekli testler yaptirdigimi biliyordu ona ivf yaptirdim hamileyim dedim ama bi sorunum var bhcg yaptiramiyorum burada dedim yapmadilar gerek yok dediler dedim Oda ne demek gerek yok dedi tabiki gerek var senin bunu bilmeye hakkin var dedi. Randevum bile yoktu hemen benden kan aldi yarin ogleden sonra yada pzt sonucu ogrenebilecekmisim.
Masallah hersey yolunda gorunuyor canim:)kizcelerimmmmmm nasilsiniz ? hamilelik takvimleriniz cok güzel olmussssssss....
benden haberler getirdim sizee
bugun son iğnemi oldum
yârin saat 00.00 de çatlatma iğnesi yapicam inşallah...
pazar sabahi opu var opu ......
yumoslar dan da artik kesin sonucu pazar gunu bildiririm inşallah...
endometrum 14mm olmuş transfere kadar daha da kalinlasacak acabalar var aklimda sizce?
inşallah fistigim hakkimizda hayirlisi olsunMasallah hersey yolunda gorunuyor canim:)
Kutlarim canim, saglikli bir sekilde devam eder insallah.Kizlar merhaba yeni uye oldum ben 14. Gununde 245 cikti sizce normalmi deger
Canim senin kanaman gecmismiydi igneden sonra hemen? benim ara ara geliyor yine pede ve peceteye.Evet evet
toprağım ne güzel haberler verdin bize.nolur stres yapmamaya çalış transfere bişey kalmamış. İnan bana acaba şu mu bu mu deyince olmuyo çok sevindim güzel haberlerine. Ben negatiften sonra kendimi dua topiklerine ve bitkilere verdim buraya uğrayıp güzel haberlerinizi okuyorum hep.kizcelerimmmmmm nasilsiniz ? hamilelik takvimleriniz cok güzel olmussssssss....
bugun son iğnemi oldum
endometrum 14mm olmuş transfere kadar daha da kalinlasacak acabalar var aklimda sizce?
Canım geçti iki gün ama o kadar garip ki daha yeni farkettim bu durumu,tam saatinde alırsam progestan ilaçları bi sknti olmuyor ama 5 10 dk bile geciktirsem hemen başlıyor...Canim senin kanaman gecmismiydi igneden sonra hemen? benim ara ara geliyor yine pede ve peceteye.
Ayy canikom supersin :)kizcelerimmmmmm nasilsiniz ? hamilelik takvimleriniz cok güzel olmussssssss....
bugun son iğnemi oldum
Hayirli cumalar canim nasilsin bugunKızlar günaydınn Hayırlı Cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?