2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Yok canım yapmadılar çok şükür dün lekelenmemde az oldu yarına randevu verdiler bakılacak lekelenmenin sebebine sanırım karın agrımın sebebide fitil heralde. Birde dün sordum lekelenmem var randevuya kadar nasıl davranmalıyım sürekli yatmalımıyım yatma dedi ama yorup zorlama kendini başka bir şehire gezmeye gidicem dedim misafirliğe yolculuk sorun olurmu dedim gidecegın yerdeki aktivitene bağlı dedi sadece misafirlik dedim ok sorun olmaz gidebilirsin dedi.buda beni rahatladı fazla kasmayalım kendimizi kızlar

Kızlar biriniz aralık ocak anneleri topiği kursa ne güzel olur. Artık zorluklarla geçtiğimiz tüp bebek muhabbetini yavaş yavaş hafızamdan silmek istiyorumda

Kızlar 1 saat kadar uyudum. Kalktıgım belime agrı girdi. Sol tarafa arada batma oluyor. Yatarsam sorun yok.sizde de var mı bel ağrısı?

Kızlar biriniz aralık ocak anneleri topiği kursa ne güzel olur. Artık zorluklarla geçtiğimiz tüp bebek muhabbetini yavaş yavaş hafızamdan silmek istiyorumda
Aslinda bu topigin ismi degistirelebilr, EsEs50 degistereblirsen iyi olur, kasim aralik ocak anneleri olsak guzel olurr

diğer arkadaşlarda isterlerse eger degistirelim

Aslinda bu topigin ismi degistirelebilr, EsEs50 degistereblirsen iyi olur, kasim aralik ocak anneleri olsak guzel olurr
Evet değiştirmekte çok mantıklı kasımda doğuracak olan varmı kızlar aramızda sanki en erken olan aralık gibi
Siden80 canım benimde sol tarafımda bi batma var özelliklede üzülünce oluyor

Evet değiştirmekte çok mantıklı kasımda doğuracak olan varmı kızlar aramızda sanki en erken olan aralık gibi
Bizimkler ikiz supriz yapip kasimda gelirse ki , rabbim saglikli bi sekilde kucagimiza almayi nasip etsin de insallh, bizden onde arkdslar var , @arife1991, B Benurde var, A Ayla var

Ben aldiricam demedim öncelikle...Bana dr umun söylediğini yazdım sadece

canim ultrasondanda bebeğin kemik yapilarindan down sendromu bilinebilio
Rabbim saglikli hayirli evlatlar nasip etsin cumleten

Bende anlamadım canım. Birden agrı girdi.su an birseye de üzülmedim.sinirlenmedim, ama vücutta degişimden heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…