Amin insallah...Bilemiyorum ki ilk gebeliğim ve söylenen herseyi düşünüyor insan haliyle korkudan...Bide dün kalp seslerinide dinledim buyumusler bir garip oldum ödüm kopuyor tırnaklarina zarar gelecek diye..Allah bizi bu süreçte vicdanli insanlarla karsilastirsin inşallah çünkü ne derlerse yapacak durumdayiz
Amin insallah...Bilemiyorum ki ilk gebeliğim ve söylenen herseyi düşünüyor insan haliyle korkudan...Bide dün kalp seslerinide dinledim buyumusler bir garip oldum ödüm kopuyor tırnaklarina zarar gelecek diye..Allah bizi bu süreçte vicdanli insanlarla karsilastirsin inşallah çünkü ne derlerse yapacak durumdayiz
Allah a emanet olsunlar canim bizler sadece emanetçiyiz
koruyamioruz hic bir sekilde
seni cok iyi anliorum rahat olmaya calis saglikli hayirli sekilde kucagina alacagin günleri dusun
Allah a emanet olsunlar canim bizler sadece emanetçiyiz
koruyamioruz hic bir sekilde
seni cok iyi anliorum rahat olmaya calis saglikli hayirli sekilde kucagina alacagin günleri dusun
Evet günlerdir bu agrılar ve lekelenmeler iyiden iyiye sinirimi bozdu benimde çok zor sahibolduk bebişlerimize onun için en ufak sey bile klasik hamilelik belirtisinden bile korkar olduk. Bu arada ben birşey duydum bilmiyorum biliyormusunuz hamileyken fıstık yemeyin dediler fıstık alerjisi olabilirmiş bebegimizde buda anlaşılmaz kötü sonuçlar doğurabilirmiş
Birsey soylicem komik gelecek size belki ama gercek transfer oldugum ilk gunden beri hapsiriyorum hamileliktenmi diyicem ama komik geliyor hapsirincada karnim kasiliyor korkuyorum
Birsey soylicem komik gelecek size belki ama gercek transfer oldugum ilk gunden beri hapsiriyorum hamileliktenmi diyicem ama komik geliyor hapsirincada karnim kasiliyor korkuyorum
kizlar bugun 5.gundeyim
bendeki tum belirtiler geçti
iyi mi kotu mu anlamadım gitti
sadece ara ara hafif bi batma olup gecio başkada bisi kalmadi
tutmadi yoksa benim bebis
Yok cnm oyle olmuyo sadece hastaneye gonderiyor lar cunku burda hastaneye para odemiyorsun devlet karsiliyor ozel Dr londrada var Turk Dr ama kizimin okulu var ve 3 saat suruyor arabayla
kizlar bugun 5.gundeyim
bendeki tum belirtiler geçti
iyi mi kotu mu anlamadım gitti
sadece ara ara hafif bi batma olup gecio başkada bisi kalmadi
tutmadi yoksa benim bebis