bende biliorum ama yinede düşünmekten kendimi alikoyamiorummCnm belirti arama herkeste farkli oluyor biliyorum cok zor ama dayan az kalmis
ay ne gicikmis yaaa istediğin zaman gidemiosunYok cnm oyle olmuyo sadece hastaneye gonderiyor lar cunku burda hastaneye para odemiyorsun devlet karsiliyor ozel Dr londrada var Turk Dr ama kizimin okulu var ve 3 saat suruyor arabayla
Cnm bendede cok var gunde 15 20 defa hapsiriyorum
kizlar bugun 5.gundeyim
bendeki tum belirtiler geçti
iyi mi kotu mu anlamadım gitti
sadece ara ara hafif bi batma olup gecio başkada bisi kalmadi
tutmadi yoksa benim bebis
Cnm bendede cok var gunde 15 20 defa hapsiriyorum
Canim napiyon nasilsin, bilanti ,yedigini cikarma halsizlik varmi,Cok enteresan değilmi aslında normalde birşeye alerjimde yok.
Halsizlik var çok hafif bi bulantım var oda koku hassasiyeti şeklinde birde bitmeyen lekelenmem ve karın agrım var sen nasılsın canım?Canim napiyon nasilsin, bilanti ,yedigini cikarma halsizlik varmi,
Amin bende hep dua ediyorum dileyen herkese versin rabbim bizlerinkinide tamamina erdirsin ben lekelenmelerim yuzunden yuregim agzimda. Bende tarama testlerini duydum ama detaylari konusunda hic bir fikrim yok kan alinarak yapiliyor tek bildigim. Senin bebislerede masallah bu arada bizimkilerede tabiKizlaaar, ben bugün fasulyelerimi gördüm.. Dünyanın en tatlı seyi.. Allah isteyen herkese tattirsin.. minicik boylarına da bakmadan el kol sallıyorlar.o kadar mutluyum ki.. iki hafta sonrasına randevu verdiler 2 li tarama olacakmış o nasıl oluyor bilen varmi? İkizlerde 2 li 3 lu tarama tam sonuç vermiyor diye okumuştum. Hepinizi çok çok öpüyorum
Bnde ayniuim canim, karin agriisi bel agrisi, halsizlik , mide rahatsizligi var, sen haftaya mi gidiyosun kontroleHalsizlik var çok hafif bi bulantım var oda koku hassasiyeti şeklinde birde bitmeyen lekelenmem ve karın agrım var sen nasılsın canım?
Hayirlisi canim rabbim tamamina erdirsin ins, senimkilerde ikizms bilmiyordum canim saglikli bisekilde buyusunler annesi gobegindeKizlaaar, ben bugün fasulyelerimi gördüm.. Dünyanın en tatlı seyi.. Allah isteyen herkese tattirsin.. minicik boylarına da bakmadan el kol sallıyorlar.o kadar mutluyum ki.. iki hafta sonrasına randevu verdiler 2 li tarama olacakmış o nasıl oluyor bilen varmi? İkizlerde 2 li 3 lu tarama tam sonuç vermiyor diye okumuştum. Hepinizi çok çok öpüyorum
Bnde ayniuim canim, karin agriisi bel agrisi, halsizlik , mide rahatsizligi var, sen haftaya mi gidiyosun kontrole
Uzilme canim ins sorun yoktur sen igne olmadigin icin oluyordur, sadece guzel yavrunu düsun, onu koru yeter, rabbim dilemedikce hic birsey olmaz bebisineBu arada benimde mide agrim var. evet haftaya bakacaklarmis lekelenmenin sebebinebu lekelenme cok uzuyor beni
Iyi aksamlar canimiyi aksamlar arkadaslar :)
Insallah canim birsey olmaz.Uzilme canim ins sorun yoktur sen igne olmadigin icin oluyordur, sadece guzel yavrunu düsun, onu koru yeter, rabbim dilemedikce hic birsey olmaz bebisine
Kuzum benimde öyleydi çok hafif iğne ucu sanki değiyor gibiydi arada bir baskada bi belirtim yoktu:)inşallah seninde bebis yüzündendir :)kizlar bugun 5.gundeyim
bendeki tum belirtiler geçti
iyi mi kotu mu anlamadım gitti
sadece ara ara hafif bi batma olup gecio başkada bisi kalmadi
tutmadi yoksa benim bebis
Benim lekelenmelerim var diye sürekli taciz halindeyim beni haftaya tekrar ultrasona çagırdılar ama benim aklıma birşey takıldı burada sezeryan yapmıyorlar demi kolay kolay sezeryan için şartların ne olması gerekli malum sen tecrübelisin.
Lekelenme cok kiside oluyormus cnm kirmizi olmadigi surece sorun yok diyorlar ama genede dikkat et cnm bir sorun olmadigi surece sezeryan yapmiyorlar benim normal oldu kizim ustelik 4 kilo dogdu ama bolge bolge degisiyor normal tercihin olsun cnm hersireler cok iyiler ellerinden geleni yapiyorlarCok enteresan değilmi aslında normalde birşeye alerjimde yok.
Benimde alerji yok aslinda pazartesi midwife eve geldi soyledim high fever olabilir dediCok enteresan değilmi aslında normalde birşeye alerjimde yok.
bendede oluyor fitil yuzunden sanirim umarim kotu birsey yokturr allah yardimcimiz olsunBugun bende jel kullanfım. Tortusu kahverengi geliyor cnm .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?