2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Günaydin guzel anne adaylariii nasilsiniz, bu topihgin ismini degisterelimmi ne dersiniz?
burdan foto nasil paylasabilirim ya yapamiorum bi turlu

Günaydin guzel anne adaylariii nasilsiniz, bu topihgin ismini degisterelimmi ne dersiniz?
burdan foto nasil paylasabilirim ya yapamiorum bi turlu
Gunaydın cnm, bende kahvaltımı yaptım. İştahım da gayet iyi. Tatlı yemiyorum sadece, valla bende bende bulantı kusma yok. Fotoyu asagıda gulen adamın yanında resim var oraya basıp Url sini kopyalıyorsun sanırım. Tabi tahmin ediyorum:)hiç resim eklemedim.

Oh oh masallah yarasin insallh, biz regli saymasak bugun daha yeni 7. Haftaya giriyoruz ama regle gore 8. Haftaya girmis bulunmaktayiz hayirlisyla insallh, bnde ayniyim canim, mide rahatsizligi haric

Nasillar cift cift paylasmism acemilikten, bu arada cevapla butonun hemen yaninda dosya ekle var, ordan cok kolay paylastim

Ellerine sağlık vanım çok güzel olmuş, benim elişiyle hiç alakam yok, ne güzel yapmışsın
Sagol canim bnm, bnmde pek yokti netten bere patik yapmayi ogrendim, bu arada bebislerin ciciler aldinmi hic, bn hep olsun da alayim isterdim, rabbime sukur bu hayali gerceklestirecm, carsiya ne zamn ciksam onlara birer parca alcam yavas yavas

Sagol canim bnm, bnmde pek yokti netten bere patik yapmayi ogrendim, bu arada bebislerin ciciler aldinmi hic, bn hep olsun da alayim isterdim, rabbime sukur bu hayali gerceklestirecm, carsiya ne zamn ciksam onlara birer parca alcam yavas yavas
Canım daha birrşey almadım.ilk 3 ay gecsin diye bekliyorum.sonra yavaş yavaş başlarım alışverişe.

Canım daha birrşey almadım.ilk 3 ay gecsin diye bekliyorum.sonra yavaş yavaş başlarım alışverişe.
Ayy sen tutmussun kendini, bn tutamiyorum zibinlardan basladim, cinsiyet belli olunca artik altli ustlu alirim ins. hamile oldugumu anca oyle anliyorum simdilik

Ayy sen tutmussun kendini, bn tutamiyorum zibinlardan basladim, cinsiyet belli olunca artik altli ustlu alirim ins. hamile oldugumu anca oyle anliyorum simdilik
Şimdi biz iki ev arasında mekik dokuyoruz. Hayatımız hep böyle geçti.3 orada 4 gun burada. Ben kıyafetten ziyade coçuklerın iki evde odaları olması lazım onları düşünüyorum. Şu rahatlığım var. Eşim içminar, ona güveniyorum

Neden iki ev isten dolayi mi canim,

Dört yatak, ikide dolap lazim en basta, ikizlerde duyduguma gore ilk aylarinda beraber ayni yatakta yatirabiliyormussun sorun olmuyormus ama ilerde sart artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…