2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Dört yatak, ikide dolap lazim en basta, ikizlerde duyduguma gore ilk aylarinda beraber ayni yatakta yatirabiliyormussun sorun olmuyormus ama ilerde sart artik
Zaten ilk 3 ay bize bağımlı yaşıyorlar, sonra dediğin gibi ayırabilirmisin.sana yardım edebilecek büyükleriniz varmı? İkizde bakmak çok zor oluyor,

Ewet cnm işten dolayı bu şekilde oluyor.ana doğumdan sonra yaza kadar tek bir evde kalıtım tabiki.eşim gelip gider artık.sonra düzen tuttururux yavaş yavaş.
Hm isin zor gibi goŕünuyor ama usresinden gelirsiniz evvelallah, ciftler katlanip dort olacak yani mmasrafi

Zaten ilk 3 ay bize bağımlı yaşıyorlar, sonra dediğin gibi ayırabilirmisin.sana yardım edebilecek büyükleriniz varmı? İkizde bakmak çok zor oluyor,
Annem var o gelip kalacak yanimda insallh , en fazla bir ay sonrasinda ara ara gelir, ikizin bakimi dedigin gibi mesaket gerektirio ama ikisini birden buyutmek fikride guzel gelioor, peki senin kim olacak yaninda

Annem var o gelip kalacak yanimda insallh , en fazla bir ay sonrasinda ara ara gelir, ikizin bakimi dedigin gibi mesaket gerektirio ama ikisini birden buyutmek fikride guzel gelioor, peki senin kim olacak yaninda
Bir bakıcı .kayınvalidem gelir.annem gelir ama çok kalamaz çünkü babam cok sağlıklı değil cnm. Ona bakmak zorunda.Ablamda gelşr ama onun iki çocuk var ve bnm ailem tümden İzmirde.artık allah yardımcımız olsun.

Aminn insallh zor olacak ama rabbim o gucude verecektir, saglikla bi buyuyup dogsunlarda

Herkes birbirine cevap veriyor bana vermiyor..bir de benim tek diye galiba dışlanmış hissettim kendimi
Ay ay ayyy yesinler senin tek bebisini, dıslrmiyiz biz hic seni, tek cift farkedermi sende gebesin bizde, vala herkeste soruyor seni yani, dunde sordum tık yoktu sendn, bosver bunlarida paylastigim fotolari gormedinmi

Herkes birbirine cevap veriyor bana vermiyor..bir de benim tek diye galiba dışlanmış hissettim kendimi
Canimmm ne sordun sen, aman da trip atarmis bu anne:)))) bende aeni merak ediyordum, kayinvalidendesin sanirim, oradan giremedi heralde dedim.

Ay ay ayyy yesinler senin tek bebisini, dıslrmiyiz biz hic seni, tek cift farkedermi sende gebesin bizde, vala herkeste soruyor seni yani, dunde sordum tık yoktu sendn, bosver bunlarida paylastigim fotolari gormedinmi
Gördüm canım çok güzeller..allah güle güle güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah..ama bir erkek bir kız rengi alma..ya ikisi kız yada erkek olursa onu da düşün..kavuniçi yeşil al mesela yeşil sarı yada

Canimmm ne sordun sen, aman da trip atarmis bu anne:)))) bende aeni merak ediyordum, kayinvalidendesin sanirim, oradan giremedi heralde dedim.
Heeee burdayım inat ettim gitmiycem..elti hanım bugün tatilden gelcek rahatsız olan gelmesin buraya inat ettim burda kaldigimi öğrensin o rahatsız olsun gelmesin ben sağlık nedeniyle kalıyorum sonuçta burda..onun gibi grip oldum diye ayağıma cagirmiyorum kaynanamı..

Oyle yapacam insallh canim krem beyaz ic takim sonucta, dıs kiyafetler cinsiyeti ogrendikten sonra ins

Kızlar ben 15 haftalık oldum ama halen cinsiyet ogrenemedim. Ama meraktan catladim. Biraksalar simdi koşa koşa gidip ogrenecem ama birakmiyorlar. Ama haftaya sali günü için randevu aldım. Gizlice. Kesin ogrenecem

Aynennn bak keyfine, kilini kipirdatma:)(

Oyle yapacam insallh canim krem beyaz ic takim sonucta, dıs kiyafetler cinsiyeti ogrendikten sonra ins
Lacivert ile kırmızı gibi geldi bana ondan dedim..benim de eşim anneler gününde almış alt üst takım evde ama fotosunu çeker gönderirdim size ama malesef

Kızlar ben 15 haftalık oldum ama halen cinsiyet ogrenemedim. Ama meraktan catladim. Biraksalar simdi koşa koşa gidip ogrenecem ama birakmiyorlar. Ama haftaya sali günü için randevu aldım. Gizlice. Kesin ogrenecem
Göstermiyor mu hala seninki..kız heralde derler ama??çikolata görür yanında göstermiyorsa bitter ye hareket etsin görünür belki o zaman

Lacivert ile kırmızı gibi geldi bana ondan dedim..benim de eşim anneler gününde almış alt üst takım evde ama fotosunu çeker gönderirdim size ama malesef
Evt canim renkleri oyle, ilk aldihim oldugu icin iki rengede kiyamadim aldim, ama bundan sonra kiz erkk ortak renkte alrim ins, senin cicileride sonra goryruz artik

Aynennn bak keyfine, kilini kipirdatma:)(
2 gündür whatsapp dan yazıyor biraz önce aradılar biniyoruz diye..haber vere vere bir hal oldular..ille geldiklerini ona ettiler..gıcıklar..iyice yanmıştır şimdi kıbrısta..sinir şey..benim tatil yapman lazım geçen senede yapamamistim zaten yapsak bile 4 günlüğüne marmarise gidiyoz geliyoz..o ev hanımı bi gidiyorlar 10 gün en az tatil yapıyorlar

Neden eltini bu kadsr takiyorsun ki, sende hayatin ve anin tadini cikar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…