Ben de öyle hissetmistim sanki wcye gidince gelcek mis gibi..ama sen bu ara bol bol istirahat et..fırsat buldukça yat..bebek rahimde kendine yer açmaya çalıştığı için oluyormuş kanama.Cok şükür kanama durdu, kahverengi geliyor doktor aktif bir kanama yok dedi. Igneleri yaptirip eve geldik.inanirmisin tuvalete girmeye cekiniyorum
O bende de var bugün telf da kavga ettim adamla..kayinvelidem ikide bir birşey anlatırken obur elt İyi anlatıyor..sinirlerim bozuldu eşime de telf da söyledim..bana övmesin yaa anlatmasın bana dedim..annesi duydu anlamadı ama konuyu temin gene yemekten kalkınca o şöyle o böyle dedi..eşimde duymuş obur odadan geldi mutfağa bana git yat dedi..annesine söylendi birşeyler..transferden sonra aramış ne dese beğenirsin "hayırlısı olsun diyelim artık," sanki beni tebrik etsin diye yalvarıyorum ona...uzak olsun benden ben kimseye karışmıyorum kimsede bana karismasin eşim isterse kardeşiyle görüşsün dışarda ama karı pek musade etmiyor anladığım.eşim kaç kez çağırdı kardesini..inat degilmi o burda öğrensin benim kaldığımı diye bekliyorum gelsin iki seksen yattığımı görsün rahat değilim pek aslında ama olsun onun gibi ayağıma cagirtmiyorum..eşini gazliyor duygu sömürüsü yapılıyor kaynanam bir günlüğune gidip yemek yapıyor kaç vesait yol değiştiriyorSlm canim oncelikle gecmis olsun. Benimde 10 gundur kahverengi lekelenmem var ilk basta kirmizi oldu hemen kahveye dondu on gundurde kahve iki defada icinde cok cok minicik bi kirmizi pihti gordum ustune ustuk bide karnim agiriyor. Sadece gunde 800 mg progesteron fitil kullaniyorum bugun arkadasima ev gezmesine gittim 45 dk bir yol ama otoban dumduz bi yolla gittim orada lekelenmemin renginin koyulastigini ve o minicik kirmizi pihtiyi gordum birde acayip bi karin agrisi 120 km hizla gittim korkumda 80 km ile geldim odum koptu esimede soyleyemedim bana gitme demisti arkadasimin ozel bi durumu vardi onun icin gitmek zorunda hissettim bende cok korkuyorum bebisleri zor bulduk zaten cok korkuyorum cok
@acelyacicegi canim orgulerin harika olmus orgu seylerden nefret eden ben patiklere bayildim allah hayirlisiyla giydirmeyi nasibetsin canim hepimizinkini tamamina erdirsin insallah
K kaderim35 canim benimde evlendigimden beri eltim benimle konusmuyor kinama bile gelmedi kendini begenmis ama kiskancta beni kiskaniyormus etrafta soyle diyormus beni patlatiyor onun icin sevmiyorum onu diyormusay guleyimmi oleyimmi manyak bu insanlar esimin aileside beni hep yok sayar anlayacagin es ailesi sorunu bendede var ve nedendir bilmiyorum bu hamilelikten sonra esimle daha bi tartisasim var eski konulari acip acip kavga etmek istiyorum
Kuzum özel durumu olabilir ama olsun su 3 ay dikkat et kendine..telf la herkese yetiş..biraz kendini düşün...Ben de çatlıyorum ama napim biraz orda biraz burda biraz evde geçiriyorum vakit mecburum..birşey olursa herkesin çenesi var sen kendine dikkat etmedin olurSlm canim oncelikle gecmis olsun. Benimde 10 gundur kahverengi lekelenmem var ilk basta kirmizi oldu hemen kahveye dondu on gundurde kahve iki defada icinde cok cok minicik bi kirmizi pihti gordum ustune ustuk bide karnim agiriyor. Sadece gunde 800 mg progesteron fitil kullaniyorum bugun arkadasima ev gezmesine gittim 45 dk bir yol ama otoban dumduz bi yolla gittim orada lekelenmemin renginin koyulastigini ve o minicik kirmizi pihtiyi gordum birde acayip bi karin agrisi 120 km hizla gittim korkumda 80 km ile geldim odum koptu esimede soyleyemedim bana gitme demisti arkadasimin ozel bi durumu vardi onun icin gitmek zorunda hissettim bende cok korkuyorum bebisleri zor bulduk zaten cok korkuyorum cok
@acelyacicegi canim orgulerin harika olmus orgu seylerden nefret eden ben patiklere bayildim allah hayirlisiyla giydirmeyi nasibetsin canim hepimizinkini tamamina erdirsin insallah
K kaderim35 canim benimde evlendigimden beri eltim benimle konusmuyor kinama bile gelmedi kendini begenmis ama kiskancta beni kiskaniyormus etrafta soyle diyormus beni patlatiyor onun icin sevmiyorum onu diyormusay guleyimmi oleyimmi manyak bu insanlar esimin aileside beni hep yok sayar anlayacagin es ailesi sorunu bendede var ve nedendir bilmiyorum bu hamilelikten sonra esimle daha bi tartisasim var eski konulari acip acip kavga etmek istiyorum
Saat kaç ta atıyorsun fitili canımbitmedi cilemiz kizlar oncelikle bir kese gordum sukur 6 haftaligiz kalp atisi daha sonra gecen hafta birkac damla kan oldu gecti ve transfer sonrasi surekli ara ara akintim oluyooo acik kahve cok acik ama progestan fitil kullaniyorum cooook yuksek dozda ve simdi bir sorum var bu gece fitilim az eksik kullansam bu gece ve sabahkini birsey olurmu acaba bilgiis olan yazsin bu saatte nobetci eczane aramayalim
Ah canim ya bizim durumumuz su donem cok ozel ben kendimi hep sakin tutmaya calisiyorum tabi pek tutabildigim soylenemez ama en azindan gayret ediyorum.O bende de var bugün telf da kavga ettim adamla..kayinvelidem ikide bir birşey anlatırken obur elt İyi anlatıyor..sinirlerim bozuldu eşime de telf da söyledim..bana övmesin yaa anlatmasın bana dedim..annesi duydu anlamadı ama konuyu temin gene yemekten kalkınca o şöyle o böyle dedi..eşimde duymuş obur odadan geldi mutfağa bana git yat dedi..annesine söylendi birşeyler..transferden sonra aramış ne dese beğenirsin "hayırlısı olsun diyelim artık," sanki beni tebrik etsin diye yalvarıyorum ona...uzak olsun benden ben kimseye karışmıyorum kimsede bana karismasin eşim isterse kardeşiyle görüşsün dışarda ama karı pek musade etmiyor anladığım.eşim kaç kez çağırdı kardesini..inat degilmi o burda öğrensin benim kaldığımı diye bekliyorum gelsin iki seksen yattığımı görsün rahat değilim pek aslında ama olsun onun gibi ayağıma cagirtmiyorum..eşini gazliyor duygu sömürüsü yapılıyor kaynanam bir günlüğune gidip yemek yapıyor kaç vesait yol değiştiriyor
Aynen canım sakin olamıyor insan..hormonlardan işte..Ah canim ya bizim durumumuz su donem cok ozel ben kendimi hep sakin tutmaya calisiyorum tabi pek tutabildigim soylenemez ama en azindan gayret ediyorum.
4×3 canim gunde ama benim doktor bence abartiyoor cok yuksek doz benceSaat kaç ta atıyorsun fitili canım
Günde 3 kez 4er tane mi atıyorsun..Ben bir tane günde 3 kez 200. Lük benim progestan4×3 canim gunde ama benim doktor bence abartiyoor cok yuksek doz bence
100 mg benimki canim ama eksik kullansam bu gece ve sabah birsey olurmuki yaGünde 3 kez 4er tane mi atıyorsun..Ben bir tane günde 3 kez 200. Lük benim progestan
Aslinda bulsan iyi olur tamda lekelenmelerinin oldugu gunler bende 800 mg aliyorum sabah aksam 400*400 aliyorum100 mg benimki canim ama eksik kullansam bu gece ve sabah birsey olurmuki ya
Sabah kacta kullanıyorsun 8 de hemen eczaneden al mutlaka..Bu gece kaç tane atcaksın kaç mg eksik yani100 mg benimki canim ama eksik kullansam bu gece ve sabah birsey olurmuki ya
bu gece 2 sabah 3 atsam olmazmi of nasil unutmusum zaten yarisi geri cikiyo bide lekelenmem var ama peceteye silince geliyo fitilden mi diye dusunuyorum zaten bebegim tekmis onuda kaybetmek istemiyom degeeleeim 3 kati artmisti 3 saniyordum acaba akintiyla gittimi bebisler bunada birsy olursa diye korkuyorum aaa bide sabah 6 da fitilim yaSabah kacta kullanıyorsun 8 de hemen eczaneden al mutlaka..Bu gece kaç tane atcaksın kaç mg eksik yani
Canım benım çok geçmiş olsunKızlar okadar moralim bozuk ki,dün doktora gitmiştim hersey yolundaydı. Hatta progestani bile kesmistik. Bu sabah kalktım lavaboya gittim peceteyle silindim. Kıpkırmızı kan lavabonun içi bile kan o kadar korktum, o kadar üzüldüm ağladım ki anlatamam... hemen kayinvaldemle hastaneye gittim sağolsun doktorum hemen ilgilendi bebeklerde birinin eşi rahim ağzını kapatmış eşte kanama olmuş ama bebekler iyi çok şükür. Pureleton depot iğne verdi progestan iğne verdi yine hapinida verdi fitil olarak koy diye .kan sulandırıcı kullanıyordum onu da kesti. Allah hepimizin yardımcısı olsun öyle zor ki hep diken üstündeyiz. Uzattım kusura bakmayın,içim çok sıkıldı...
Offf senin dr abartmis bencede cok degilmi ya benim 7. haftada baya kanama olmustu. O zaman bile arttirmadi sadece o anlik bir igne vurmustu Vucuduna bu kadar progesteron yuklemek yanlis demisti. bende gunde 2 defa kullaniyordum 90 mg günlük 180 mg en fazla. Birde senden gelen kahverengi lik fitildendir. Bendende cok gelirdi. Fitili biraktim artik hic gelmiyor. Korkma allah izin verirse bir şey olmaz4×3 canim gunde ama benim doktor bence abartiyoor cok yuksek doz bence
ay canim cok sagol ins bende fitilden olsun diye dua ediyorum her dakika bende farkindayim acaba dozunu kendim azaltsam diyorum bu seferde korkuyorum cok ilac iciyorum bebisime zarar vermekten korkuyorumOfff senin dr abartmis bencede cok degilmi ya benim 7. haftada baya kanama olmustu. O zaman bile arttirmadi sadece o anlik bir igne vurmustu Vucuduna bu kadar progesteron yuklemek yanlis demisti. bende gunde 2 defa kullaniyordum 90 mg günlük 180 mg en fazla. Birde senden gelen kahverengi lik fitildendir. Bendende cok gelirdi. Fitili biraktim artik hic gelmiyor. Korkma allah izin verirse bir şey olmaz
canim acile git en azindan dusuk onleyici igne falan yaaparlar belki yada ayagina yastik koy uzan insallah gecer korkma ben de akintiya bile tahammul edemiyorum.sen simdi kendi kendini yersin git kafan rahat etsin yada ne gelirse allahtan diyip sabret canim allah yardimcimiz olsumKizlar sanirim kotu birseyler oluyor lekelenmem artik silerken degil normaldede geliyor rengide pembe kirmizi arasi biraey oldu ve karnim agiriyor bugun disari ciktim esimdenden korkuyorum soylesemde acilemi gitsek hem acile gitsek ne yapacaklarki allahim ben ne yapsamsimdi bilemedim
Yattigim yerde kanama yok ama agrim var korkuyorum esimi aradim kanamani takip et artarsa gelip seni alayim acile gotureyim dedi oda iste suan yatiyorum usudum kalkip ustumu ortemiyorum bile korkuyorum aciktim yemek almaya korkuyorum ayni zamanda midemde bulaniyorcanim acile git en azindan dusuk onleyici igne falan yaaparlar belki yada ayagina yastik koy uzan insallah gecer korkma ben de akintiya bile tahammul edemiyorum.sen simdi kendi kendini yersin git kafan rahat etsin yada ne gelirse allahtan diyip sabret canim allah yardimcimiz olsum
ilik bir sut ic canim kalk ama cok dolasma birde su ic bol bol yudum yudum ic lutfen insllah atlatacaz seneye bebislerimiz yanimizda olacka onu dusun mutlu olYattigim yerde kanama yok ama agrim var korkuyorum esimi aradim kanamani takip et artarsa gelip seni alayim acile gotureyim dedi oda iste suan yatiyorum usudum kalkip ustumu ortemiyorum bile korkuyorum aciktim yemek almaya korkuyorum ayni zamanda midemde bulaniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?