Kızlar benim dr da progesteronu kesti, banada cok erken kesti gibi geldi,hayırlısı .Sabah kacta kullanıyorsun 8 de hemen eczaneden al mutlaka..Bu gece kaç tane atcaksın kaç mg eksik yani
İyice panik olmaya başladım kuzum sen bence hiç bekleme acile gidin..sonra daha pişman olmayasın..iğnelerini de görür yanında bence..durumu anlat bizi de haberdar etYattigim yerde kanama yok ama agrim var korkuyorum esimi aradim kanamani takip et artarsa gelip seni alayim acile gotureyim dedi oda iste suan yatiyorum usudum kalkip ustumu ortemiyorum bile korkuyorum aciktim yemek almaya korkuyorum ayni zamanda midemde bulaniyor
Yani alamadıysan bölerek at sabah 8 de eksik dozajı at benim aklima o geldi..Ben öyle yapardım herhalde..bu gece 2 sabah 3 atsam olmazmi of nasil unutmusum zaten yarisi geri cikiyo bide lekelenmem var ama peceteye silince geliyo fitilden mi diye dusunuyorum zaten bebegim tekmis onuda kaybetmek istemiyom degeeleeim 3 kati artmisti 3 saniyordum acaba akintiyla gittimi bebisler bunada birsy olursa diye korkuyorum aaa bide sabah 6 da fitilim ya
Canım git acilene olur. Pişman olmayasım spnradan.guzel haberlerle gel inşallah.Kizlar sanirim kotu birseyler oluyor lekelenmem artik silerken degil normaldede geliyor rengide pembe kirmizi arasi biraey oldu ve karnim agiriyor bugun disari ciktim esimdenden korkuyorum soylesemde acilemi gitsek hem acile gitsek ne yapacaklarki allahim ben ne yapsamsimdi bilemedim
Ne kullanıyorsun peki canım sen şimdi..bana 12.haftaya kadar dedi doktorum..düşük tehlikesi kalkıncaya kadar..burdaki de istanbuldakide..Kızlar benim dr da progesteronu kesti, banada cok erken kesti gibi geldi,hayırlısı .
Progesteron jeli 1 haftadır 2 gunde 1 kullandım. Bugun sondu,sadece vitamin alıorum.progesteron almıorum,Ne kullanıyorsun peki canım sen şimdi..bana 12.haftaya kadar dedi doktorum..düşük tehlikesi kalkıncaya kadar..burdaki de istanbuldakide..
Amin inşallah canım zorda olsa kalktım mecbur ne yapayım yanlızlık zor işilik bir sut ic canim kalk ama cok dolasma birde su ic bol bol yudum yudum ic lutfen insllah atlatacaz seneye bebislerimiz yanimizda olacka onu dusun mutlu ol
Folik asit alıyorum bende vitamin takviyesi 12.haftada baslancak..bide senin ikiz yaa..benim ikizler de hem folik hemde elevit başlandı hemen..Progesteron jeli 1 haftadır 2 gunde 1 kullandım. Bugun sondu,sadece vitamin alıorum.progesteron almıorum,
Canım çok geçmiş olsun. Gelen lekelenme taze kana donduyse hic durma acile git. Allah korusun ama taze kan gelmeye basladiysa mutlaka müdahale edilmesi lazım. Esindende korkma ucunda bebegin var tehlikeli donemdesin çünkü.Amin inşallah canım zorda olsa kalktım mecbur ne yapayım yanlızlık zor iş
Vitaminde folicde var.bide balık yagı da kullanıyorum.bnm onceden folik asite bakılmıştı. Baya yuksek cıkmıştı.onun için vermedi.Folik asit alıyorum bende vitamin takviyesi 12.haftada baslancak..bide senin ikiz yaa..benim ikizler de hem folik hemde elevit başlandı hemen..
Ben olsam giderdim canım..içim rahat etmez di..şimdi bütün gece stres te yapcaksin bir şey yoksa bile bebeğe stres yansitcan..Kizlar cok yogun ve kirmizi olmadigi icin gitsemde birsey yapmazlar biliyorum. Lekelenmeye agrida eslik ediyorsa tehlikeli biliyorum. Ama agrimda surekli degil gecip basliyor adet sancisi gibi su ictim bolca sirt istu yattim birazdan fitil saatim onu alicamsabaha kadar belimde yastik sirt ustu yatayim diyorum. Yarinda ilk is igneleri olmak istedigimi soylicem insallah. Diyorumki acilede gitsem sirt ustu yatirirlar bide progesteron verirler degilmi. Baska bi oneriniz varmi?
Canım belki kanama alanına bakarlar, nerden geldiği belli olur.belki bebişlerle hiç alakası yok.içşn rahatlar.ama evdede en dogrusunu yapıyorsun.uzanmak..Kizlar cok yogun ve kirmizi olmadigi icin gitsemde birsey yapmazlar biliyorum. Lekelenmeye agrida eslik ediyorsa tehlikeli biliyorum. Ama agrimda surekli degil gecip basliyor adet sancisi gibi su ictim bolca sirt istu yattim birazdan fitil saatim onu alicamsabaha kadar belimde yastik sirt ustu yatayim diyorum. Yarinda ilk is igneleri olmak istedigimi soylicem insallah. Diyorumki acilede gitsem sirt ustu yatirirlar bide progesteron verirler degilmi. Baska bi oneriniz varmi?
Onun tahlili mi varmış allah allah hiç duymamistim..Vitaminde folicde var.bide balık yagı da kullanıyorum.bnm onceden folik asite bakılmıştı. Baya yuksek cıkmıştı.onun için vermedi.
Var cnm .diğer vitaminlere bakıldıgı gibi foliğede bakılıyor.Onun tahlili mi varmış allah allah hiç duymamistim..
Bende gitmek isterdim ama gidipte bunlarla yuzgoz olmaya hic gucum yok zaten gece gece ultrasonda bakmaz bunlar biliyorum bi kac soru sorup bi ultrason randevusu verip eve gonderecekler hastaneleri konusunda tecrubelerimden dolayi simdilik kalmayi tercih ediyorum esimde iste zaten hemen sinir yapiyor gelip beni acile goturse oda ayri uzecek beni ben yanliz gideyim dedim acilse durumun nasil yanliz gelfin der bakmazlar dedi mecbur kaldim anlayacaginiz
Valla bilmiorum ama bende de kanama varken sola dogru yattım.cunkunsırt ustu normalde de yatamam.bence bir sakıncası oldugunu düşünmüyorum..amaç dinlemek se yanda olur bence.Kizlar bu arada sirt ustu yatmak sartmi dusuk tehlikesinde yan yatsak olmazmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?