Ben de öyle hissetmistim sanki wcye gidince gelcek mis gibi..ama sen bu ara bol bol istirahat et..fırsat buldukça yat..bebek rahimde kendine yer açmaya çalıştığı için oluyormuş kanama.
Kızlar benim dr da progesteronu kesti, banada cok erken kesti gibi geldi,hayırlısı .
Slm canim oncelikle gecmis olsun. Benimde 10 gundur kahverengi lekelenmem var ilk basta kirmizi oldu hemen kahveye dondu on gundurde kahve iki defada icinde cok cok minicik bi kirmizi pihti gordum ustune ustuk bide karnim agiriyor. Sadece gunde 800 mg progesteron fitil kullaniyorum bugun arkadasima ev gezmesine gittim 45 dk bir yol ama otoban dumduz bi yolla gittim orada lekelenmemin renginin koyulastigini ve o minicik kirmizi pihtiyi gordum birde acayip bi karin agrisi 120 km hizla gittim korkumda 80 km ile geldim odum koptu esimede soyleyemedim bana gitme demisti arkadasimin ozel bi durumu vardi onun icin gitmek zorunda hissettim bende cok korkuyorum bebisleri zor bulduk zaten cok korkuyorum cok
acelyacicegi canim orgulerin harika olmus orgu seylerden nefret eden ben patiklere bayildim allah hayirlisiyla giydirmeyi nasibetsin canim hepimizinkini tamamina erdirsin insallah
K kaderim35 canim benimde evlendigimden beri eltim benimle konusmuyor kinama bile gelmedi kendini begenmis ama kiskancta beni kiskaniyormus etrafta soyle diyormus beni patlatiyor onun icin sevmiyorum onu diyormusay guleyimmi oleyimmi manyak bu insanlar esimin aileside beni hep yok sayar anlayacagin es ailesi sorunu bendede var ve nedendir bilmiyorum bu hamilelikten sonra esimle daha bi tartisasim var eski konulari acip acip kavga etmek istiyorum
Slm canim oncelikle gecmis olsun. Benimde 10 gundur kahverengi lekelenmem var ilk basta kirmizi oldu hemen kahveye dondu on gundurde kahve iki defada icinde cok cok minicik bi kirmizi pihti gordum ustune ustuk bide karnim agiriyor. Sadece gunde 800 mg progesteron fitil kullaniyorum bugun arkadasima ev gezmesine gittim 45 dk bir yol ama otoban dumduz bi yolla gittim orada lekelenmemin renginin koyulastigini ve o minicik kirmizi pihtiyi gordum birde acayip bi karin agrisi 120 km hizla gittim korkumda 80 km ile geldim odum koptu esimede soyleyemedim bana gitme demisti arkadasimin ozel bi durumu vardi onun icin gitmek zorunda hissettim bende cok korkuyorum bebisleri zor bulduk zaten cok korkuyorum cok
acelyacicegi canim orgulerin harika olmus orgu seylerden nefret eden ben patiklere bayildim allah hayirlisiyla giydirmeyi nasibetsin canim hepimizinkini tamamina erdirsin insallah
K kaderim35 canim benimde evlendigimden beri eltim benimle konusmuyor kinama bile gelmedi kendini begenmis ama kiskancta beni kiskaniyormus etrafta soyle diyormus beni patlatiyor onun icin sevmiyorum onu diyormusay guleyimmi oleyimmi manyak bu insanlar esimin aileside beni hep yok sayar anlayacagin es ailesi sorunu bendede var ve nedendir bilmiyorum bu hamilelikten sonra esimle daha bi tartisasim var eski konulari acip acip kavga etmek istiyorum
Kuzum öyle hissetme sakın..güçlü ol dur bakalım doktora git sürekli kanama geçirip bebeğini kucağına alanlar oluyormuş doktorum dedi..hemen doktora git nemim de öyle olmuştu geçen hemen iğneye dönmüştük 1 hafta iğne kullandımkizlar gunaydin dun gece benimde once bikacdamla kirmizi sonrasinda herzamankinden koyu kahve akintim basladi sabah oldu hala var adet olmusum karnim gurul gurul bebegimi kaybediyirum bunu hissediyorum napcam bilmiyorum doktora gitsem birsey yapmicak eminim allahim sen yardim et gidecem genede bak dicem bebegim gitti bunu hissediyorum
MAlesef sıkıcı da olsa yatıyoruz annemde yattım sıkıldım evime gittim bunaldim geldim şimdi kaynanamdayım oda hep diğer eltiden bahsediyor geriyor beni napim işte bende mecburuz su süreci bir atlatsak dışarı çıksak biraz dolaşsak hava alsak yükselcek moralimiz..ama geçici bir süre inşallah olacak..Doktorda istirahat et dedi bende yatıyorum.rahim büyüyünce bebek yukarda rahim asagida kalacağı için durum duzelir mis. İlk pozitifi aldığımda doktor demisti ki macera yeni başlıyor, şimdi anlıyorum ne demek istedigini
Cnm ben cok iğne kullandım zaten. Sonra jele gectim. Belki ondan kestırdı.Allaha emanetler artık.inşallah birsey olmaz,Ya kesmesen bak benim de kesti hiç birşeyim yoktu 2 gün sonra kanamam oldu şimdi ignesini verdi onun bir zararı yok ki canım 3 ay dolana kadar kullanalım
sagol canim gittim kalbide pit pit atiyor nasil bir duygu allahim herkese yasatsin ama benim de tehlikem var coook zorlu gececek napacam bilmiyorum ama bunada,sukur kanamam durur insallahKuzum öyle hissetme sakın..güçlü ol dur bakalım doktora git sürekli kanama geçirip bebeğini kucağına alanlar oluyormuş doktorum dedi..hemen doktora git nemim de öyle olmuştu geçen hemen iğneye dönmüştük 1 hafta iğne kullandım
Cok gecmiş olsun cnm. Bol bol dinlen, sen kaç haftalıktın. Allah korusun bebegini,sagol canim gittim kalbide pit pit atiyor nasil bir duygu allahim herkese yasatsin ama benim de tehlikem var coook zorlu gececek napacam bilmiyorum ama bunada,sukur kanamam durur insallah
MAlesef sıkıcı da olsa yatıyoruz annemde yattım sıkıldım evime gittim bunaldim geldim şimdi kaynanamdayım oda hep diğer eltiden bahsediyor geriyor beni napim işte bende mecburuz su süreci bir atlatsak dışarı çıksak biraz dolaşsak hava alsak yükselcek moralimiz..ama geçici bir süre inşallah olacak..
7 canim allah korusun inanki oule zor bir durum ki varken kaybetmek cok zir olur onu koruma icgudumu anlatamam zatem sizde benim gibisiniz anlarsiniz dogsun minciklicam kuzumuCok gecmiş olsun cnm. Bol bol dinlen, sen kaç haftalıktın. Allah korusun bebegini,
Aman boşver anın tadını çıkar..benim elti şimdi doğurmaya da çalışacak..bir anda kistleri çıktı geçen ben bebeğimi kaybedince ameliyat oldu meğersem genç kızken de varmış zararı yoksa niye birden aldırmaya kalktı anlamadım zaten..allah herkesin gönlüne göre versin..Ben çok çektim bu sefer sağlık la almak istiyorum bebeğimi koklamak istiyorum..kardeşim sehirdisina evlendi geçen hafta geldi laptopu bıraktı bana abla oyalan evde dedi..sims yüklemiş inanırmısin orda bile 2.yi doğuruyorum gerçekte tık yok..kendimi öyle kandırıyorum..napim..Canım senin şu elti de ne gıcıkmis. Benim eltim yok gorumcemde yok ama olmasını isterdim aman seninki gibi olmasinda☺kardeşim var oda uzakta kayinvaldeme gidiyorum o çok iyidir..yeni gelin gelse nasıl olur bilemem tabi
Bol bol istirahat öyle durumda doktorum gözle görülür şekilde istirahat edenlerin kanamasının azaldığını söyledi..benim korkum kalbi durursa bebegimin..büyüsün artık ocak olsun kucağımda göreyimsagol canim gittim kalbide pit pit atiyor nasil bir duygu allahim herkese yasatsin ama benim de tehlikem var coook zorlu gececek napacam bilmiyorum ama bunada,sukur kanamam durur insallah
Cnm çok geçmiş olsun.kanamanmı oldu yoksa.Kızlar merhaba lar...Hepimizin derdi skntsi ayrı..Bende dün akşam çok kötü şeyler atlattim yine ve sabaha kadar hast deydik
Allahım hepimize dayanma gücü versin inşallah
Gecmis olsun canim kabizlik mi kanama mi, ne oldu kiKızlar merhaba lar...Hepimizin derdi skntsi ayrı..Bende dün akşam çok kötü şeyler atlattim yine ve sabaha kadar hast deydik
Allahım hepimize dayanma gücü versin inşallah
7 canim allah korusun inanki oule zor bir durum ki varken kaybetmek cok zir olur onu koruma icgudumu anlatamam zatem sizde benim gibisiniz anlarsiniz dogsun minciklicam kuzumu
Kızlar merhaba lar...Hepimizin derdi skntsi ayrı..Bende dün akşam çok kötü şeyler atlattim yine ve sabaha kadar hast deydik
Allahım hepimize dayanma gücü versin
inşallah
7. Günümde hafif bir lekelenme ve karın agrım olmuştu cok korkmuştum ama ertesi gün pozitif idrar testi görmüştüm inşallah seninde öyle olurkizlar nasilsiniz iyisinizdir inşallah
bugun 7. gunum transferimde
benden kanli akinti gelmeye basladi
belirtilerde yok oldu gitti kasiklarimda agrilar var başka da bisi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?