2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Ben de öyle hissetmistim sanki wcye gidince gelcek mis gibi..ama sen bu ara bol bol istirahat et..fırsat buldukça yat..bebek rahimde kendine yer açmaya çalıştığı için oluyormuş kanama.

Doktorda istirahat et dedi bende yatıyorum.rahim büyüyünce bebek yukarda rahim asagida kalacağı için durum duzelir mis. İlk pozitifi aldığımda doktor demisti ki macera yeni başlıyor, şimdi anlıyorum ne demek istedigini

Canım çok teşekkürler.senin durumunu da okudum sanada geçmiş olsun.seninki dahada zor atlayıp bir hastaneye gidemiyorsun Allah yardimcin olsun.bunu yaşayan anlar bizim bebisler çok kıymetli zor oldu,birde benim eşimde azospermi var spermler tese ile bulundu başkada elimizde yok.Bunlara bişey olmasın diye gözünün içine bakıyorum. Allahım zorda Darda olan herkese sonra bize yardım etsin..miniklerimiz ona emanet..sende içini ferah tut stres yapma

Kuzum öyle hissetme sakın..güçlü ol dur bakalım doktora git sürekli kanama geçirip bebeğini kucağına alanlar oluyormuş doktorum dedi..hemen doktora git nemim de öyle olmuştu geçen hemen iğneye dönmüştük 1 hafta iğne kullandım

MAlesef sıkıcı da olsa yatıyoruz annemde yattım sıkıldım evime gittim bunaldim geldim şimdi kaynanamdayım oda hep diğer eltiden bahsediyor geriyor beni napim işte bende mecburuz su süreci bir atlatsak dışarı çıksak biraz dolaşsak hava alsak yükselcek moralimiz..ama geçici bir süre inşallah olacak..

Ya kesmesen bak benim de kesti hiç birşeyim yoktu 2 gün sonra kanamam oldu şimdi ignesini verdi onun bir zararı yok ki canım 3 ay dolana kadar kullanalım
Cnm ben cok iğne kullandım zaten. Sonra jele gectim. Belki ondan kestırdı.Allaha emanetler artık.inşallah birsey olmaz,

sagol canim gittim kalbide pit pit atiyor nasil bir duygu allahim herkese yasatsin ama benim de tehlikem var coook zorlu gececek napacam bilmiyorum ama bunada,sukur kanamam durur insallah

sagol canim gittim kalbide pit pit atiyor nasil bir duygu allahim herkese yasatsin ama benim de tehlikem var coook zorlu gececek napacam bilmiyorum ama bunada,sukur kanamam durur insallah
Cok gecmiş olsun cnm. Bol bol dinlen, sen kaç haftalıktın. Allah korusun bebegini,

Canım senin şu elti de ne gıcıkmis. Benim eltim yok gorumcemde yok ama olmasını isterdim aman seninki gibi olmasinda☺kardeşim var oda uzakta kayinvaldeme gidiyorum o çok iyidir..yeni gelin gelse nasıl olur bilemem tabi

Cok gecmiş olsun cnm. Bol bol dinlen, sen kaç haftalıktın. Allah korusun bebegini,
7 canim allah korusun inanki oule zor bir durum ki varken kaybetmek cok zir olur onu koruma icgudumu anlatamam zatem sizde benim gibisiniz anlarsiniz dogsun minciklicam kuzumu

Aman boşver anın tadını çıkar..benim elti şimdi doğurmaya da çalışacak..bir anda kistleri çıktı geçen ben bebeğimi kaybedince ameliyat oldu meğersem genç kızken de varmış zararı yoksa niye birden aldırmaya kalktı anlamadım zaten..allah herkesin gönlüne göre versin..Ben çok çektim bu sefer sağlık la almak istiyorum bebeğimi koklamak istiyorum..kardeşim sehirdisina evlendi geçen hafta geldi laptopu bıraktı bana abla oyalan evde dedi..sims yüklemiş inanırmısin orda bile 2.yi doğuruyorum gerçekte tık yok..kendimi öyle kandırıyorum..napim..

Bol bol istirahat öyle durumda doktorum gözle görülür şekilde istirahat edenlerin kanamasının azaldığını söyledi..benim korkum kalbi durursa bebegimin..büyüsün artık ocak olsun kucağımda göreyim

Kızlar merhaba lar...Hepimizin derdi skntsi ayrı..Bende dün akşam çok kötü şeyler atlattim yine ve sabaha kadar hast deydik
Allahım hepimize dayanma gücü versin inşallah

7 canim allah korusun inanki oule zor bir durum ki varken kaybetmek cok zir olur onu koruma icgudumu anlatamam zatem sizde benim gibisiniz anlarsiniz dogsun minciklicam kuzumu

Slm canim bende suan ayni durumdayim. Senin ilk bebekmi? Benim öyle olacak inşallah ara ara bende senınle aynı psikolojide oluyorum kaybetiyorum tamam herşey buraya kadarmış diyorum. Sonra toparlamayaçalışıyorum. Sen dr a gittinmi ne dedi kanaman kaç gündür var birde karın agrında varmı? Benım 10 gün önce ufak bi kamam oldu hemen gecti kahve koyu sarı arası bazen olup bazen gecen lekelenmelerim oldu dünde kırmızı bembe arası biraz çamaşıra bulasan biraz silerken gelen hafif kanama başladı bi adet sancısı gibi bi agrıda sonra normal kırmızı oldu dün gece dinlendim sabah kalktıgımda camasırda birsey yok sma silerken kırmızı kanama geldi dr u aradım progesteron igne olmak istiyorum dedim bana taa haftaya çarşambaki randevuna ilacınıda getır yapalım dedi bir saatte bir bed dolduracak kadar kanama ve parca duserse ara yoksa haftaya gel diyorlar şimdi ne yapacagımı şaşırdım yatıyorum öylece hem karın agrım var hem kanama tek teselm kanın rengi parlak kırmızı yani sçtaze degil solgun kırmızı gibi oluşu sadece fıtıl kullanıyorum şuan seninki nasıl dr. Ne önerdi sana?

Kızlar merhaba lar...Hepimizin derdi skntsi ayrı..Bende dün akşam çok kötü şeyler atlattim yine ve sabaha kadar hast deydik
Allahım hepimize dayanma gücü versin
inşallah

Hayırdır canım gecmiş olsun neyin var?

kizlar nasilsiniz iyisinizdir inşallah
bugun 7. gunum transferimde
benden kanli akinti gelmeye basladi
belirtilerde yok oldu gitti kasiklarimda agrilar var başka da bisi yok

kizlar nasilsiniz iyisinizdir inşallah
bugun 7. gunum transferimde
benden kanli akinti gelmeye basladi
belirtilerde yok oldu gitti kasiklarimda agrilar var başka da bisi yok
7. Günümde hafif bir lekelenme ve karın agrım olmuştu cok korkmuştum ama ertesi gün pozitif idrar testi görmüştüm inşallah seninde öyle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…