2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

7. Günümde hafif bir lekelenme ve karın agrım olmuştu cok korkmuştum ama ertesi gün pozitif idrar testi görmüştüm inşallah seninde öyle olur
seninki hafifmiş fistigim
benim ki wc ye gittiğimde peçeteye gelioo
bilmiomm yaaa

kizlar nasilsiniz iyisinizdir inşallah
bugun 7. gunum transferimde
benden kanli akinti gelmeye basladi
belirtilerde yok oldu gitti kasiklarimda agrilar var başka da bisi yok
Cnm yerlesme kanamasi olabiliyir, korkma sakin. Dinlenmeye calis

yok yok daha ped kullanmadım hic
Senin 5. Gun embriyosuydu, yarin kan testi yaptirabilirsin aslinda.kanaman da yogun degil , bence yerlesmee, bende desonra kanama olmustu ama bnm bayagi coktu, sukur yinede birsey olmadi, gonlunu ferah tut.

Senin 5. Gun embriyosuydu, yarin kan testi yaptirabilirsin aslinda.kanaman da yogun degil , bence yerlesmee, bende desonra kanama olmustu ama bnm bayagi coktu, sukur yinede birsey olmadi, gonlunu ferah tut.
valla ne bilim canim hic umidim yok ama bakalim artik nasip
test bende istiorum ama hafta sonu geldi birde burada tatil var pazartesi gunu beklememiz lazim

sendeki kanama neden olmuştu ki canim dr aciklama yapti mi sonra

Kızlar sizce düşük yapıyor olabilirmiuim yatarken birsey yok ama wc sonrası silerken soluk kırmızı ve sancımda adet sancısı gibi??

inşallah canim
yârin idrardan bakarim olmazsa..

Kızlar sizce düşük yapıyor olabilirmiuim yatarken birsey yok ama wc sonrası silerken soluk kırmızı ve sancımda adet sancısı gibi??
Hastaneye gidecektin gitmedin mi, kusura bakma canm soramadim seni, midem fena eksime, agri var surekli, bisey yiyemiorum. Keske gidebilseydin ya

Hastaneye gidecektin gitmedin mi, kusura bakma canm soramadim seni, midem fena eksime, agri var surekli, bisey yiyemiorum. Keske gidebilseydin ya
Gecmış olsun canım düşük tehlikesi olmasında herseye razıyım şuan bulantıya vs. Çok korkuyorum benim için dua edin lütfen elimden bişey gelmiyor. Aradım gelme dedilersuan gerek yok iğne içinde carsamba gel görüşelim dedi.

Iyi aksamlar kizlar doktor beni iki hafta sonra ikili tarama icin cagirdilar sizce yaptirsam mi yaptirmasam mi kararsizim ya

neslishan canımmm nasılsın nasıl gidiyor :)var mı belirtin falan :)
Abla iyiyim asukur gun sayiyorum sizleri okuyirum dualara amin diyorum rabbim ne muradimiz varsa versin ins benim belirtiler gecenkine gore cok farkli ilk uc gun bel agrim vardi idrar yaparken hafif bi sanci vardi 4-5 gunlerde bel altim cok tuhaf bisekilde hafif bi agri ve rahatsizlik hissettim bacaklarim cok agridi midemde bi bulaniklik var kasiklarimdada arada bi ince bi igne oluyo allahim ins yardimcimiz olsun bebislerim ins benimledir 26 sinda 10 gunluk oluyorum kan vericem pazar gunude idrarda bakicam ins guzel haberlerle gelirim bu sefer

Ben çok rahatım da çevremdeki baskı yoruyor haklisin arkadaşım..strese sokuyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…