seninki hafifmiş fistigim7. Günümde hafif bir lekelenme ve karın agrım olmuştu cok korkmuştum ama ertesi gün pozitif idrar testi görmüştüm inşallah seninde öyle olur
Cnm yerlesme kanamasi olabiliyir, korkma sakin. Dinlenmeye caliskizlar nasilsiniz iyisinizdir inşallah
bugun 7. gunum transferimde
benden kanli akinti gelmeye basladi
belirtilerde yok oldu gitti kasiklarimda agrilar var başka da bisi yok
sanki deil gibi hissediorum canim yaaa...Cnm yerlesme kanamasi olabiliyir, korkma sakin. Dinlenmeye calis
Canim bende de belirti yoktu, su an pedin yarisini dolduracak kadar varmi? Dr nu aradinmisanki deil gibi hissediorum canim yaaa...
yok yok daha ped kullanmadım hicCanim bende de belirti yoktu, su an pedin yarisini dolduracak kadar varmi? Dr nu aradinmi
Senin 5. Gun embriyosuydu, yarin kan testi yaptirabilirsin aslinda.kanaman da yogun degil , bence yerlesmee, bende desonra kanama olmustu ama bnm bayagi coktu, sukur yinede birsey olmadi, gonlunu ferah tut.yok yok daha ped kullanmadım hic
valla ne bilim canim hic umidim yok ama bakalim artik nasipSenin 5. Gun embriyosuydu, yarin kan testi yaptirabilirsin aslinda.kanaman da yogun degil , bence yerlesmee, bende desonra kanama olmustu ama bnm bayagi coktu, sukur yinede birsey olmadi, gonlunu ferah tut.
sendeki kanama neden olmuştu ki canim dr aciklama yapti mi sonraSenin 5. Gun embriyosuydu, yarin kan testi yaptirabilirsin aslinda.kanaman da yogun degil , bence yerlesmee, bende desonra kanama olmustu ama bnm bayagi coktu, sukur yinede birsey olmadi, gonlunu ferah tut.
Dogru sen yurtdisindaydin, hayirlisi cnm hakkimizda.valla ne bilim canim hic umidim yok ama bakalim artik nasip
test bende istiorum ama hafta sonu geldi birde burada tatil var pazartesi gunu beklememiz lazim
valla ne bilim canim hic umidim yok ama bakalim artik nasip
test bende istiorum ama hafta sonu geldi birde burada tatil var pazartesi gunu beklememiz lazim[/QUOTE
Ben 8. Gün iki test yapmıştım biri poxitif diğeri negatifti allahtanki ilk test pozitifti pozitif sonuç veren güzel bir testti erken sonuc verenlerden sende idrar bsk istersen yarın
Hastaneye gidecektin gitmedin mi, kusura bakma canm soramadim seni, midem fena eksime, agri var surekli, bisey yiyemiorum. Keske gidebilseydin yaKızlar sizce düşük yapıyor olabilirmiuim yatarken birsey yok ama wc sonrası silerken soluk kırmızı ve sancımda adet sancısı gibi??
Gecmış olsun canım düşük tehlikesi olmasında herseye razıyım şuan bulantıya vs. Çok korkuyorum benim için dua edin lütfen elimden bişey gelmiyor. Aradım gelme dedilersuan gerek yok iğne içinde carsamba gel görüşelim dedi.Hastaneye gidecektin gitmedin mi, kusura bakma canm soramadim seni, midem fena eksime, agri var surekli, bisey yiyemiorum. Keske gidebilseydin ya
Allah en kısa zamanda sanada nasip etsin cnm, alnımıza yazılan bir yazı var onu yasıyoruz, elbet sanada yazılmıştır. Gonlunu ferah tut.bir de ben vardım martta tüp bebek deneyip başarısız olantutanları tebrik ediyorum...
Abla iyiyim asukur gun sayiyorum sizleri okuyirum dualara amin diyorum rabbim ne muradimiz varsa versin ins benim belirtiler gecenkine gore cok farkli ilk uc gun bel agrim vardi idrar yaparken hafif bi sanci vardi 4-5 gunlerde bel altim cok tuhaf bisekilde hafif bi agri ve rahatsizlik hissettim bacaklarim cok agridi midemde bi bulaniklik var kasiklarimdada arada bi ince bi igne oluyo allahim ins yardimcimiz olsun bebislerim ins benimledir 26 sinda 10 gunluk oluyorum kan vericem pazar gunude idrarda bakicam ins guzel haberlerle gelirim bu seferneslishan canımmm nasılsın nasıl gidiyor :)var mı belirtin falan :)
Ben çok rahatım da çevremdeki baskı yoruyor haklisin arkadaşım..strese sokuyorlarolmaz inşallah canim
birzda seni baski altina sokular bebeğe bisi olur diye o da seni olumsuz etkilio
canim sen ne yaparsan ya bebeği sadece Allah korur
Rabbim ona bu dünyada nasip verdiyse gelecektir bu dünyaya
bole bole hamileliğini sana zehir ediolar resmen yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?