2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Kızlar merhaba lar...Hepimizin derdi skntsi ayrı..Bende dün akşam çok kötü şeyler atlattim yine ve sabaha kadar hast deydik
Allahım hepimize dayanma gücü versin inşallah
Kuzum noldu hayırdır haberdar et bizi..dualarım seninle..

kizlar nasilsiniz iyisinizdir inşallah
bugun 7. gunum transferimde
benden kanli akinti gelmeye basladi
belirtilerde yok oldu gitti kasiklarimda agrilar var başka da bisi yok
Benim de 8 .gün kanamam geldi kırmızı pembeye döndü.9.gün 23 nisan di zaten o gün coraspin i clexan i kestirdiler.Tahlil günüm 24 unde genede tahlil vermemi istediler umutsuzum ama kendim evde idrara yapmış tim çok hafif çizgi çıktı..ama kanama olunca umudum yoktu işte kanda 575 i görünce şok oldum..inşallah seninde öyledir..coraspin kesildi iğnelerle yola devam ettik kan sulandirici da vuruldum 10 gün progesteron da..inşallah tutunmuştur bebegin canım..

Kızlar sizce düşük yapıyor olabilirmiuim yatarken birsey yok ama wc sonrası silerken soluk kırmızı ve sancımda adet sancısı gibi??
Allah belasını versin ordaki sistemin doktorların hastanelerin ne diyim canım yaaa..iğne yapan herhangi biri yokmu orda kıytırık iğneci mahalle arasındaki teyzelerden..onlar yapsa bari su iğneyi..kanamam çok geliyor diye abartsaydın keşke oranın başka yolu yok yalan soyleyecen anladım ben..

Benimde geliyordu çamaşırım bile batmıştı kaç kez

gunaydin canikom ,bugun 8.gunum
şimdilik bisi yok ama heran gelecekmiş gibi adet belirtilerim var
idrara cok guvenmiorum cunku benim önceki pozitifimde kanda ciktigi halde idrarda hemen cikmamisti
sabah yinede yaptım negatif
artik son 3 gun beklemeliyim
olursa hakkaten kocaman bir sürpriz olacak bize ...

merhaba canım 7. gün lekenin gelmesi iyiye işaret gibi geldi bana inşallah hayırlı sonuçlar alırsın merakla takip ediyorum seni inşallah rabbim nasip eder tutunur bebeklerin

aa c
kizlar nasilsiniz iyisinizdir inşallah
bugun 7. gunum transferimde
benden kanli akinti gelmeye basladi
belirtilerde yok oldu gitti kasiklarimda agrilar var başka da bisi yok
canim sakin ilaclarini kesme strese girme bendede olmustu bitti demistim sukur pozitifi aldim sende alirsin insallah

aa c

canim sakin ilaclarini kesme strese girme bendede olmustu bitti demistim sukur pozitifi aldim sende alirsin insallah
dun gece koymadım fitil hasta olacam die sonrada pişman oldum sabah tekrar koydum

İnşallah kuzum inşallah tutmuştur bebeğin seninledir..

amin canim dikkat ediyom genelde uzaniyorum ama allah korusun bebeklerimizi korkmayalim tadini cikaralim istiyorum bende ocak annesiyiz insallah bebeklerimiz bizi birskmasin bizim gibi guclu olsun

merhaba canım 7. gün lekenin gelmesi iyiye işaret gibi geldi bana inşallah hayırlı sonuçlar alırsın merakla takip ediyorum seni inşallah rabbim nasip eder tutunur bebeklerin
inşallah fistigim dualarınıza beni de katin saglikli hayirli evlatlar versin Rabbim insallah

amin canim dikkat ediyom genelde uzaniyorum ama allah korusun bebeklerimizi korkmayalim tadini cikaralim istiyorum bende ocak annesiyiz insallah bebeklerimiz bizi birskmasin bizim gibi guclu olsun
Artık bu son nokta olur herhalde bunda da olmazsa kavuşamazsam yapmicam çocuk filan..çok yıprandım tekrar yasayamiycam gibi..strese sokmasamda kendimi..sokmuyorum desemde başka şeyler üzebiliyor insanı..bu sefer hep yatıyorum bakalım daha nereye kadar neden vazgeçerim onu da bilmiyorum..şöyle bu güzel çıkıp istediğim gibi dolaşıp bakamıyorum ki kıyafet filan baksam hamile oldugumu hissetcem..doktordan doktora o kalp atışını duyunca hamile olduğunu hatırlıyorum

evet canim devam edicem artik
inşallah canim benim yaaa
bekleyip gorecez bakalim
wc ye gitmeye korkuom resmen
acaba fitil de yapar mi ki lekelenme o da gelio aklima
Evet canım fitil de yapıyor lekelenme..en önemlisi de bebek rahimde kendine tutunabilcegi alan açmaya çalıştığı için damarlar catlatilirmis..yada rahimde kalan eski tortular atılırmış..çok taze kan olmadığı sürece damla şeklinde ve krengi lekelerde panik yapma dedi doktorum..tabiki kontrole gel haber ver dedi..ama hemen kötüye yorma diye diyorum

onceki gebeliğimde 7.gun kahve lekelenmem olmuştu sonrada hic kanama lekelenme olmamisti
kanamaya donmezzse inşallah dönmez sorun yok diycem
beklemekten başka yol yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…