2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

o gunler de gelevek ve bugunleri umuttaracak miniklerimiz pozitif olmaya calisalim canim allaha emanet et o herseyin en iyisini bilir

Kızlar bugün benim için berbat bir gün oldu. Sabah açıköğretim sinavim vardi gayet normal bir sekilde girdim tam sinavin yarisinda bayıldım. Ve kusarak uyandim. Hemen tansiyona baktirdim 8 - 4 e düşmüş. Ve halen bu saat oldu başım dönüyor. Ama hamilelikte normalmiş.

Malesef canim hic kimse yok oyle olsada korkarlar vurmazlar.

o gunler de gelevek ve bugunleri umuttaracak miniklerimiz pozitif olmaya calisalim canim allaha emanet et o herseyin en iyisini bilir

Slm canim senin kanama durdumu benim arta azala rengi degiserek devam ediyor fitil kullaniyorum bide yatiyorum baska birsey yapamiyorum sen ne yapiyorsun?

Gecmis olsun cok uzuldum sinav gitmis desene

benim doktorumda asla kesme dedi normal dedi bende kescektim ama kesmedim iyimi kesmemisim canim benim 10.gun idrarda cikmisti dene istersen
10.gunu görürsek canim benim inşallah denerim ,pazartesi 10.gun oluoo

hamilelikte tansiyon cok düşer canim dikkat et kendini fazla yorma
sinavi da bidahakine verirsin insallah

Slm canim senin kanama durdumu benim arta azala rengi degiserek devam ediyor fitil kullaniyorum bide yatiyorum baska birsey yapamiyorum sen ne yapiyorsun?
canim fitilden dolayida olabilir kanaman diye dusunuorum progestron hormonunu cok almakta iyi deilmis kestiğin zamanda ani kan bosalmalari fln yapiomus Allah a emanet olsun bebeleriniz cümleten

yaaa kizlar lekelenme ooldugu için dun namazlarimi kilmamistim ha adet oldum olacam diee,fitilde koymadım hatta
bugünde dun gibi sukur hafif tuvalete gittikçe peçeteye gelioo
bu sekilde namaz kilinir mi bilen var mi acep ?

Doktorum demişti tansiyonu oynatacak anı hızlı hareketler yapma strese girme diye..vücut ona alışmaya çalıştığı için direncin de düşebiliyor.aman dikkat et canım

yaaa kizlar lekelenme ooldugu için dun namazlarimi kilmamistim ha adet oldum olacam diee,fitilde koymadım hatta
bugünde dun gibi sukur hafif tuvalete gittikçe peçeteye gelioo
bu sekilde namaz kilinir mi bilen var mi acep ?
Kilinir canim.ozur sayilir senin durumun.her namazda abdest alman gerek vakit girince.abdestli bile olsan diyelim ogleni kildin ikindiye abdestin var ama ikindi vakti girdimi tekrar abdest alman gerekir.

Kilinir canim.ozur sayilir senin durumun.her namazda abdest alman gerek vakit girince.abdestli bile olsan diyelim ogleni kildin ikindiye abdestin var ama ikindi vakti girdimi tekrar abdest alman gerekir.
saolasin canim ya cevaplamissin sorumu
arastirdim cok netten adet zamaniysa gelen renkli akinti adetten sayilir diordu bende oyle mi acaba die şüphelendim durdum ama kiliorum Allah im kabul etsin insallah

Uykum yok Öğlen e kadar uyursam evde de bütün gün hareketsiz olcağı bu dimi kızlar :)

igeneye gectigimden mi bilmiyom ama bak bugun suan leke yok dune kadr vardi bide gece uyanamdim fitil koyamadim ins olmaz lekede kafamiz rahatlar cnm ama heekes normal diyo icini ferah tutmaya calis bende artik gordugumde okadar uzulmuyom arsizlastim herlade

gunaydin canlar
bugun 9. gunum hala lekelenme devam edio azcik azcik pembemsi turuncumcu sekilde
neye alamet acaba cook merak içindeyim ,son 2 gun nasip olursa insallahhh ...
bu 5. denemem ilk defa bu sekilde oluooo hepsinde farkli belirtiler oluo demek ki

Hayirlisi insallh canim, bu sefer son olsun guzel habeeler verirsin, idraar testi yaptinmi hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…