sali gunu canim pazartesi burada tatil var sali gunu vericezTahlil ne gün verecektin canım sen
Dün okumuştum da şimdi hatırladım canım..inşallah hayırlı haberle gelirsin..sali gunu canim pazartesi burada tatil var sali gunu vericez
inşallah hakkimizda hayili olani nasip etsin YaradanDün okumuştum da şimdi hatırladım canım..inşallah hayırlı haberle gelirsin..
o gunler de gelevek ve bugunleri umuttaracak miniklerimiz pozitif olmaya calisalim canim allaha emanet et o herseyin en iyisini bilirArtık bu son nokta olur herhalde bunda da olmazsa kavuşamazsam yapmicam çocuk filan..çok yıprandım tekrar yasayamiycam gibi..strese sokmasamda kendimi..sokmuyorum desemde başka şeyler üzebiliyor insanı..bu sefer hep yatıyorum bakalım daha nereye kadar neden vazgeçerim onu da bilmiyorum..şöyle bu güzel çıkıp istediğim gibi dolaşıp bakamıyorum ki kıyafet filan baksam hamile oldugumu hissetcem..doktordan doktora o kalp atışını duyunca hamile olduğunu hatırlıyorum
benim doktorumda asla kesme dedi normal dedi bende kescektim ama kesmedim iyimi kesmemisim canim benim 10.gun idrarda cikmisti dene istersendun gece koymadım fitil hasta olacam die sonrada pişman oldum sabah tekrar koydum
Allah belasını versin ordaki sistemin doktorların hastanelerin ne diyim canım yaaa..iğne yapan herhangi biri yokmu orda kıytırık iğneci mahalle arasındaki teyzelerden..onlar yapsa bari su iğneyi..kanamam çok geliyor diye abartsaydın keşke oranın başka yolu yok yalan soyleyecen anladım ben..
o gunler de gelevek ve bugunleri umuttaracak miniklerimiz pozitif olmaya calisalim canim allaha emanet et o herseyin en iyisini bilir
Gecmis olsun cok uzuldum sinav gitmis deseneKızlar bugün benim için berbat bir gün oldu. Sabah açıköğretim sinavim vardi gayet normal bir sekilde girdim tam sinavin yarisinda bayıldım. Ve kusarak uyandim. Hemen tansiyona baktirdim 8 - 4 e düşmüş. Ve halen bu saat oldu başım dönüyor. Ama hamilelikte normalmiş.
10.gunu görürsek canim benim inşallah denerim ,pazartesi 10.gun oluoobenim doktorumda asla kesme dedi normal dedi bende kescektim ama kesmedim iyimi kesmemisim canim benim 10.gun idrarda cikmisti dene istersen
hamilelikte tansiyon cok düşer canim dikkat et kendini fazla yormaKızlar bugün benim için berbat bir gün oldu. Sabah açıköğretim sinavim vardi gayet normal bir sekilde girdim tam sinavin yarisinda bayıldım. Ve kusarak uyandim. Hemen tansiyona baktirdim 8 - 4 e düşmüş. Ve halen bu saat oldu başım dönüyor. Ama hamilelikte normalmiş.
canim fitilden dolayida olabilir kanaman diye dusunuorum progestron hormonunu cok almakta iyi deilmis kestiğin zamanda ani kan bosalmalari fln yapiomus Allah a emanet olsun bebeleriniz cümletenMalesef canim hic kimse yok oyle olsada korkarlar vurmazlar.
Slm canim senin kanama durdumu benim arta azala rengi degiserek devam ediyor fitil kullaniyorum bide yatiyorum baska birsey yapamiyorum sen ne yapiyorsun?
Doktorum demişti tansiyonu oynatacak anı hızlı hareketler yapma strese girme diye..vücut ona alışmaya çalıştığı için direncin de düşebiliyor.aman dikkat et canımKızlar bugün benim için berbat bir gün oldu. Sabah açıköğretim sinavim vardi gayet normal bir sekilde girdim tam sinavin yarisinda bayıldım. Ve kusarak uyandim. Hemen tansiyona baktirdim 8 - 4 e düşmüş. Ve halen bu saat oldu başım dönüyor. Ama hamilelikte normalmiş.
Kilinir canim.ozur sayilir senin durumun.her namazda abdest alman gerek vakit girince.abdestli bile olsan diyelim ogleni kildin ikindiye abdestin var ama ikindi vakti girdimi tekrar abdest alman gerekir.yaaa kizlar lekelenme ooldugu için dun namazlarimi kilmamistim ha adet oldum olacam diee,fitilde koymadım hatta
bugünde dun gibi sukur hafif tuvalete gittikçe peçeteye gelioo
bu sekilde namaz kilinir mi bilen var mi acep ?
saolasin canim ya cevaplamissin sorumuKilinir canim.ozur sayilir senin durumun.her namazda abdest alman gerek vakit girince.abdestli bile olsan diyelim ogleni kildin ikindiye abdestin var ama ikindi vakti girdimi tekrar abdest alman gerekir.
aynen yahu nerde bu kizce haberde etmedi hic
igeneye gectigimden mi bilmiyom ama bak bugun suan leke yok dune kadr vardi bide gece uyanamdim fitil koyamadim ins olmaz lekede kafamiz rahatlar cnm ama heekes normal diyo icini ferah tutmaya calis bende artik gordugumde okadar uzulmuyom arsizlastim herladeMalesef canim hic kimse yok oyle olsada korkarlar vurmazlar.
Slm canim senin kanama durdumu benim arta azala rengi degiserek devam ediyor fitil kullaniyorum bide yatiyorum baska birsey yapamiyorum sen ne yapiyorsun?
Hayirlisi insallh canim, bu sefer son olsun guzel habeeler verirsin, idraar testi yaptinmi hicgunaydin canlar
bugun 9. gunum hala lekelenme devam edio azcik azcik pembemsi turuncumcu sekilde
neye alamet acaba cook merak içindeyim ,son 2 gun nasip olursa insallahhh ...
bu 5. denemem ilk defa bu sekilde oluooo hepsinde farkli belirtiler oluo demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?