2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Hayirlisi insallh canim, bu sefer son olsun guzel habeeler verirsin, idraar testi yaptinmi hic
oyle canim hayirlisi ne ise o olsun
idrar dun yapmistim cikmadi ,idrar a güvenmiyorum acikcasi yavrumda da yapmistim kanda pozitif olduğu halde idrarda cook acik belli belirsiz birde hemen bile cikmamisti
bilmiorum belirsizlik var içimde bir tulu adette olmadım lekelenmede geçmedi ne desek bos tahlille kesin sonuç verecem sizlere de ins ...

Canlarım dün okudum yazdıklarınızı ama yazamadım kusuruma bakmayın,benim durum malum fissür ve dayanamayacagim boyutta artık,dr bile söyledi bunun ötesi yok dedi arti mide bulantilarim çok fazla yemek yiyemiyorum serumla takviye alıyorum vitaminleri benim durum bu ...
Sizler nasilsiniz kizlar yok dmi kötü bir durum sizde?

Gecer insallh canim, bende de bilanti ve mide agrisi var cok fena ama biseyler yiyorum ama korka korka, insallh gececk, diger konuda da sifa versin gecmisler olsun tekrr canim benim

Haklisin bide seninki tek embriyoydu, bizimki iki tane olmSina ragmen silik cikiyordu ikinci cizgi, moralin bozma allah in size ne takdir ettiyse o olacak, ama insallh pozitif haberinle bizide musmutlu edersin canim, neslishan da tabi Guzel haberini paylasir burda bu hafta, hadi hayirlisiii

oy oy cok cok geçmiş olsun hamilelikte cok zor oluoo canim dikkat yediklerine içtiklerine doğumdan sonra gecio merak etme ama 9 ay malum zorlar bebisler için hersey değer canim ....
benimde sali gunu test canikom inşallah hayirli haberler getiririm sizlere

Gecer insallh canim, bende de bilanti ve mide agrisi var cok fena ama biseyler yiyorum ama korka korka, insallh gececk, diger konuda da sifa versin gecmisler olsun tekrr canim benim
Sağol canim...Bu arada zofran diye bir ilaç yazdı bana dr um istersen gittiğinde sor drununa sende kullan olmazsa,ben eskiye göre iyiyim bulantı konusunda

inşallah fistigim Allah im hakkimizda hayirli olani nasip etsin

Öyleymis canım valla...
Ay çok az kalmış canım benim insallah bebiş haberi ile gelirsin :) neslishan in ne zaman test tarihi ben takip edemedim malum durumlardan

Öyleymis canım valla...
Ay çok az kalmış canım benim insallah bebiş haberi ile gelirsin :) neslishan in ne zaman test tarihi ben takip edemedim malum durumlardan
o da ayni yada sonra tam bilmiorum canim ama benden 1 gun sonra transfer olmuştu
hayirli müjdeli haberlerle sevinelim inşallah

Bende oyle oldum sanki yatinca geciyor o acik bi leke oluyor eger kalkip bir iki sey yapiyorsam ki mecbur kaliyorum gun boyu evde yanlizim tekrar kanama seklinde oluyor. Fitili uce cikardim dun insallah gecer allaha emanet

canım benim hadi inşallah hayırlı haberler ver bize. Beş kere transfer mi yapıldı canım yoksa iptal edilen tedavin falan oldu mu. Gerçi her durumda zor ne farkeder. Allah yardımcın olsun heyecanla ve dua ile bekliyorum

canim ilktedavimden 1.negatifti 2.transferden bir yavrum var buz bebis
sonra 3. 4. nagatif oldu dondurulmuş embriolardan
1 tedavim iptal onu hic saymadaim dondurulmuş embrio çözünürken yasamadi
2. tedavimde bu yeni iste taze embrio koyuldu diğerleri donduruludu
yani bu 5. transferim nasip diorum başka bisi demiorum
Rabbim yar ve yardimcimiz olsun inşallah saglikli hayirli nevlatlar nasip etsin hepimize
yârin inşallah belli olcak test gunum heyecan dorukta elbetteki

serenci acelyacicegi EsEs50 kizlar ben iyiyim asukur sizleri okuyorum kasiklarda batma hala devam ediyo bi aralar belden altim rahatsizdi bi kanamam yok 8 gunumde idrar testi yaptim negatifti biraz keyfim kacti yarin sabah kan vermeye gidicem allah izin verirse korku var icimde ama biran once ogreniyim istiyorum sabah hastaneye gitmeden bi test daha yapicam ins bebislerim benimledir ama teste cikamayinca umutlarim kacti

İnşallah canım bu sefer olacak. Belki benim gibi olur banada 2 tane 5. Gün emriyosu transfer edildi ama 1 tanesi tuttu cok şükür. O yüzden cikmamistir.

Ins oyledir canim ya baska dondurulmusumda yok 3 seferim oldu bu ayni senin gibi 2 tane 5 gunlukler birinden biri bari olsun ins senindemi idrarda cikmamisti canim

Ins oyledir canim ya baska dondurulmusumda yok 3 seferim oldu bu ayni senin gibi 2 tane 5 gunlukler birinden biri bari olsun ins senindemi idrarda cikmamisti canim
Benim 5. Gün de bile cıkmıştı ama sebebi bebekten degilmis Yani tutmasaydida cikarmis çünkü dr bana pregnyl igne vermisti catlatma ignesi icindede beta hgc icerdigi icin cikarmis. Ama ben bi umit diyip 8. Gün test yaptim kanda 83 cıkmıştı. 10. Gün 192 derken yükseldi hep.

idrara güvenme cok fazla canim
burada kan testinden 2 gun sonra idrar yapabilirsiniz diolar hep
benim önceki gebeliğimde kanda pozitifken idrarda silik cikti birde hemende cikmadi yani
onun için kesin sonuç kan dir
yârin ikimizin de belli olacak durumu
Rabbim saglikli hayirli evlatlar nasip etsin yar ve yardimcimiz olsun insallahhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…