oyle canim hayirlisi ne ise o olsunHayirlisi insallh canim, bu sefer son olsun guzel habeeler verirsin, idraar testi yaptinmi hic
Gecer insallh canim, bende de bilanti ve mide agrisi var cok fena ama biseyler yiyorum ama korka korka, insallh gececk, diger konuda da sifa versin gecmisler olsun tekrr canim benimCanlarım dün okudum yazdıklarınızı ama yazamadım kusuruma bakmayın,benim durum malum fissür ve dayanamayacagim boyutta artık,dr bile söyledi bunun ötesi yok dedi arti mide bulantilarim çok fazla yemek yiyemiyorum serumla takviye alıyorum vitaminleri benim durum bu ...
Sizler nasilsiniz kizlar yok dmi kötü bir durum sizde?
Haklisin bide seninki tek embriyoydu, bizimki iki tane olmSina ragmen silik cikiyordu ikinci cizgi, moralin bozma allah in size ne takdir ettiyse o olacak, ama insallh pozitif haberinle bizide musmutlu edersin canim,oyle canim hayirlisi ne ise o olsun
idrar dun yapmistim cikmadi ,idrar a güvenmiyorum acikcasi yavrumda da yapmistim kanda pozitif olduğu halde idrarda cook acik belli belirsiz birde hemen bile cikmamisti
bilmiorum belirsizlik var içimde bir tulu adette olmadım lekelenmede geçmedi ne desek bos tahlille kesin sonuç verecem sizlere de ins ...
oy oy cok cok geçmiş olsun hamilelikte cok zor oluoo canim dikkat yediklerine içtiklerine doğumdan sonra gecio merak etme ama 9 ay malum zorlar bebisler için hersey değer canim ....Canlarım dün okudum yazdıklarınızı ama yazamadım kusuruma bakmayın,benim durum malum fissür ve dayanamayacagim boyutta artık,dr bile söyledi bunun ötesi yok dedi arti mide bulantilarim çok fazla yemek yiyemiyorum serumla takviye alıyorum vitaminleri benim durum bu ...
Sizler nasilsiniz kizlar yok dmi kötü bir durum sizde?
Sağol canim...Bu arada zofran diye bir ilaç yazdı bana dr um istersen gittiğinde sor drununa sende kullan olmazsa,ben eskiye göre iyiyim bulantı konusundaGecer insallh canim, bende de bilanti ve mide agrisi var cok fena ama biseyler yiyorum ama korka korka, insallh gececk, diger konuda da sifa versin gecmisler olsun tekrr canim benim
inşallah fistigim Allah im hakkimizda hayirli olani nasip etsinHaklisin bide seninki tek embriyoydu, bizimki iki tane olmSina ragmen silik cikiyordu ikinci cizgi, moralin bozma allah in size ne takdir ettiyse o olacak, ama insallh pozitif haberinle bizide musmutlu edersin canim,neslishan da tabi Guzel haberini paylasir burda bu hafta, hadi hayirlisiii
Öyleymis canım valla...oy oy cok cok geçmiş olsun hamilelikte cok zor oluoo canim dikkat yediklerine içtiklerine doğumdan sonra gecio merak etme ama 9 ay malum zorlar bebisler için hersey değer canim ....
benimde sali gunu test canikom inşallah hayirli haberler getiririm sizlere
o da ayni yada sonra tam bilmiorum canim ama benden 1 gun sonra transfer olmuştuÖyleymis canım valla...
Ay çok az kalmış canım benim insallah bebiş haberi ile gelirsin :)neslishan in ne zaman test tarihi ben takip edemedim malum durumlardan
Bende oyle oldum sanki yatinca geciyor o acik bi leke oluyor eger kalkip bir iki sey yapiyorsam ki mecbur kaliyorum gun boyu evde yanlizim tekrar kanama seklinde oluyor. Fitili uce cikardim dun insallah gecer allaha emanetigeneye gectigimden mi bilmiyom ama bak bugun suan leke yok dune kadr vardi bide gece uyanamdim fitil koyamadim ins olmaz lekede kafamiz rahatlar cnm ama heekes normal diyo icini ferah tutmaya calis bende artik gordugumde okadar uzulmuyom arsizlastim herlade
canım benim hadi inşallah hayırlı haberler ver bize. Beş kere transfer mi yapıldı canım yoksa iptal edilen tedavin falan oldu mu. Gerçi her durumda zor ne farkeder. Allah yardımcın olsun heyecanla ve dua ile bekliyorumgunaydin canlar
bugun 9. gunum hala lekelenme devam edio azcik azcik pembemsi turuncumcu sekilde
neye alamet acaba cook merak içindeyim ,son 2 gun nasip olursa insallahhh ...
bu 5. denemem ilk defa bu sekilde oluooo hepsinde farkli belirtiler oluo demek ki
canim ilktedavimden 1.negatifti 2.transferden bir yavrum var buz bebiscanım benim hadi inşallah hayırlı haberler ver bize. Beş kere transfer mi yapıldı canım yoksa iptal edilen tedavin falan oldu mu. Gerçi her durumda zor ne farkeder. Allah yardımcın olsun heyecanla ve dua ile bekliyorum
İnşallah canım bu sefer olacak. Belki benim gibi olur banada 2 tane 5. Gün emriyosu transfer edildi ama 1 tanesi tuttu cok şükür. O yüzden cikmamistir.serenci acelyacicegi EsEs50 kizlar ben iyiyim asukur sizleri okuyorum kasiklarda batma hala devam ediyo bi aralar belden altim rahatsizdi bi kanamam yok 8 gunumde idrar testi yaptim negatifti biraz keyfim kacti yarin sabah kan vermeye gidicem allah izin verirse korku var icimde ama biran once ogreniyim istiyorum sabah hastaneye gitmeden bi test daha yapicam ins bebislerim benimledir ama teste cikamayinca umutlarim kacti
Benim 5. Gün de bile cıkmıştı ama sebebi bebekten degilmis Yani tutmasaydida cikarmis çünkü dr bana pregnyl igne vermisti catlatma ignesi icindede beta hgc icerdigi icin cikarmis. Ama ben bi umit diyip 8. Gün test yaptim kanda 83 cıkmıştı. 10. Gün 192 derken yükseldi hep.Ins oyledir canim ya baska dondurulmusumda yok 3 seferim oldu bu ayni senin gibi 2 tane 5 gunlukler birinden biri bari olsun inssenindemi idrarda cikmamisti canim
İnşallah canım benim 2 . Denememdi ama ohss oldugum icin 1 transfer im iptal edildi. O yüzden 3 deneme gibi gözüktü. 2 tane transfer edildi.Anladim canim senin kacinci denemende oldu allahim banada nasip etsin ins o degerleri
idrara güvenme cok fazla canimserenci acelyacicegi EsEs50 kizlar ben iyiyim asukur sizleri okuyorum kasiklarda batma hala devam ediyo bi aralar belden altim rahatsizdi bi kanamam yok 8 gunumde idrar testi yaptim negatifti biraz keyfim kacti yarin sabah kan vermeye gidicem allah izin verirse korku var icimde ama biran once ogreniyim istiyorum sabah hastaneye gitmeden bi test daha yapicam ins bebislerim benimledir ama teste cikamayinca umutlarim kacti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?