benim yârin 11. gunum canim burada tatil var bugun heryer kapali sanirsam ondan dolayi sali gününe verdiler testiIns canim insss benim yarin onuncu gunum oluyo senin kacinci gunun bide senin tek embriyomuydu
Canım ya malesef benim bebis poposunu dönmüş göstermedi
Gitme ise filan rapor al..yat dinlen canım uzan bol bol..Kizlar gene kanamam,oldu dusuk riski olabilir dedi napacam bilmiyirum ise gitmende sakinca yok dedi ama korkuyorum ben napicam prulutron depot vurdu birde ekstradan ne bilim korkumdn stres hat safada
Gitmicem ama agrimda basladi igneden mi yoksa kotu birseymi var bilmiyorum bebeggime birsey olup birde isimden olursam onuda istemiyorum allak bullak oldum bide bebegimin kesesi hep yuvarlakti simdi boyle dalgali dalgali cikti bide onu taktim kafaya allahim siyirdim iyiceGitme ise filan rapor al..yat dinlen canım uzan bol bol..
Kesenin şekli mi bozulmuş..ama dinlenmem lazım kimse seni rapor aldın diye atamaz.sağlık bu..atarlarsa da ise iade davasi acarsın geri almak zorunda kalırlar bunları düşünmemen gerekir..bebeğini tutmaya çalış bunun içinde tek şey istirahat sadece wc ye kalkman gerekiyor ben ikizler de geçirdim kanama kaç kez gittim ise..kime yarandım kimseye..Gitmicem ama agrimda basladi igneden mi yoksa kotu birseymi var bilmiyorum bebeggime birsey olup birde isimden olursam onuda istemiyorum allak bullak oldum bide bebegimin kesesi hep yuvarlakti simdi boyle dalgali dalgali cikti bide onu taktim kafaya allahim siyirdim iyice
Valla ben de bi yemek yerken ani tiksinme oluyor içim almıyor bırakıyorum yemeği..birde çok fena kabız oldum iki gündür zeytinyağı filan içiyorum aç karınla ama pek faydası yok..yarın kontrole gidince soracağım..çok sinir bir durum..
Canım hakkında hayırlısı buymuş demekki bilemiyorumki..rahim kalınlığına filan bakildimi senin..hatırlamıyormusun..histereskopi filan çekilmismiydi..bebeğin için zamanı var belkide sabır arkadaşım biraz rahatla gez moral topla..Kizlar allahim sizlerinnyavrularini hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin artik biraktim ben bu isleri 3 seferdedemi olmaz hem de 5 gun embriyosu rabbimin bi bildigi var vermiyo bende artik istemiyorum cok umutluydum bu sefer agrilardan ama bu sabahta yaptim test negatifti kanda idrari onayladi 0,0 oolmadi kizlar cok uzgunum
Ah canim ne kadr kotu bi durum farkindayiz, inan ne soylenir ne soylenebilir bilmihorum ama zor rabhim dayanma gucu sabir versin, maddi manevi yiprandiniz ama vardir bir hayir, keske 3. Deneme den once histereskopi yapsaydin veya neden tutmadigini arastirsalardi. Bu saatten sonra ne desek bos ama bil ki dualarimda olacaksin bundan sonra. Rabbim yardimciniz olsun InsallhKizlar allahim sizlerinnyavrularini hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin artik biraktim ben bu isleri 3 seferdedemi olmaz hem de 5 gun embriyosu rabbimin bi bildigi var vermiyo bende artik istemiyorum cok umutluydum bu sefer agrilardan ama bu sabahta yaptim test negatifti kanda idrari onayladi 0,0 oolmadi kizlar cok uzgunum
gec verdim tahlili kizlarKizlar ne oldu sonuclar cikmamis mi?
canim benim yaaa pes etmek yok bende cok umutlu deilim ama yinede verdim kanKizlar allahim sizlerinnyavrularini hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin artik biraktim ben bu isleri 3 seferdedemi olmaz hem de 5 gun embriyosu rabbimin bi bildigi var vermiyo bende artik istemiyorum cok umutluydum bu sefer agrilardan ama bu sabahta yaptim test negatifti kanda idrari onayladi 0,0 oolmadi kizlar cok uzgunum
canim benim dikkat et bari bu ara cok hareket etme isden de izin al alabilirsen en azindan bikac hafta dikkat etKizlar gene kanamam,oldu dusuk riski olabilir dedi napacam bilmiyirum ise gitmende sakinca yok dedi ama korkuyorum ben napicam prulutron depot vurdu birde ekstradan ne bilim korkumdn stres hat safada
Cnm hakkında herseyin hayırlısı olsun, seninde bir vaktin var cnmm bnm.gonlunu ferah tut. Kolay degil uzuleceksin tabi ama pes etme lütfen,Kizlar allahim sizlerinnyavrularini hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin artik biraktim ben bu isleri 3 seferdedemi olmaz hem de 5 gun embriyosu rabbimin bi bildigi var vermiyo bende artik istemiyorum cok umutluydum bu sefer agrilardan ama bu sabahta yaptim test negatifti kanda idrari onayladi 0,0 oolmadi kizlar cok uzgunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?