2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Ins canim insss benim yarin onuncu gunum oluyo senin kacinci gunun bide senin tek embriyomuydu
benim yârin 11. gunum canim burada tatil var bugun heryer kapali sanirsam ondan dolayi sali gününe verdiler testi
yoksa bugun olmasi gerekti bence test
günler su gibi gecio bugünde bitti sayilir daha ise gidecem ben
derken bi bakmissin sabah olmuş
benim ki tek embrio canim

Kızlar günaydınn neslishan EsEs50 Allahım gönlünüze göre versin inşallah Canlarım evlatlarinizin varlığı haberiyle dönersiniz insallahh...@arife1991 canım çok heyecanlı yaaa cinsiyet ogreneceksin sen ne hissediyorsun kız mi erkek mi
Buarada en çok eksi mi tatlı mı istedi canın?

Kizlar gene kanamam,oldu dusuk riski olabilir dedi napacam bilmiyirum ise gitmende sakinca yok dedi ama korkuyorum ben napicam prulutron depot vurdu birde ekstradan ne bilim korkumdn stres hat safada

Canım ya malesef benim bebis poposunu dönmüş göstermedi bende sadece erik limon ve turşu ve aci yiyorum. Tatliyi oncedende sevmezdim simdide tiskiniyorum.

Kizlar gene kanamam,oldu dusuk riski olabilir dedi napacam bilmiyirum ise gitmende sakinca yok dedi ama korkuyorum ben napicam prulutron depot vurdu birde ekstradan ne bilim korkumdn stres hat safada
Gitme ise filan rapor al..yat dinlen canım uzan bol bol..

Gitme ise filan rapor al..yat dinlen canım uzan bol bol..
Gitmicem ama agrimda basladi igneden mi yoksa kotu birseymi var bilmiyorum bebeggime birsey olup birde isimden olursam onuda istemiyorum allak bullak oldum bide bebegimin kesesi hep yuvarlakti simdi boyle dalgali dalgali cikti bide onu taktim kafaya allahim siyirdim iyice

K kaderim35 serenci elsal
Merhaba canlar nasilsnz durumlar nasil? Bn sahsen mide agrisi cekiorum bisey yesem agri bulanti oluyor, ama cikarmadim hic, sabahlari oglene kadr kendimi cok kotu
hissediyorum, ayaga kalkinca bayilacakmis gibimoluyorum,sizlerde oylemisinz?

Kizlar allahim sizlerinnyavrularini hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin artik biraktim ben bu isleri 3 seferdedemi olmaz hem de 5 gun embriyosu rabbimin bi bildigi var vermiyo bende artik istemiyorum cok umutluydum bu sefer agrilardan ama bu sabahta yaptim test negatifti kanda idrari onayladi 0,0 oolmadi kizlar cok uzgunum

Kesenin şekli mi bozulmuş..ama dinlenmem lazım kimse seni rapor aldın diye atamaz.sağlık bu..atarlarsa da ise iade davasi acarsın geri almak zorunda kalırlar bunları düşünmemen gerekir..bebeğini tutmaya çalış bunun içinde tek şey istirahat sadece wc ye kalkman gerekiyor ben ikizler de geçirdim kanama kaç kez gittim ise..kime yarandım kimseye..

Valla ben de bi yemek yerken ani tiksinme oluyor içim almıyor bırakıyorum yemeği..birde çok fena kabız oldum iki gündür zeytinyağı filan içiyorum aç karınla ama pek faydası yok..yarın kontrole gidince soracağım..çok sinir bir durum..

Canım hakkında hayırlısı buymuş demekki bilemiyorumki..rahim kalınlığına filan bakildimi senin..hatırlamıyormusun..histereskopi filan çekilmismiydi..bebeğin için zamanı var belkide sabır arkadaşım biraz rahatla gez moral topla..

Ah canim ne kadr kotu bi durum farkindayiz, inan ne soylenir ne soylenebilir bilmihorum ama zor rabhim dayanma gucu sabir versin, maddi manevi yiprandiniz ama vardir bir hayir, keske 3. Deneme den once histereskopi yapsaydin veya neden tutmadigini arastirsalardi. Bu saatten sonra ne desek bos ama bil ki dualarimda olacaksin bundan sonra. Rabbim yardimciniz olsun Insallh

canim benim yaaa pes etmek yok bende cok umutlu deilim ama yinede verdim kan
nasip olmadi mi olmuoo ne desek ne yapsak bos

canim benim dikkat et bari bu ara cok hareket etme isden de izin al alabilirsen en azindan bikac hafta dikkat et
cok zor bu isler Yarabbim yar ve yardimcimiz olsun booool sabir guc kuvvet versin cumleten

Cnm hakkında herseyin hayırlısı olsun, seninde bir vaktin var cnmm bnm.gonlunu ferah tut. Kolay degil uzuleceksin tabi ama pes etme lütfen,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…