Bende korkuyorum 5 gundur tuvalet disinda kalkmiyorum bugun kanamam nihayet durdu ama karinagrim hep var ben gaz sancisi oldugunu tahmin ediyorum yuksek oranda progesteron aliyoruz. Sen igneyi hergunmu vuruluyorsun ignenin yanisira fitil falanda kullaniyormusun. Ha birde hic yatmadinmi kanamaya ragmen ?Kizlar gene kanamam,oldu dusuk riski olabilir dedi napacam bilmiyirum ise gitmende sakinca yok dedi ama korkuyorum ben napicam prulutron depot vurdu birde ekstradan ne bilim korkumdn stres hat safada
Kizlar allahim sizlerinnyavrularini hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin artik biraktim ben bu isleri 3 seferdedemi olmaz hem de 5 gun embriyosu rabbimin bi bildigi var vermiyo bende artik istemiyorum cok umutluydum bu sefer agrilardan ama bu sabahta yaptim test negatifti kanda idrari onayladi 0,0 oolmadi kizlar cok uzgunum
Kesenin şekli mi bozulmuş..ama dinlenmem lazım kimse seni rapor aldın diye atamaz.sağlık bu..atarlarsa da ise iade davasi acarsın geri almak zorunda kalırlar bunları düşünmemen gerekir..bebeğini tutmaya çalış bunun içinde tek şey istirahat sadece wc ye kalkman gerekiyor ben ikizler de geçirdim kanama kaç kez gittim ise..kime yarandım kimseye..
Sagol canim allah yardimcin olsun seninde benim hic umidim kalmadi ama guclu olmayi denicem izin almaya utanir oldum ozel sektor cunkucanim benim dikkat et bari bu ara cok hareket etme isden de izin al alabilirsen en azindan bikac hafta dikkat et
cok zor bu isler Yarabbim yar ve yardimcimiz olsun booool sabir guc kuvvet versin cumleten
Senin kac haftalik ayni sorunlar bendede var igne bile vurulamadim ama dr um korkma yat dedi bende oyle yaptim yatinca kanama durdu bu saatten sonra allaha emanet elimizden ne gelirelsal evet canim 1 igne 2 kez progestan a gectik ve haftalik igne vurdurdum kanama baslayinca bebegim gordum kalbide atiyor ama bu lekelenme bugun kan ve hafif agri birde mide bulantim gecti biliyirmusun ters birsey var napacagimi sasirdim
Canim kendini telkin edebiliyorsan onemlisi o cunku baskasi ne soylese bu durumda teselli olmuyor allah evladini sana bagislasin.kizlar benim sonuç cikti tahmin ettiğim gibi negatif
kendimi hazirlamistim bu sonuca lekelenmalerim devam ettiğinden dolayi hala adet olmadım olamadım ilk defa bole bir durumla karsilasiorum anlam veremiorum
1 ay dinlenip temmuzda dondurulmuşlarla yola devam edicem inşallah...
sukurlerler olsun ki biricik yavrum var o benim en buyuk tesellim
kardeşleri için de gucumuz yettigi kadar ugrasicaz inşallah
Rabbim hayirli saglikli evlatlar versin cümleten inşallah önemli olan bu
ne yapayim canim ya gonul olsun istio ama olmayınca olmuo iste 1. kalite embriomuz u yerlestirdilerCanim kendini telkin edebiliyorsan onemlisi o cunku baskasi ne soylese bu durumda teselli olmuyor allah evladini sana bagislasin.
Senin kac haftalik ayni sorunlar bendede var igne bile vurulamadim ama dr um korkma yat dedi bende oyle yaptim yatinca kanama durdu bu saatten sonra allaha emanet elimizden ne gelir
7 haftalik bende tam bilmiyorum inanki gecen gun okadardi ya benimde oluk oluk deil ama damla damla surekli geliyo bi ara fazla geliyo mesela kan geldi sabah sonra kahveye dondu gene simdi damla damla igne vuruldumda ne oldu hic faydasi yok bence
Canim kendini telkin edebiliyorsan onemlisi o cunku baskasi ne soylese bu durumda teselli olmuyor allah evladini sana bagislasin.
Canım üzülme sakın sen bizim bu sitede en büyük destekçimizsin.Vede seninde söylediğin gibi senin büyük bir tesellin var Allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.kizlar benim sonuç cikti tahmin ettiğim gibi negatif
kendimi hazirlamistim bu sonuca lekelenmalerim devam ettiğinden dolayi hala adet olmadım olamadım ilk defa bole bir durumla karsilasiorum anlam veremiorum
Sen negatif vermeseydin bari, ama elden ne gelir, ne guzel Allah a teslimiyet, her iki durumda kabulumdur demek, sen tam bir olgunlukla sukret rabhim er gec evladina kardesler verir ins, dondurulmuslarinda var cok sukur, sabret ve sukret, o yanindaki minik yavrun icinkizlar benim sonuç cikti tahmin ettiğim gibi negatif
Baldudak oğluşunu öpüyorum canım allah size bağışlasın en kısa zamandada kardeş müjdesiyle sevinirsiniz canım inşallahne yapayim canim ya gonul olsun istio ama olmayınca olmuo iste 1. kalite embriomuz u yerlestirdiler
nasipte yok demekki
bir burukluk oluo illaki lakin elden gelen bisi yok kendimide olumsuzluğa hazirlamistim onunda bana katkisi cok
eee bide bal dudakli oglusumda biseyden habersiz oynuyo benle oyuncaklarıyla daha ne yapiyim
Rabbim hakketen bize guc kuvvet versin cümleten bu zorlu süreçleri kolayca atlatip saglikli hayirli evlatlarimizi nasip etsin tez vakitteeee
Canim allah yatdimcin olsun vardie bundada bir hayir diyelim durumun cok zor ama hamile kalip kaybetmek daha zor yani hepimize doguracgim saglikli evlatlar nasip etsin en onemlisi buymusne yapayim canim ya gonul olsun istio ama olmayınca olmuo iste 1. kalite embriomuz u yerlestirdiler
nasipte yok demekki
bir burukluk oluo illaki lakin elden gelen bisi yok kendimide olumsuzluğa hazirlamistim onunda bana katkisi cok
eee bide bal dudakli oglusumda biseyden habersiz oynuyo benle oyuncaklarıyla daha ne yapiyim
Rabbim hakketen bize guc kuvvet versin cümleten bu zorlu süreçleri kolayca atlatip saglikli hayirli evlatlarimizi nasip etsin tez vakitteeee
amin teyzesi insallahhhhBaldudak oğluşunu öpüyorum canım allah size bağışlasın en kısa zamandada kardeş müjdesiyle sevinirsiniz canım inşallah
aynen tatlim ,inşallah bebein seni bırakmaz fistigimCanim allah yatdimcin olsun vardie bundada bir hayir diyelim durumun cok zor ama hamile kalip kaybetmek daha zor yani hepimize doguracgim saglikli evlatlar nasip etsin en onemlisi buymus
illaki bir huzun oluo cunku emek veriosun buyuk bir umutla ugrasiosunCanım üzülme sakın sen bizim bu sitede en büyük destekçimizsin.Vede seninde söylediğin gibi senin büyük bir tesellin var Allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.
ahhh kuzum ben de cok cok isterdim sizlere pozitif pozitif galmeyi haberler vermeyiSen negatif vermeseydin bari, ama elden ne gelir, ne guzel Allah a teslimiyet, her iki durumda kabulumdur demek, sen tam bir olgunlukla sukret rabhim er gec evladina kardesler verir ins, dondurulmuslarinda var cok sukur, sabret ve sukret, o yanindaki minik yavrun icin
Canım ne desek degişmeyecek zaten. Hakkında hayırlısı olsun. Allahım sana bir yavru nasip etmiş şükür.inşallah diğer denemende basarılı olur. 2. Yawrunu kucagına alırsın cnm.kizlar benim sonuç cikti tahmin ettiğim gibi negatif
amin inşallah canimCanım ne desek degişmeyecek zaten. Hakkında hayırlısı olsun. Allahım sana bir yavru nasip etmiş şükür.inşallah diğer denemende basarılı olur. 2. Yawrunu kucagına alırsın cnm.
Benim ikizler de ara ara kanamam oldu özellikle operasyon sonrası filan durdurma iğnesinin adını hatırlamıyorum o yapıldı..progesteron değildi ama..o zaman vurulduğum çünkü ilerki haftalarda olmuştu karnım baya büyüktü düşük riski geçmişti yani.Valla ben de salak gibi ise gittim saatim gelince doktora götürüyorlardı sağlık ocagina iğneni yaptırıp yarim saat yatıp geliyordum ise devam ediyordum..Benim doğum oldu canım erken doğum rahim dikişli idi.fakat dikişe rağmen rahimi açmışlar bayramdı bende çok gezmiştim dinlenmemistim..ağrım çok vardı sırt ağrı nefesimi kesecek gibiydi 3 gun filan böyle sürdü kasiklarım belime gidiyordu ağrılar son gün kanama geldi doktor gel bakalım deyince rahimin açıldığı doğumun başladığı anlaşıldıBende korkuyorum 5 gundur tuvalet disinda kalkmiyorum bugun kanamam nihayet durdu ama karinagrim hep var ben gaz sancisi oldugunu tahmin ediyorum yuksek oranda progesteron aliyoruz. Sen igneyi hergunmu vuruluyorsun ignenin yanisira fitil falanda kullaniyormusun. Ha birde hic yatmadinmi kanamaya ragmen ?
Iyi diyelim iyi olsun tatlim. Benimde hazimsizlik mide agrisi ve bulanti var ama bu sikayetmerim ben kendimi bildim bileli var sirf o nedenle yillarca heray kendimi hamile sandim.
Neslihancim canim ne desek bos biliyorum suan icin yaniyor. Bilmiyorum kac yillik evlisin benim bes yil oluyor daha yeni tedavi sansim oldu yillarca cok agladim cok uzuldum allahim dedim bi tedavi bile olamiyorum surekli onume farkli engeller cikti durdu enson guc bela tedaviye gelmeyi basardim ki tam transfer gunu ohss olmussun transfer iptal dediler dunyam basima yikildi bir iki ay sonra dediler zaten guc bela gelmistim tekrar nasil gelecektim hic bilmiyordum ama gelebildim transferimi oldum ve pozitif oldu sunu anladimki demekki ben o yillar icinde tedavi olsaydimda birsekilde olumsuz olacakmis nasibimde yokmus. Kendimi su nedenle anlattim lutfen umitsizlige kapilma allah seninde cumlesininde yolunu acsin bizleri evlatsizlikla sinamasin bizlerinde saglikla kucagimiza almamizi nasibetsin. Dualarimda genel olarak herkesi andim ama isim olarakta seni anicam canim. Kismetinde ne zaman varsa bebis o zaman gelecek dua edelimki insallah kismetinde yakin zamandadir ve daha fazla beklemezsin.
Canim sen ikizlezlerini kanaman olup sonrami kaybetmistin kavinci haftadaydilar. Benimde kanamam var o nedenle sordum. 5 gundur yemek tuvalet disinda kalkmiyorum nihayet bugun durdu ama hala yatiyorum korkumdan. Canim birseyi merak ediyorum bu progesteron igneyi vurulduktan sonrada surekli yatmamiz gerekiyormu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?