Allah size sağlık ve güç versin canım..buz bebeklerini kucağına alırsın inşallah..
illaki bir huzun oluo cunku emek veriosun buyuk bir umutla ugrasiosun
ama asiri da üzülmedim az cok sonucu tahmin ediodum
olsa bal börek olurdu ama olmadi napalim Rabbim yavruma saglikli hayirli omurler versin bizlere sizlerin evlatlarina da inşallah....
en son kelime NASIP başka soz yok kizlar....
ahhh kuzum ben de cok cok isterdim sizlere pozitif pozitif galmeyi haberler vermeyi
kabullenmekten başka yol yok onumuze bakicaz temmuz 2 randevum var
duruma gore ilerlicez tekrar
inşallah dondurulmuslarim dan gelicek yavrularim inaniorummmmm inanmak istiorummm
Rabbime sonsuzlarca kez ham du senalar olsun ki kuzucuğum var daha 10 tane buz bebisim var
Ne kervanmis canim,hossbulayim bariacelyacicegi canım midesi bulananlar kervanına hoşgeldin :)valla benim durumu biliyosun hep bulanıyor ama çok şükür bende hiç çıkarmadım
Iyilerdir annesi :) benim artık o Merakla rim bitti,haftada 2 kere acile gittiğim için zaten bebekleride kontrol ediyorlar...Ne kervanmis canim,hossbulayim baricumartesi kontrolim var iple cekiyoruz, meraktayiz nasillar die
Insallh oyledir canim, sgk calisanlara mi oduyormus, yoksa sen yeni cikan yasadan mi söz ediyorsun, calisan calismayan her bayana 15 mayistan sonra dogum yapmis olmak kaydiyla,bi kereligine 109 tl verilecek,ikinci cocukta rakam iki kati artiyor, ucuncu cocukta da oyle. Bn bunu duydum netten. Doktorla konusmadim dogumu ,ucretini falan , bu sefer gidersem sorayim bakim ne diyecek? Sen sordunmu ne dEdi senin doctorIyilerdir annesi :) benim artık o Merakla rim bitti,haftada 2 kere acile gittiğim için zaten bebekleride kontrol ediyorlar...
Ama p.tesi de kendi drumda randevum var tabi :)
Ne diyecegim, ben dün öğrendim daha sgk doğum parası veriyomus:) birde doktorunla konustun mu doğum ücreti neymiş? Ben bu hafta bunlara merak sardim
EsEs50 canım senin bana olacak gibi geliyordu nasıl üzüldüm anlatamam. Ama çok şükür sarilabilecegin minik bir oglusun var. 10 tane dondurulmusun var. Sen güçlü bir kadinsin rabbim dilegini en kisa zamanda versin
saolun kizlar tesellileriniz için ,benim beklediğim bir sonuç oldu acikcasiGünaydın kızlar nasılsınız?
EsEs50 canım ne desem boş biliyorum geçmiş olsun demekten başka birşey elimden gelmiyor. seni çok iyi anlıyorum. hayırlısı buymuş demek ki. şükürler olsun ki dondurulmuşlar var.. bu bile bir şans senin için. inşallah bir daha ki denemeye... Allah oğluşuna uzun uzun sağlıklı ömür nasip etsin inşallah...
Benim ikizler de ara ara kanamam oldu özellikle operasyon sonrası filan durdurma iğnesinin adını hatırlamıyorum o yapıldı..progesteron değildi ama..o zaman vurulduğum çünkü ilerki haftalarda olmuştu karnım baya büyüktü düşük riski geçmişti yani.Valla ben de salak gibi ise gittim saatim gelince doktora götürüyorlardı sağlık ocagina iğneni yaptırıp yarim saat yatıp geliyordum ise devam ediyordum..Benim doğum oldu canım erken doğum rahim dikişli idi.fakat dikişe rağmen rahimi açmışlar bayramdı bende çok gezmiştim dinlenmemistim..ağrım çok vardı sırt ağrı nefesimi kesecek gibiydi 3 gun filan böyle sürdü kasiklarım belime gidiyordu ağrılar son gün kanama geldi doktor gel bakalım deyince rahimin açıldığı doğumun başladığı anlaşıldı
teşekkürler tatlim dusunceelerin içinEsEs50 Canımmm çok üzüldüm inan,sana söylenecek aslında hiç birşey yok çünkü sen o kadar güçlü bir kadınsın ki zaten herseyi sen yazmışsın ve aklı başında karsilamissin zaten,tabiki sana güç veren şey senin evladin...
Allahım ona uzun ömürler versin ins bide tez zamanda kardes versin 1 ay sonra deneycekmissin zaten insallah bu kez son denemen olur
Aynen canım çalışanlar için benim bir arkadaşım doğum yaptı 1.900 tl doğum parası almış onu söylüyorumInsallh oyledir canim, sgk calisanlara mi oduyormus, yoksa sen yeni cikan yasadan mi söz ediyorsun, calisan calismayan her bayana 15 mayistan sonra dogum yapmis olmak kaydiyla,bi kereligine 109 tl verilecek,ikinci cocukta rakam iki kati artiyor, ucuncu cocukta da oyle. Bn bunu duydum netten. Doktorla konusmadim dogumu ,ucretini falan , bu sefer gidersem sorayim bakim ne diyecek? Sen sordunmu ne dEdi senin doctor
Şüküler olsun dondurulmuşun var canım...Birde dondurulmuşun şansı daha yüksek diyorlar canım benim öyle biliyorsun,insallah bu kez olur kuzumteşekkürler tatlim dusunceelerin için
guclu deildim aslinda ama zamanla hayat gucclu olmayi ogretti
benim desteğim dayanagim guc aldigim once Rabbim sonra yavrum ve esim
Allah ima sonsuzlarca kez sukurler olsun ki onlar benimle
YaRabbim esirgesin onlari tum kotuluklerden cümleten
tekrar deneyecez canim 2 temmzda randevum var ona gore ilerleyecez
bizim burada haklarimiz var ona gore prosedür islio
1 ay dinlendiriolar normalde
inşallah bu sefer olur umutlarimizi hayallerimizi temmuza erteledik
Bnde de var canim aksamlari ozellikle oluyor, cuma kontrole gidince anlarz sen ne zamn gidiyorsunKızlar nasılsınız? Benim saga sola dönerlen ve ayaga kalkarken kasıgımda bir doluluk ve agrı oluyor.sizlerde de oluyor mu.birde tuvaletimi ysparken hafif sancım oluyor,
Cnm bnm daha cok var 12 haziranda gidecegim.önce senden alırız haberleri.Bnde de var canim aksamlari ozellikle oluyor, cuma kontrole gidince anlarz sen ne zamn gidiyorsun
yaaaaa çok fazla girmiyorum girdikçe sen ve bir kaç arkadaşa bakıyorum çok üzüldüm ya yine mi olmadıKizlar allahim sizlerinnyavrularini hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin artik biraktim ben bu isleri 3 seferdedemi olmaz hem de 5 gun embriyosu rabbimin bi bildigi var vermiyo bende artik istemiyorum cok umutluydum bu sefer agrilardan ama bu sabahta yaptim test negatifti kanda idrari onayladi 0,0 oolmadi kizlar cok uzgunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?