2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

EsEs50 Canımmm çok üzüldüm inan,sana söylenecek aslında hiç birşey yok çünkü sen o kadar güçlü bir kadınsın ki zaten herseyi sen yazmışsın ve aklı başında karsilamissin zaten,tabiki sana güç veren şey senin evladin...
Allahım ona uzun ömürler versin ins bide tez zamanda kardes versin 1 ay sonra deneycekmissin zaten insallah bu kez son denemen olur

Allah size sağlık ve güç versin canım..buz bebeklerini kucağına alırsın inşallah..

neslishan kuzumm benim kiyamam ben sana öfkeni çok iyi anlıyorum...Ama işte Rabbimin imtihanı oluyor bir yerde tamamen onun bilecegi is ve tevekkül etmek gerekiyor,onun olanı ondan istediğimiz için...
Şuan ofkenden böyle düşünüyorsun inşallah Rabbimin sana nasip ettiği zamanda içine sıcaklık ve maddi güç verirde evladına kavusursun

neslishan canım seni o kadar iyi anlıyorum ki benimde başarısız 2 denemem oldu öyleki 3.de embriyolarim 3.gune gidebildi umutsuzduk ama rabbim verdi. Demek ki vakti zamanı varmış.. Rabbim en kisa zamanda inşallah sana da yasatsin. Umudunu lütfen kaybetme. Dualarım seninle

EsEs50 canım senin bana olacak gibi geliyordu nasıl üzüldüm anlatamam. Ama çok şükür sarilabilecegin minik bir oglusun var. 10 tane dondurulmusun var. Sen güçlü bir kadinsin rabbim dilegini en kisa zamanda versin

Kızlar benim bulantilarim çıkarmaya kadar gidiyordu şimdi sadece sabahları oluyor buna da şükür hiç değilse öğleden sonra yiyorum. Demir hapı da vermedi doktor bulanti yi artırır diye cuma da kontrolum var yine bebisleri mi göreceğim çok heyecanlıyım haftayada ense kalınlığına bakılacak inşallah sağlıklıdırlar bir problem yoktur

Ne kervanmis canim,hossbulayim baricumartesi kontrolim var iple cekiyoruz, meraktayiz nasillar die
Iyilerdir annesi :) benim artık o Merakla rim bitti,haftada 2 kere acile gittiğim için zaten bebekleride kontrol ediyorlar...
Ama p.tesi de kendi drumda randevum var tabi :)
Ne diyecegim, ben dün öğrendim daha sgk doğum parası veriyomus:) birde doktorunla konustun mu doğum ücreti neymiş? Ben bu hafta bunlara merak sardim

Günaydın kızlar nasılsınız?
EsEs50 canım ne desem boş biliyorum geçmiş olsun demekten başka birşey elimden gelmiyor. seni çok iyi anlıyorum. hayırlısı buymuş demek ki. şükürler olsun ki dondurulmuşlar var.. bu bile bir şans senin için. inşallah bir daha ki denemeye... Allah oğluşuna uzun uzun sağlıklı ömür nasip etsin inşallah...

Insallh oyledir canim, sgk calisanlara mi oduyormus, yoksa sen yeni cikan yasadan mi söz ediyorsun, calisan calismayan her bayana 15 mayistan sonra dogum yapmis olmak kaydiyla,bi kereligine 109 tl verilecek,ikinci cocukta rakam iki kati artiyor, ucuncu cocukta da oyle. Bn bunu duydum netten. Doktorla konusmadim dogumu ,ucretini falan , bu sefer gidersem sorayim bakim ne diyecek? Sen sordunmu ne dEdi senin doctor

saolun kizlar tesellileriniz için ,benim beklediğim bir sonuç oldu acikcasi
lekelenmelerim devam etti etti adet olamadım
meğerse progestan dan mis kizlar
demekki lekelenme yapiomus öğrendik onu da
kesince dun bugüne azar azar kanamam basladi sukurler olsun ki
adet olamamakta zormuş bunu da anlamis oldum
biz elimizden geleni yapioruz gerisi Rabbimin bileceği bisi
inşallah birdahakine nasip eder Rabbim
cok zor cetin süreçlerden gecioruz psikolojik olarak
Allah im bizlere guc kuvvet sabir versin ki tekrardan deneyelim inşallah kavusalim bizde istediklerimize yavrularimiza
sizlerin duasi makbul olur kizlar dualarınıza bizleri de katin ki Rabbim nasip etsin saglikli hayirli tosuncuklardan bizlere

Canım başın sağolsun erken doğum denecek kadar büyüklermiş. Dün ben türkiyedeki hemşireye sordum üçünçü aydan sonrada bu şekilde dikkat etmekmi gerek yok dedi tedaviyle olduğu için extra dikkat etmek gerekmiyor normal hamile kadar aşırı yorgunluk olmayacak şekilde normal hayatınıza dönebilirsiniz dedi. İnşallah dönebiliriz hayat çok zor böyle başkasının eline bakarak yaşamak allah ömür boyu birilerinin eline bakarak yaşayanlarında yardımcısı olsun.

teşekkürler tatlim dusunceelerin için
guclu deildim aslinda ama zamanla hayat gucclu olmayi ogretti
benim desteğim dayanagim guc aldigim once Rabbim sonra yavrum ve esim
Allah ima sonsuzlarca kez sukurler olsun ki onlar benimle
YaRabbim esirgesin onlari tum kotuluklerden cümleten
tekrar deneyecez canim 2 temmzda randevum var ona gore ilerleyecez
bizim burada haklarimiz var ona gore prosedür islio
1 ay dinlendiriolar normalde
inşallah bu sefer olur umutlarimizi hayallerimizi temmuza erteledik

Aynen canım çalışanlar için benim bir arkadaşım doğum yaptı 1.900 tl doğum parası almış onu söylüyorum

Şüküler olsun dondurulmuşun var canım...Birde dondurulmuşun şansı daha yüksek diyorlar canım benim öyle biliyorsun,insallah bu kez olur kuzum

Kızlar nasılsınız? Benim saga sola dönerlen ve ayaga kalkarken kasıgımda bir doluluk ve agrı oluyor.sizlerde de oluyor mu.birde tuvaletimi ysparken hafif sancım oluyor,

Kızlar nasılsınız? Benim saga sola dönerlen ve ayaga kalkarken kasıgımda bir doluluk ve agrı oluyor.sizlerde de oluyor mu.birde tuvaletimi ysparken hafif sancım oluyor,
Bnde de var canim aksamlari ozellikle oluyor, cuma kontrole gidince anlarz sen ne zamn gidiyorsun

yaaaaa çok fazla girmiyorum girdikçe sen ve bir kaç arkadaşa bakıyorum çok üzüldüm ya yine mi olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…