2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Kızlar nasılsınız? Benim saga sola dönerlen ve ayaga kalkarken kasıgımda bir doluluk ve agrı oluyor.sizlerde de oluyor mu.birde tuvaletimi ysparken hafif sancım oluyor,
Evet kızlar o tür agrilar olmasi normal dr ilk gittigimde açıklamıştı. Bebek once rahimi buyutecek sonra idrar kesesine baski yapacak sonra bagirsaga yapacak be kabizlik olusacak. Sonrada kaburgalari agritacak çünkü yukarı cilacak.

Canım benim temmuzda olacak bu iş içini rahat tut

Kızlar nasılsınız? Benim saga sola dönerlen ve ayaga kalkarken kasıgımda bir doluluk ve agrı oluyor.sizlerde de oluyor mu.birde tuvaletimi ysparken hafif sancım oluyor,
Bende de var canım dedim dun sordum hala kalan yumurtalar vücut atamadığı için o şişlik çok fena gece uyurken bile hissediyorum..yavaş yavaş atcak inşallah vücut..

Bende de var canım dedim dun sordum hala kalan yumurtalar vücut atamadığı için o şişlik çok fena gece uyurken bile hissediyorum..yavaş yavaş atcak inşallah vücut..
Aynen cnm ya. Ben birde transferden sonra ohss de olmuştum. Son gittiğimde bile cok büyük dedi doktor. Dediğin gibi zamanla gidecek inşallah.

Kontrolunmu vardi dun? Bebisin nasil buyumus mu eger gittiysen dktra

Aynen cnm ya. Ben birde transferden sonra ohss de olmuştum. Son gittiğimde bile cok büyük dedi doktor. Dediğin gibi zamanla gidecek inşallah.
Özellikle sordum sis çok fena..Çok ağrıyor gece..yumurtalardan dolayı ben bile gördüm sıkma sakin canini rahat ol..

Slm kızlar geçen hafta boyunca süren kanamamdan dolayı bu hafta ultrasona çağırdılar çok şükür bebişimi gördüm kızlar sırt üstü yatıyordu allah geçen sefer pek hissetmemiştim bu sefer hissettim daha iyi anladım hamile oldugumu allah daim etsin sağlıkla gelişip vakti geldiği zamanda sağlıkla kucagımıza almayı nasibetsin rabbim. Karın ağrım içinde birşey demediler normal demekki burdanda şunu anlıyoruzki normal kırmızı bi kanama bile olsa

Büyümüş canım..baştan popoya 2.1 cm olmuş..kipirdiyordu..2hafta sonra tekrar kontrol ondan sonrada ikili tarama yapilcak ondan sonrada dikiş serklaj olcak..
Ay fistigim benim kipirdarmista, serklaji sen mi istiyorsun yoksa senin durumunda sart oldugu icin mi yapacaksin canim?

Tekrar tkrr gozunaydin canim benim, yarin bende onlari gormeye gidecem ins, bnm de karnima cok degisik agrilar giriyor, karnima bicak saplaniuor sanki, gobegim cekilior, ozellikle uzanirken oluyor ama bugun baya agrim oldu , korkuyorum da hersey yolunda mi aceba, bi an once yarin olsunda gidip doktoruma goruneyim

Büyümüş canım..baştan popoya 2.1 cm olmuş..kipirdiyordu..2hafta sonra tekrar kontrol ondan sonrada ikili tarama yapilcak ondan sonrada dikiş serklaj olcak..
Maşallah cnm büyüsün bebişin:) serklaj olayı bnmde kafama takılıyor.grcen gittiğimde dr oylesine bir ölçeyim dedi. 3,1 cm çıktı, internetten baktım sınırda.bu gidişinde yeniden soracagım rahim boyu ile ilgili ne diyecek bakalım.

Canım benım çok sevindim gözün aydın,için rahatlamistir artık :)

Normal canım yasadiklarin benimde öyle gobegim çekiliyor karnim ağrıyor birde sanki sol tarafim oyuluyor gibi birseyler oluyor gün boyu,tabi normal bunlar onlar yer aciyor lar kendilerine büyüyolar...Yarın randevun varmış zaten görüncede iyice rahatlarsin bebislerini :)

Canim benim sagol sukurler olsun rahatladim gercekten allah kimseyi oyle darda koymasin gecen haftam karanlikti sanki bir hafta boyunca kanama zordu. Allah bir daha yasatmasin insallah saglikla kucagimiza almayi nasibetsin insallah hepimiz icin bu sefer daha farkliydi icimde gercekten bi bebek oldugunu gordum gecen sefer bi karartiydi sadece birde kalp inis cikisi vardi suan oyle heyecanliyimki sanki daha simdi ogrendim hamile oldugumu.
Bu arada rahim boyu vs o tur seyleri herkeste olculmesi gerekiyormu acaba yoksa bi terslik goruncemi olcuyorlar?

Cnm gözünaydın olsun. Şükür ler olsun zor günler geçirdin ama geride kaldı.rahim boyunu her dr ölçmüyor sanırım. Önceden erken doğum ve düşüğü olanlarda ölçüyorlar. Bnmde çoğul gebelik oldugu için ölçtü brlki. Ama tekil olsun çoğul olsun ölçülmesi lazım.

Sağol canım allah tamamına erdirsin hepimizinkini. Bugun dr da ölçmediler. İnşallah bi sorun çıkmaz allaha emanet.

Ay fistigim benim kipirdarmista, serklaji sen mi istiyorsun yoksa senin durumunda sart oldugu icin mi yapacaksin canim?
İkizler de önlem amaçlı atılmıştı..tüp bebek doktorum histereskopi yi çektikten sonra ille serklaj yapılması şart diyor..burda ki bebek doktorum gerek yok diyor ama istanbul ikide bir oyle deyince burdaki adamada ikide bir sorunca atarım içimiz rahat olsun diye dedi..ama buna gore hic gerek yok

İnşallahta gerek kalmaz canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…