2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Kanama baslar baslamaz gittin bebek iyiydi ama sonra cogaldi sanki bebegim icimde deil cok degisik bir duygudayim bugun akinti gibi sari bazen koyu ama ilaclardan kesildi biraz sanirim cok mutsuzum
İlaçlar bebeği tutmak için zaten,bebek yerindeyse kanamayi bazı dr lar sürekli kontrol altında tutmayabiliyorlar,iğne takviyesi veriliyor tabikide..
Birsey olmaz Allahın izniyle neredeyse hepimiz buna benzer durumlar yasadik..
Muayene edip soylemedi mi neye bağlı olduğunu?

Canim insallah dusmemistir bebegim cok kotuyum dunden beri akintilara alismistimda bu kanama fazlaydi korkuttu cok bebegimin biraz asagida oldugunu soyledi sadece inanki mallar detay vermiyolarki bugunde kendi doktoruma gitcem o en azindan kotu birsey varsa soyluyor direk

Cnm benim drum da senin gini harmony sanırım adını sormadım ama kan testi yaptırmamı önerdi ve onu yaptıracagım,ikili test yapmayacak yanıltıcı olsbilir dedi. Anlamadıgım harmony testi yaparsan ikiliye gerek yok ki zaten. Birde rutin olan ense ve burun olçumlei yapılacak.

Gonlunu ferah tut. Hiç birsey olmaz cnm. Hepimiz geçirdik kanama ve bende düştü demiştim senin gibi.Allaha sükür yavrularım bnmle.

Gonlunu ferah tut. Hiç birsey olmaz cnm. Hepimiz geçirdik kanama ve bende düştü demiştim senin gibi.Allaha sükür yavrularım bnmle.
Canim miktari nasildi kacgun surdu birde benim ikizde deil tek bebek ikizlerde kanama gorulurmus ama nebilim cok sabirsizlaniyorum doktira gidene kadar nasil dayanacam

Canim miktari nasildi kacgun surdu birde benim ikizde deil tek bebek ikizlerde kanama gorulurmus ama nebilim cok sabirsizlaniyorum doktira gidene kadar nasil dayanacam
bir sabah kalktım aferdersin iç camasırım .tamamen batmıştı.druma gittim hemen.iğne verdi. O gun azalmaya basladı . 2-3 gun kırmızı sekilde azda olsa kanamam oldu. 1 haftada ara ara kahverengi kanamam oldu. 10 gun iğne vuruldum.sonra bitti.bebeğinin kalp atışını gördüysen hiç sorun etme .kaç gün iğne verdi?

Benimde dun gun boyu kan geldi bugun acik renk arada kahve akintilar geliyor fitil koydum hepsi akintiyla geri cikti gunde 1 progestan igne var bide prulutron vurduk dun kalp atisini duydum sukurler olsun ama kanama beni benden aldi bugun mide bulantimda yok bulansa sevinecem o moddayim dua edin neolur birsey olmamis olsun bebegime cok bekledik hergun ayri ayri emek veriyoruz

Bnm de senin gibiydi. Kahve akıntıya döndü. Cnm kesiliyor kanaman . Cok iyi bu. Allahın izniyle hiç birsey olmaz.

Benzer bi durumu iki hafta önce bende yaşadım iğne bile olamadım hatta kanama oldugu zaman ultrasonda bile kontrol edemedik ama şunu yaptım hiç kalkmadım düşün evde yanlızım üşüdüm kalkıp üstümü örtmedim açıktım yiyecek almadım çok şükürkide geçti seninkide geçecek inşallah sakın kalkma ilaç kadar önemliymiş yatmak allaha emanet olsun bebişlerimiz inşallah

Aynen bende onu anlamadım kendide yapacakmis...Biraz titiz davraniyor

Tabi git kendi doktoruna da,bendede oldu ama progestan igne vermişti drum...Ama akıntıya donduyse tehlike gecmis demektir canim

Tabi git kendi doktoruna da,bendede oldu ama progestan igne vermişti drum...Ama akıntıya donduyse tehlike gecmis demektir canim
Canim her doktorun yontemi farkli buda dunkinin tam tersini dedi bebgim hala benimle detay vernedi kanamm dusuk riski oldugundan olurmus farkli bir igne yazdi onu vurmaya baslicam gunluk insallah bebegime birsey olmaz

Biliyirum canim sende bende hepimiz yasadik bu kanamalari ama dunku cok olunca baya korktum suan bebisim benle net bi bilgi almasamda iyi olduguna inanmaliyim cunku zaman gosteereck opuyirum cok bebeklerimiz bizi hic birakmasin

Bende heterozigot 677 var..polimorfizmi 680 ile ilişkili başka tahlilde..sadece clexan kullanıyorum 0.4 lük coraspini kestiler ilk onuda kullanıyordum.

Kanama baslar baslamaz gittin bebek iyiydi ama sonra cogaldi sanki bebegim icimde deil cok degisik bir duygudayim bugun akinti gibi sari bazen koyu ama ilaclardan kesildi biraz sanirim cok mutsuzum
Bol bol istirahat et canım..sadece wc için kalk hiç bir şey yapma ben geçen öyle atlattım..iğne de vuruldum..hafta sonu da oldu lekelemem gene hic kalkmadım yattım..bugün tahlil sonuçlarını göstermek için gittim eve geldim gene başladı leke lenme hemen yattım gene simdi..kanın durumuna bakacağım..doktorların en iyi tedavi yöntemi kanama durumumda istirahat diyor geçen sefer bana yemek bile yatağa gelsindedi..

Bana öyle demedi kuzum direk ikili tarama dedi..belki benim tek olduğu için hiç bahsetmedi o tahlilden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…