2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Canim her doktorun yontemi farkli buda dunkinin tam tersini dedi bebgim hala benimle detay vernedi kanamm dusuk riski oldugundan olurmus farkli bir igne yazdi onu vurmaya baslicam gunluk insallah bebegime birsey olmaz
İnşallah birsey olmaz canım,bol bol dinlen ayaklarını kaldır yat canim

serenci Merhaba canim, biz doktorla konusmadik bu konuyu daha, ayrintiliyida konusmadik bi hafta sonra kontrole gidecem bakalim ne diyecek, bnde pek anlamiyorum gerci, domtor ne derse artik.

Kizlar sizden dua istiyorum, bebeklerim ve bizm icin. Zor bi donem geciriyoruz ve bu benide bebekleride etkiliyor, rabbim bizi nazardan hasetten korusin ve bir cikis kapisi ihsan etsin diye, kotu insanlarin serrinden korusun.. ne insanlar var su hayatta, moral bozmak icn dogmuslar sanki

Ne oldu canim hayirdir insallah

Canım bol bol dua dediğin gibi Allahım nazarlardan korusun hepimizi inşallah...Bu arada canını sıkacak bir şey mi oldu?

Kızlar aranızda yeniyim sat a gore 5+2haftalk hamileyim beta hcg degerim 4094 old halde keseyi tam goremedi doktor 2 3 haftalk supheli diyor .böyle bir şey yaşayan var mi

Aynen oyle canim ya bana da kanaman lekelenmen oldumu direk yatiyosun diyor birde dusuk riski olurmus her kanama onemliymis bide dediki kahverengi bile kanamadir basitsemeyin dedi yani korktugumuz kadar varmis bana igne yazdi ben izinliyim aslinda ama hergun cikiyorum mecbur iskence gibi bide yakinda degil araba kullanmak zorundayim ve arabayla 20 dk gidiyorum igne icin ama evdeyken hep yatiyirum evim daginik ama bebeisim icin deger yeterki birakmasin allah yardimcimiz olsun

Bende heterozigot 677 var..polimorfizmi 680 ile ilişkili başka tahlilde..sadece clexan kullanıyorum 0.4 lük coraspini kestiler ilk onuda kullanıyordum.

Var bu heterizigot larda bir sıkıntı clexan nasıl o da yakıyor mu? onu hiç kullanmadım ama hibor mahvetti beni gobegim ödem ve morluk içinde 4 ay dan sonra koldan yada bacaktan vuracagiz

Bende merak ediyorum bu harmony testi. Bu yurtdışına gönderilen test mi?kan testleri ikizlerde doğru çıkmaz yaniltici olur demisti doktorum. Bu testleri ilgili sizin bilginiz varmi? Bende bugün yine doktoruma bir sorayim

Bizim maddi manevi ne sıkıntı çektiğimiz den, yaşadığımız acılardan,uzuntulerden haberleri yok..nazara çok inanıyorum.. Allah bebeklerimizi bizleri o kötü gözlerden haset insanlardan korusun.. moralini bozmaya çalışanları boşver biz hakkaten şampiyonuz ya...bu aşamaya gelebildik Allah bundan sonrasinida nasip etsin bizi yavrulamizi esirgesin

Pıhtılaşma testi dedik canım genetik bölümünde tam adını bilmiyorum ama sadece kan verdim bir haftada çıktı sonuç. Ben doguma kadar kullanicam hiboru.Benim sat 15 Mart çok yakinmis tarihlerini. Seninde mi ikiz?

Var bu heterizigot larda bir sıkıntı clexan nasıl o da yakıyor mu? onu hiç kullanmadım ama hibor mahvetti beni gobegim ödem ve morluk içinde 4 ay dan sonra koldan yada bacaktan vuracagiz
Kizlar birsey soracam sizin bu soyledikleriniz ne oluyor bi anlatir misiniz

Buca tip takı doktor düşük belirtisidir diyor..perinatalog prof az oldumu önemli değil bebek kendine alan içtiği için oluyor o lekekenme..en iyi yöntem istirahat diyor..2 doktora gidince kafası karışıyor insanin..tek doktora gitsem birşey oldumu pişmanlık duyuyorum..geçen sefer tek doktoragittim keşke iki doktora gitseydim dedim..bilmiyom hakkımızda hayırlısı birazda kendimiz bilinçli olmamız lazim galiba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…