İnşallah birsey olmaz canım,bol bol dinlen ayaklarını kaldır yat canimCanim her doktorun yontemi farkli buda dunkinin tam tersini dedi bebgim hala benimle detay vernedi kanamm dusuk riski oldugundan olurmus farkli bir igne yazdi onu vurmaya baslicam gunluk insallah bebegime birsey olmaz
Kizlar sizden dua istiyorum, bebeklerim ve bizm icin. Zor bi donem geciriyoruz ve bu benide bebekleride etkiliyor, rabbim bizi nazardan hasetten korusin ve bir cikis kapisi ihsan etsin diye, kotu insanlarin serrinden korusun.. ne insanlar var su hayatta, moral bozmak icn dogmuslar sanki
Birbirimizi haberdar edelim canım,bakalım senin dr un ne diyecekserenci Merhaba canim, biz doktorla konusmadik bu konuyu daha, ayrintiliyida konusmadik bi hafta sonra kontrole gidecem bakalim ne diyecek, bnde pek anlamiyorum gerci, domtor ne derse artik.
Canım bol bol dua dediğin gibi Allahım nazarlardan korusun hepimizi inşallah...Bu arada canını sıkacak bir şey mi oldu?Kizlar sizden dua istiyorum, bebeklerim ve bizm icin. Zor bi donem geciriyoruz ve bu benide bebekleride etkiliyor, rabbim bizi nazardan hasetten korusin ve bir cikis kapisi ihsan etsin diye, kotu insanlarin serrinden korusun.. ne insanlar var su hayatta, moral bozmak icn dogmuslar sanki
Canimi sıkan akrabalar var. Akraba akreptir dememisler bosuna..Canım bol bol dua dediğin gibi Allahım nazarlardan korusun hepimizi inşallah...Bu arada canını sıkacak bir şey mi oldu?
Aynen oyle canim ya bana da kanaman lekelenmen oldumu direk yatiyosun diyor birde dusuk riski olurmus her kanama onemliymis bide dediki kahverengi bile kanamadir basitsemeyin dedi yani korktugumuz kadar varmis bana igne yazdi ben izinliyim aslinda ama hergun cikiyorum mecbur iskence gibi bide yakinda degil araba kullanmak zorundayim ve arabayla 20 dk gidiyorum igne icin ama evdeyken hep yatiyirum evim daginik ama bebeisim icin deger yeterki birakmasin allah yardimcimiz olsunBol bol istirahat et canım..sadece wc için kalk hiç bir şey yapma ben geçen öyle atlattım..iğne de vuruldum..hafta sonu da oldu lekelemem gene hic kalkmadım yattım..bugün tahlil sonuçlarını göstermek için gittim eve geldim gene başladı leke lenme hemen yattım gene simdi..kanın durumuna bakacağım..doktorların en iyi tedavi yöntemi kanama durumumda istirahat diyor geçen sefer bana yemek bile yatağa gelsindedi..
Katiliyorum takma kafana millet catur cutur dogurur biz yillar sonra servet dokup hamile kalmisiz ama batar gozleeine gozu olanin gozu ciksin sen kendine kocana vr cocuklarina bak gerisi dis kapinin pasapasi olsunCanimi sıkan akrabalar var. Akraba akreptir dememisler bosuna..
Bende heterozigot 677 var..polimorfizmi 680 ile ilişkili başka tahlilde..sadece clexan kullanıyorum 0.4 lük coraspini kestiler ilk onuda kullanıyordum.
Günaydın kızlaracelyacicegi K kaderim35 @Siden80 bizlerinde ikili tarama testi zamanı yaklaşıyor,ben bu konuya çok takıldım hiç bir fikrim yok çünkü,daha öncede yazmıştım harmony test diye birşey var ondan yaptirayim diye..P.tesi randevum vardi bu arada bebislerim çok iyilerdi çok şükür ve cok hareketlilerdi :) Dr umda ısrarla o testi yaptirmami söyledi yine ve kendide 2li testi yapacakmis ayrıca
Kafam karıştı ne yapmam gerektigiyle ilgili siz o aşamada neye karar verdiniz?
Kizlar bu takvimi nasil yapiyoruz gecerli tarih girin diyip duruyooo
Kizlar sizden dua istiyorum, bebeklerim ve bizm icin. Zor bi donem geciriyoruz ve bu benide bebekleride etkiliyor, rabbim bizi nazardan hasetten korusin ve bir cikis kapisi ihsan etsin diye, kotu insanlarin serrinden korusun.. ne insanlar var su hayatta, moral bozmak icn dogmuslar sanki
Canim ben de hergun hibor kullaniyorum, mosmor oldu gobegim. Trombofili paneli diye bi test var ,onun sonucuna gore mi kullanmaya basladin?ben basit bi kan tahlili oldum (senin belirttigin gibi heterozigot vs gibi yorumlu degidi),ilk defa hamile pozitifi gordum.neye gore verdi bilmiyorum.1 ay daha kullancakmisim.. saglikli olsunlar da, napalim..
Sat 13 martti benim. Haftaya ense kalinligi icin muayene olacagim. Bakalim ne diyecek dr...
Haberlesiriz yine, sagolasin...
Kizlar birsey soracam sizin bu soyledikleriniz ne oluyor bi anlatir misinizVar bu heterizigot larda bir sıkıntı clexan nasıl o da yakıyor mu? onu hiç kullanmadım ama hibor mahvetti beni gobegim ödem ve morluk içinde 4 ay dan sonra koldan yada bacaktan vuracagiz
Yaptim galiba sagol canimCanım araya . Değilde - işareti koyuyorduk sanirim
Buca tip takı doktor düşük belirtisidir diyor..perinatalog prof az oldumu önemli değil bebek kendine alan içtiği için oluyor o lekekenme..en iyi yöntem istirahat diyor..2 doktora gidince kafası karışıyor insanin..tek doktora gitsem birşey oldumu pişmanlık duyuyorum..geçen sefer tek doktoragittim keşke iki doktora gitseydim dedim..bilmiyom hakkımızda hayırlısı birazda kendimiz bilinçli olmamız lazim galiba..Aynen oyle canim ya bana da kanaman lekelenmen oldumu direk yatiyosun diyor birde dusuk riski olurmus her kanama onemliymis bide dediki kahverengi bile kanamadir basitsemeyin dedi yani korktugumuz kadar varmis bana igne yazdi ben izinliyim aslinda ama hergun cikiyorum mecbur iskence gibi bide yakinda degil araba kullanmak zorundayim ve arabayla 20 dk gidiyorum igne icin ama evdeyken hep yatiyirum evim daginik ama bebeisim icin deger yeterki birakmasin allah yardimcimiz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?