2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Var bu heterizigot larda bir sıkıntı clexan nasıl o da yakıyor mu? onu hiç kullanmadım ama hibor mahvetti beni gobegim ödem ve morluk içinde 4 ay dan sonra koldan yada bacaktan vuracagiz
Ne zamana kadar vurulcan benim istanbuldaki tüp bebek doktorum 3.ay tekrar değerlendirelim demişti..ama ben izmirde doktora gidiyorum.. clexan â alıştım ben galiba artik çok morluk ve ödem yok..bazen iğne göbeğime girerken acıyor oda eşimin eli titriyor herhalde bazen kanıyor bir iki kez oldu..dik mi vuruyorsun biz hep dik vuruyoruz..göbeğin den çok uzaklastirinca acıyor kafamda belli bir daire alanı olusturdum eşime oralara yaptiriyorum..bide kolonya pamuk bol sur oraya ıslak olsun..iğneyi batırırken derin nefes al çok ise yarıyor..ignemi dolapta saklıyorum hemen çıkarıp yapıyorum belki de ondan da yanma hissetmiyom..sana peki iğne kullanırken şunları tüket bu besinler etkisini azaltiyor bunları tüketme dedimi

Senin doğuma kadar kullanman gerektiğini kim söyledi canım sana..genetikcimi kadın dogumcumu..bana çok önemli değil kullanmadan da olur önlem amaçlı diyorlar..

Evet canim benim de ikiz.. ya allah yardimcin olsun, ben bitecegi gunu 4gozle bekliyorum.. dr uma sorayim,test yapalim da ona gore birakayim ben de. Nolur Nolmaz,garanti olsun..

Canimi sıkan akrabalar var. Akraba akreptir dememisler bosuna..
Aralarında elbette var öyleleri boşver gitsin sen evlatlarina kavustun ya gerisi laf Allah sağlıkla kucaginada almayi nasip etsin bebeklerini...Onlarda catlasinlar uzaktan,o kadar tedaviler yaşandı o kadar acılar çekildi ver karsiligimizi aldık sefamiz olsun :)

Bende merak ediyorum bu harmony testi. Bu yurtdışına gönderilen test mi?kan testleri ikizlerde doğru çıkmaz yaniltici olur demisti doktorum. Bu testleri ilgili sizin bilginiz varmi? Bende bugün yine doktoruma bir sorayim
Ben azda olsa bir ön araştırma yaptım canım
Amerikaya iki tüp kan gönderiyorsun 2 hafta içinde sonuç geliyormuş türkçe açıklamalı,bu test anne kanindan bebeğin herseyini gösteren bir testmis ve bizim gibi ikiz gebelere öneriliyor,ve down sendromlu bebeklere erken teşhis koyulup tedavisi yapılıyor anne karnında (Allah evlatlarimizdan uzak etsin )
10.haftadan itibaren yapılıyor ve 1800 tl ücreti

Kızlar selam. Ben şu an 11+5 im çok şükür. Sizlere sorum crinone jel,coraspirin ve folbiol u kaçıncı haftaya kadar kullanıcaz özellikle crinone için doktorunuz ne söyledi? Ben tüp bebek doktorumu bıraktım yeni doktorum bu hafta kes dedi ama içim rahat etmedi,sizinkiler ne dedi bir sorayım dedim

acelyacicegi canim bosver akrabalari biz bu bebisler karnimiza girsin diye ne zorluklar yasadik simdi hayatimizda onlardan daha onemli hic kimse yok sadece bebislerini dusun hepsi allaha emanet olsunlar. Hayatinda seni uzen kim varsa su donemde cikar onlari hayatindan uzme ne kendini nede bebislerini

Bana 13.haftada yapacaklardi. 2400 dediler. Benimkiler de ikiz. 1800 fiyati kim verdi? Mudahale olayi varsa guzel, ama sonuc kotu cikti aldir derlerse ona yokum iste. Kotu cikti dediklerinde gayet saglikli cocuk da dogabiliyormus, kader kismet artik.. haftaya yaptirip yaptirmayacagim belli olacak benim de..

Benim merkezim 12 hafta olunca jeli,estrofemi kes dedi. Corasprine 32.haftaya kadar dewam dedi.. folio kullaniyorum ben onu da demir vitaminli olaniyla degistir dedi...

Aynen canim bende gittim iki doktora ama bir yandan iyi bir yandan kotu birinin uyguladigini oburu onaylamiyor arti masraf bilmiyorum hic birde mesala benim kanamam oldu simdi gecti ama 15 gun sonra cagiriyor insan okadar nasil sabredeck keske ilk aylar daha sk kontrol olsa doktorlarada pek guvenemiyorum verdigi ilaclara bile guvenemeyerek uyguluyorum allah yardimcimiz olsun sakinan goze cop batar misali cok okuyup cok arastirdigimizdan teeliklee bitmiyor arkadasim var hamile inan ne yedigine ne ictigine dikkat etmiyor hic hamile gibi deil masallah bir sikintiisida olmiuor bana takma diyor ama biz kolay elde etmedik iste

Benim merkezim 12 hafta olunca jeli,estrofemi kes dedi. Corasprine 32.haftaya kadar dewam dedi.. folio kullaniyorum ben onu da demir vitaminli olaniyla degistir dedi...
Aa canim bana ilk verdikleri kagitta 8 hafta yaziyordu kesmem icin progestan ve estrofem icin gecen gittigimde icimmi dedi kes dedi zaten beni rahatsiz ediyordu estrofem bence kesmelisiniz ama doktorlarinizla goruserek

10. Haftadan itibaren diyorlar,bana dr um broşür verdi oradan arayip bilgi edindim...Elbette sonuç kötü çıkarsa yapılacak birsey yok,bende sadece Allah korusun bir hastalık durumu olursa erken tedavi yaptirabilir miyim diye düsündügüm için...Dediğin gibi kısmet artık bende 10.haftada olduğum için arastiriyorum

Doktorlarda neyin kafasında nasıl bir rahatlık anlamıyorum..islerine karışmıyorum sadece soruyorum merak ettiklerimi gözünden de kaçmasın diye uyarıyorum aslında :))) ama tatmin edici bir cevap alamıyorum gibi.

Bilmiyorum daha randevuda gelmedi
İlk randevu ne zaman nerdesin canım sen..Ben ayin 9 undan beri 4 yada 5 kez ultrasona girdim..saatlerce bağlasa orda izlesem ekranda daha dokunur dokunmaz bebeğin neresi olduğunu anlıyorum..steteskop alıp evde dinlemeye kalksam kalp atışları duyulurmu acaba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…