2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Çok fena kanamam başladı simdi..kıpkırmızı birden boşaldı..doktora git cem 3.5 ta...dun hiç bir şeyi yoktu bebegimin sapasağlamdı..allah kahretsin

Çok fena kanamam başladı simdi..kıpkırmızı birden boşaldı..doktora git cem 3.5 ta...dun hiç bir şeyi yoktu bebegimin sapasağlamdı..allah kahretsin

dur hemen panikleme aklına kötü birşey getirme. hemen atla hastaneye git cnm. 9 ay kanam geçirenler var

cnm sen şuan nerdesin? kim var yanında? doktorunla görüştün mü?
Panikleme gel bakalım dedi..annem le kayınvalide var..esim de çeşmeye gidiyor müşterinin isi var..otobandaydı diyemem ona simdi yetisecem diye panik olur hızlı basar birde birşey olur ona diye haber vermedim..taksi çağırıp taksiyle gitcez

en azından yanında annenler varmış hem doktorunda panikleme demiş. nolur panikle hızlı hareket etme dikkatlice git gel aklım sende.. inşallah herşey yolundadır aklına kötü şeyler getirme.. eşine söylemediğin iyi olmuş. bi git gel eşinde gideceği yere varınca yada eve dönünce söylersin ona da yazık... dualarım seninle hayırlısıyla hiç bişey olmicak... doktordan çıkınca yaz mutlaka

Canım dur hemen kötü düşünmeyelim allaha emanet olsun sana bağışlasın rabbim. Bol bol oku suan dr da olmalısın hadi bize güzel haberler ver inşallah senin için dua ediyorum şuan. Dün ters bir hareket falanmı yaptın acaba yada üzüldünmü? Gerçi olacak oluyor onlar bahane inşallah birşey olmaz basit bi kanamadır

Canim insallh bisey olmamstr bebegine, rabbim koruusn onu. Bnm de agrilarim var kac gundur dun gece de vardi. Simdide karnimin alti cok sert ins sende bi sorun cikmaz bnde korkmaya basladim, allahim bebeigini sana bagislasin insalhhh, bizede yaz gidince

Canim gecen hafta ikili tarama icin gittik ikiz olduklari icin kan vermedim sadece ultrasonla bakıldı
Peki sende de 10 ve ya 11 haftalarda karin agrisi kasik agrisi oluyormuydiu, bn kac gundur var dun doktoruma soyledim hic bisey demedi agri kesici minoset verdi, korkuyorumda, dus aldim az once karnimin altbtarafi nda bi sertlik oldugunu farkettim. Bu agrilar normal mi, kafayi yiyecem ya. Diger arkadasinda dun hic seyi yokken bugun kanamasi olmus, rabbim sifa versin ins bisey yoktir ondada.

Çıktık canım geldik simdi eve dayanamayıp 2.30 ta gittim..bebek duruyor kalp atışı hepsini duyduk..kıpır kıpır di..Çok şükürler olsun yerinde bebeğim..rahim de alan da bir kanama olmuş muhtemelen yer açtığı için dedi..artmaması önemli olan dedi..artıp artmayacağıni kontrol etcem istirahat sadece wc ye kalkcakmisim

oyy Allah'ıma şükürler olsun ikinizde iyisiniz. yat kuzum yat dinlen. bak sen bu aralar çok stres oldun.. takma bişeyi kafana.. önce kendini sonra bebeğini düşün önce siz bu hayatta...

Gece sağ kasigim çok ağrıdı..üşüttum zanettim..

Karın kasık ağrısı bende de var. Dr um normal dedi. 2 haftadır var .

Çok geçmiş olsun cnm.şükürler olsun bebeğin iyi. 9 ay dolup elimize almadan bize rahat yok anlaşılan.

arkadaşlar rutin kontroller kaç haftada bir gidiyorsunuz ben artık merkezden başka bir doktora gideceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…