2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Oh sukurler olsun hicbirimize yasatmasin canim kotu birsey allah bebislerimizi bizlere bagislasin insallah

Canim cok sukur iyisiniz ay rabbime sukur, ne sana ne diger arkadaslarima ne de bana yasatmasin oyle bi aciyi. Bebisine coook iyii bak cnimm

oyy Allah'ıma şükürler olsun ikinizde iyisiniz. yat kuzum yat dinlen. bak sen bu aralar çok stres oldun.. takma bişeyi kafana.. önce kendini sonra bebeğini düşün önce siz bu hayatta...
Hala geliyor koyu koyu adet sokuluyor gibi..gece acile gitsem serum verirler mi ki..bu doktora gore bisi yok yat dinlen sadece

acelyacicegi Siden80 kizlar bendede 3 gundur kasik agrisi var hatta suandada hemde yogun bir sekilde ben pzt uzun zamandir gezmedigim kadar gezmistim ve aksamindada esimle tartismis uzulmus aglamistim ve kasin agrimi ona baglamistim ama halen daha gecmedi yklarim buz gibi acaba ayaklarimimi usutyum diye siki siki giyindim ayaklarimi bakalim gececekmi. Benimde gaz problemim var karnim siskin kocaman kilomda 60 a cikti uf 6 kilo inanamiyorum eskisinden farklida yemiyorum neden boyle oluyor anlamiyorum bi turlu

acelyacicegi Siden80 kizlar bendede 3 gundur kasik agrisi var hatta suandada hemde yogun bir sekilde ben pzt uzun zamandir gezmedigim kadar gezmistim ve aksamindada esimle tartismis uzulmus aglamistim ve kasin agrimi ona baglamistim ama halen daha gecmedi yklarim buz gibi acaba ayaklarimimi usutyum diye siki siki giyindim ayaklarimi bakalim gececekmi. Benimde gaz problemim var karnim siskin kocaman kilomda 60 a cikti uf 6 kilo inanamiyorum eskisinden farklida yemiyorum neden boyle oluyor anlamiyorum bi turlu

Cnm sertlik yok ama bol gaz mevcut bende:)
Canim bizde oyleyiz ins bi sorun cikmaz, ben kilo almadim hala sabit 54 kg m. Yiyorum da ama almdim, gaz sancisi da oluo arada. Ayaklarimda hic isinma problemi yok, buralar yeterince sicak pistik

Canim benim de 10.haftafayken haftasonu kasigim ağrıdı haftasonuydu özele gittim. Doktor ultrasonla bakti kanama yok dedi sularına baktı normal dedi gönderdi. O yüzden artik bu ağrılar beni korkutmuyor. Bebeklerim büyüyor diye düşünüyorum. Icinizi ferah tutun. İnşallah bebeklerimizi sağlıcakla kollarimiza alalim

Amin insallh canim hep beraber aliriz kucagimiza,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…