Oh sukurler olsun hicbirimize yasatmasin canim kotu birsey allah bebislerimizi bizlere bagislasin insallahÇıktık canım geldik simdi eve dayanamayıp 2.30 ta gittim..bebek duruyor kalp atışı hepsini duyduk..kıpır kıpır di..Çok şükürler olsun yerinde bebeğim..rahim de alan da bir kanama olmuş muhtemelen yer açtığı için dedi..artmaması önemli olan dedi..artıp artmayacağıni kontrol etcem istirahat sadece wc ye kalkcakmisim
Canim cok sukur iyisiniz ay rabbime sukur, ne sana ne diger arkadaslarima ne de bana yasatmasin oyle bi aciyi. Bebisine coook iyii bak cnimmÇıktık canım geldik simdi eve dayanamayıp 2.30 ta gittim..bebek duruyor kalp atışı hepsini duyduk..kıpır kıpır di..Çok şükürler olsun yerinde bebeğim..rahim de alan da bir kanama olmuş muhtemelen yer açtığı için dedi..artmaması önemli olan dedi..artıp artmayacağıni kontrol etcem istirahat sadece wc ye kalkcakmisim
Karnin alt tarafinda bi sertlik varmi peki canim, agri ins normaldir korkutuyor cunkuKarın kasık ağrısı bende de var. Dr um normal dedi. 2 haftadır var .
Cnm sertlik yok ama bol gaz mevcut bende:)Karnin alt tarafinda bi sertlik varmi peki canim, agri ins normaldir korkutuyor cunku
Hala geliyor koyu koyu adet sokuluyor gibi..gece acile gitsem serum verirler mi ki..bu doktora gore bisi yok yat dinlen sadeceoyy Allah'ıma şükürler olsun ikinizde iyisiniz. yat kuzum yat dinlen. bak sen bu aralar çok stres oldun.. takma bişeyi kafana.. önce kendini sonra bebeğini düşün önce siz bu hayatta...
Hic azalmıyor bildiğin pet koydumCanim cok sukur iyisiniz ay rabbime sukur, ne sana ne diger arkadaslarima ne de bana yasatmasin oyle bi aciyi. Bebisine coook iyii bak cnimm
Cnm için rahat etmeyecekse git acile. Serum iyi gelir, bence hiç olumsuz birsey yok ama için rahatlasınHala geliyor koyu koyu adet sokuluyor gibi..gece acile gitsem serum verirler mi ki..bu doktora gore bisi yok yat dinlen sadece
Canim dr sorun yok dediyse yatip finlenmen en onemlisi bende yasamistim biliyorsun ama yinede imkanin var nasil olsa yinede dr a gidebilirsin en azindan icin rahat eder allaha emanet olun canim bizlerde hepimizHic azalmıyor bildiğin pet koydum
Çok geçmiş olsun canım.Kadın doğum hastanesine geldim bebek canlı ama doktor riske girmeyelim yatış dedi..hastaneye yattım simdi serum iğne vs olcam iste..
Gecer ins canim, yatis yapmalari senin acinda iyi, gozlem altindasin artik icn rahat olsun.Kadın doğum hastanesine geldim bebek canlı ama doktor riske girmeyelim yatış dedi..hastaneye yattım simdi serum iğne vs olcam iste..
Cnm sertlik yok ama bol gaz mevcut bende:)
Canim bizde oyleyiz ins bi sorun cikmaz, ben kilo almadim hala sabit 54 kg m. Yiyorum da ama almdim, gaz sancisi da oluo arada. Ayaklarimda hic isinma problemi yok, buralar yeterince sicak pistikacelyacicegi Siden80 kizlar bendede 3 gundur kasik agrisi var hatta suandada hemde yogun bir sekilde ben pzt uzun zamandir gezmedigim kadar gezmistim ve aksamindada esimle tartismis uzulmus aglamistim ve kasin agrimi ona baglamistim ama halen daha gecmedi yklarim buz gibi acaba ayaklarimimi usutyum diye siki siki giyindim ayaklarimi bakalim gececekmi. Benimde gaz problemim var karnim siskin kocaman kilomda 60 a cikti uf 6 kilo inanamiyorum eskisinden farklida yemiyorum neden boyle oluyor anlamiyorum bi turlu
Peki sende de 10 ve ya 11 haftalarda karin agrisi kasik agrisi oluyormuydiu, bn kac gundur var dun doktoruma soyledim hic bisey demedi agri kesici minoset verdi, korkuyorumda, dus aldim az once karnimin altbtarafi nda bi sertlik oldugunu farkettim. Bu agrilar normal mi, kafayi yiyecem ya. Diger arkadasinda dun hic seyi yokken bugun kanamasi olmus, rabbim sifa versin ins bisey yoktir ondada.
Amin insallh canim hep beraber aliriz kucagimiza,Canim benim de 10.haftafayken haftasonu kasigim ağrıdı haftasonuydu özele gittim. Doktor ultrasonla bakti kanama yok dedi sularına baktı normal dedi gönderdi. O yüzden artik bu ağrılar beni korkutmuyor. Bebeklerim büyüyor diye düşünüyorum. Icinizi ferah tutun. İnşallah bebeklerimizi sağlıcakla kollarimiza alalim
Geçmiş olsun neyin var kanama filan mi?Kadın doğum hastanesine geldim bebek canlı ama doktor riske girmeyelim yatış dedi..hastaneye yattım simdi serum iğne vs olcam iste..
Oy masallah cok guzelmis hayirlisla kullanmayi nasip etsin kizinla canimBugün ilk defa nevresim takımı aldım linens ten indirime girmis 27 tl ye cok güzel. Eki Görüntüle 1555148
Bugün ilk defa nevresim takımı aldım linens ten indirime girmis 27 tl ye cok güzel. Eki Görüntüle 1555148
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?