2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Cnm kasık agrısını ben dra sormuştun. Gülmüştü bana :) olacak tabi dedi. Ama biz her seyden süpheleniyoruz, gaz sorunu bnm de cok patlamaya hazır bombayım. Ayaklarını muhakkak koru.beilki kilo aşmamoşsondır cnm ödem de olabilir.

Çok fena kanamam başladı simdi..kıpkırmızı birden boşaldı..doktora git cem 3.5 ta...dun hiç bir şeyi yoktu bebegimin sapasağlamdı..allah kahretsin
Ah canim ya bizimki tup bebek diyemi boyle hep kanama heo kanama allahim korusun hepimzii emeklerimiz bosa gitemsin cok dikkat et kendine allaha emanet olun

Toxoplazma ve rubella testi yaptirdunizmi kizlar ben yaptirdim ama normal degerlerin baya ustunde sanirim sorun var doktorada giderken goturecektim cok canim sikildi ya siz yaptirdinizmi

Kizlar gunaydin karniniz ciktimi benim sadece bir bolge boyle sis bebek orda belliki ama kilo almiyorum

Durdu canım ama bazen Peçete ye bulaşıyor lavobada bugün de yatcakmisim yarin istersem cikabilcem
Canim allahtan orda oyle yatis yapiyorlar burda oda yok kanaman olsada eve gondeeiyolar durabildigin kadar dur canim onlar cik demeden gozetim altinda ol

Kızlar geldim drdan. Allaha şükür bebişler iyi ,5 er cm olmuşlar. 3-4 gun onden gidiyorlar. Kıpır kıpır oynuyorlar:) ense kalınlıklarına baktı o.8 ve 1 mm çıktı. İyi dedi.burun kemikleride oluşmuş şükür.harmony testi için kan verdim.sanırım 7-10 gun içinde sonuçlanır dedi dr.benden haberler bu kadar . Sizlerden de guzel haberler bekliyorum. Allahım hepİmize hayırlı doğumlar nasip etsin.

Canimm gozunaydin tkrr rabbim kucagimizada almayi nasip etsin, ense kalinligi icin erken degilmiydi, sanirim ayrintili ultrasyonla bakildi degilmi, bide harmony test ney ya, ikili test mi. Arkadslrin bahsettigi testlerden yaptirdinmi yada bisey dedimi doktorun?

canım ben yaptırdım ikiside normal çıktı.gebelikte toxoplazma ve rubella çok önemli
Bu testlerin isimleri yazildigi gibi mi yapiliyor, ve sonuc hemen ayni gun cikiyormu, bu hastaliklarin ne oldugunu biliyorum ama, doktorum test yapmami istemedi benden, saglik ocagina gebelik kaydimi yaptirdim , bnden biyokimya, hemogram ve tit tahlilleri istedi, bnde pazartesi devlet hastsine gidip yapticam ins, dediginiz testleri de yazin orda onlara baksinlar derim belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…