Birden öğlen batmış ortalık hic farketmedim hissettim de fitil akti zannettim meğersem kanmış..Geçmiş olsun neyin var kanama filan mi?
Cnm cok gecmis olsun dikkat etCanlarım bazen cevap verebildim bazen gözümden kaçıp cevap yazamadığım olduysa kusura bakmayın..desteğiniz için çok tesekkur ederim..iyiki varsınız..
Daha randevu gelmedi cnmBende çok merak ettim şimdi usg randevun ne zaman canım?
Sağol canimCnm cok gecmis olsun dikkat et
Canim gecmis olsun tekrar , sen ve bebisinde iyiki varsinizCanlarım bazen cevap verebildim bazen gözümden kaçıp cevap yazamadığım olduysa kusura bakmayın..desteğiniz için çok tesekkur ederim..iyiki varsınız..
Cnm kasık agrısını ben dra sormuştun. Gülmüştü bana :) olacak tabi dedi. Ama biz her seyden süpheleniyoruz, gaz sorunu bnm de cokacelyacicegi Siden80 kizlar bendede 3 gundur kasik agrisi var hatta suandada hemde yogun bir sekilde ben pzt uzun zamandir gezmedigim kadar gezmistim ve aksamindada esimle tartismis uzulmus aglamistim ve kasin agrimi ona baglamistim ama halen daha gecmedi yklarim buz gibi acaba ayaklarimimi usutyum diye siki siki giyindim ayaklarimi bakalim gececekmi. Benimde gaz problemim var karnim siskin kocaman kilomda 60 a cikti uf 6 kilo inanamiyorum eskisinden farklida yemiyorum neden boyle oluyor anlamiyorum bi turlu
Ah canim ya bizimki tup bebek diyemi boyle hep kanama heo kanama allahim korusun hepimzii emeklerimiz bosa gitemsin cok dikkat et kendine allaha emanet olunÇok fena kanamam başladı simdi..kıpkırmızı birden boşaldı..doktora git cem 3.5 ta...dun hiç bir şeyi yoktu bebegimin sapasağlamdı..allah kahretsin
Canım nasıl oldun. Kanama durdumu?Sağol canim
Durdu canım ama bazen Peçete ye bulaşıyor lavobada bugün de yatcakmisim yarin istersem cikabilcemCanım nasıl oldun. Kanama durdumu?
Yok yaptirmadik doktorunmu istedi sende canimToxoplazma ve rubella testi yaptirdunizmi kizlar ben yaptirdim ama normal degerlerin baya ustunde sanirim sorun var doktorada giderken goturecektim cok canim sikildi ya siz yaptirdinizmi
Evet canim gebelikte yapilmasi gerekiyormus bu tahlillerin onemliymisYok yaptirmadik doktorunmu istedi sende canim
Canim allahtan orda oyle yatis yapiyorlar burda oda yok kanaman olsada eve gondeeiyolar durabildigin kadar dur canim onlar cik demeden gozetim altinda olDurdu canım ama bazen Peçete ye bulaşıyor lavobada bugün de yatcakmisim yarin istersem cikabilcem
Cok şükür cnm bnm, inşallah bir dahs olmaz. Çok çok geçmiş olsun.Durdu canım ama bazen Peçete ye bulaşıyor lavobada bugün de yatcakmisim yarin istersem cikabilcem
canım ben yaptırdım ikiside normal çıktı.gebelikte toxoplazma ve rubella çok önemliYok yaptirmadik doktorunmu istedi sende canim
Canimm gozunaydin tkrr rabbim kucagimizada almayi nasip etsin, ense kalinligi icin erken degilmiydi, sanirim ayrintili ultrasyonla bakildi degilmi, bide harmony test ney ya, ikili test mi. Arkadslrin bahsettigi testlerden yaptirdinmi yada bisey dedimi doktorun?Kızlar geldim drdan. Allaha şükür bebişler iyi ,5 er cm olmuşlar. 3-4 gun onden gidiyorlar. Kıpır kıpır oynuyorlar:) ense kalınlıklarına baktı o.8 ve 1 mm çıktı. İyi dedi.burun kemikleride oluşmuş şükür.harmony testi için kan verdim.sanırım 7-10 gun içinde sonuçlanır dedi dr.benden haberler bu kadar . Sizlerden de guzel haberler bekliyorum. Allahım hepİmize hayırlı doğumlar nasip etsin.
Bu testlerin isimleri yazildigi gibi mi yapiliyor, ve sonuc hemen ayni gun cikiyormu, bu hastaliklarin ne oldugunu biliyorum ama, doktorum test yapmami istemedi benden, saglik ocagina gebelik kaydimi yaptirdim , bnden biyokimya, hemogram ve tit tahlilleri istedi, bnde pazartesi devlet hastsine gidip yapticam ins, dediginiz testleri de yazin orda onlara baksinlar derim belkicanım ben yaptırdım ikiside normal çıktı.gebelikte toxoplazma ve rubella çok önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?