Cnm ense kalınlıgına bakılıyor 11. Haftdan itibaren zaten bnm bebişler 11+ 5 cıktı ultrasonda . 4 gun ileri.ayrıntılı ultrasonla bakıldı. Uzuvlarını ve organlara da baktı dr. Bu harmony test ikili ve 4 lü test yerine gecen bir test,guvenilirliği yuksek bir test.down sendromu gibi anomalİleri tespit ediyor.Canimm gozunaydin tkrr rabbim kucagimizada almayi nasip etsin, ense kalinligi icin erken degilmiydi, sanirim ayrintili ultrasyonla bakildi degilmi, bide harmony test ney ya, ikili test mi. Arkadslrin bahsettigi testlerden yaptirdinmi yada bisey dedimi doktorun?
Anladim canim bnm doktor ayrintiliya 20. Haftada bakiyoruz ddi ondan sordum, ikili uclu test yaptirmaycam da ddi, harmony su pahali test mi amerikaya gonderilen haniCnm ense kalınlıgına bakılıyor 11. Haftdan itibaren zaten bnm bebişler 11+ 5 cıktı ultrasonda . 4 gun ileri.ayrıntılı ultrasonla bakıldı. Uzuvlarını ve organlara da baktı dr. Bu harmony test ikili ve 4 lü test yerine gecen bir test,guvenilirliği yuksek bir test.down sendromu gibi anomalİleri tespit ediyor.
Zaten ayrıntılı 20. Haftada bakılır, saglıklı olan odur. Bnm dr da yeniden 20. Haftada bakacak.harmony o pahalı test cnm yurtdışına yollanıyor dediğin gibi.diğer testleri bnm drda yaptırmayacak.Anladim canim bnm doktor ayrintiliya 20. Haftada bakiyoruz ddi ondan sordum, ikili uclu test yaptirmaycam da ddi, harmony su pahali test mi amerikaya gonderilen hani
Saglıklı olsun hepsi cnm:) şükür bugünümüze:)Bide bnm bebisler de 11+1 demisti domtor carsamba gunu, uc gun ondeler haftasindan canim, yerim 4 unude
Bugun drum otobüs yolcugu uzun olmazsa yapabilirsin. Uçak serbest dedi.ben progestani keseli 3 hafta oldu zaten,sanırım çoğu dr 12. Haftda progestanı kestiriyor.rahatlıkla tr ye gelebilrsin cnm uçakla, Allah bozmasın,saglık versin sana ve bebeğineRubella toxoplazma o tur testler bendede yapıldı normal çıktı dün beni hastaneden aradılar akdeniz anemisi için test yapmamız gerekiyor dediler türk oldugunuz için türklerde rastlanan bi hastalık dedi bende gerekliyse olur yapalım dedim. Kansızlık çıktı kan ilacı başladım. Bebişimide inşallah 12 gün sonra görebilicem inşallah. Kızlar dr larınız ne diyor şimdi 12. Haftadan sonra tamamen normal olabilecekmiyiz riskin geçtiğini nasıl anlicaz progesteronu 12. Hafta doluncamı kesecektik. Bayrama türkiyeye gelmek istiyorum inşallah bir sorun olmaz neredeyse 4. Ayımız bitmiş olacak inşallah.
Bugun drum otobüs yolcugu uzun olmazsa yapabilirsin. Uçak serbest dedi.ben progestani keseli 3 hafta oldu zaten,sanırım çoğu dr 12. Haftda progestanı kestiriyor.rahatlıkla tr ye gelebilrsin cnm uçakla, Allah bozmasın,saglık versin sana ve bebeğine
Bnde yapayim o restleri o zamn pazartesi gunu, bnde progestan fitili 12. Haftaya kdr kullanacam, akdeniz anemisiyse veya tasiyiciysa ne yapiyorlar miski! ? Bn tasiyiciyim ama doktor bi ilac vermedi, sorun degil ddi. 12 hafta da demir hapina basliyacaz nasipseRubella toxoplazma o tur testler bendede yapıldı normal çıktı dün beni hastaneden aradılar akdeniz anemisi için test yapmamız gerekiyor dediler türk oldugunuz için türklerde rastlanan bi hastalık dedi bende gerekliyse olur yapalım dedim. Kansızlık çıktı kan ilacı başladım. Bebişimide inşallah 12 gün sonra görebilicem inşallah. Kızlar dr larınız ne diyor şimdi 12. Haftadan sonra tamamen normal olabilecekmiyiz riskin geçtiğini nasıl anlicaz progesteronu 12. Hafta doluncamı kesecektik. Bayrama türkiyeye gelmek istiyorum inşallah bir sorun olmaz neredeyse 4. Ayımız bitmiş olacak inşallah.
Peki sende yaptirdinmi toxoplazma rubella testlerini canim? Devlet hastnsnde doktora soylesem yazarmiki o testleriZaten ayrıntılı 20. Haftada bakılır, saglıklı olan odur. Bnm dr da yeniden 20. Haftada bakacak.harmony o pahalı test cnm yurtdışına yollanıyor dediğin gibi.diğer testleri bnm drda yaptırmayacak.
O konuda hiç bir fikrim yok canım talasemi bakıcaz dedi birşey çıkarsa ne yapacaklar orasını bilemedim vallaBnde yapayim o restleri o zamn pazartesi gunu, bnde progestan fitili 12. Haftaya kdr kullanacam, akdeniz anemisiyse veya tasiyiciysa ne yapiyorlar miski! ? Bn tasiyiciyim ama doktor bi ilac vermedi, sorun degil ddi. 12 hafta da demir hapina basliyacaz nasipse
Anladim canim ben, su testleri yaptirayim pazartesi de icim rahat etsin, gerci hep rahatsiz olmasi icin bisey cikiyor ama cok sukur atlatiyoruz, bu aradaO konuda hiç bir fikrim yok canım talasemi bakıcaz dedi birşey çıkarsa ne yapacaklar orasını bilemedim valla
bnm dra gore zaten cocuk saglıksızsa düşer diyor.birde ben cok yoğun iğne oldum. 19 gun kadar.belki ondan kesti.memorialda ama drum dışardan 20 senelik tanıdıgımız bir yakınımız sayılır.Amin canım çok sagol. Bu arada senin progesteronu neden bukadar erken kesti dr un riske atmış olmadımı?ıvf dr unmu kesti canım ilacını bu arada hangi merkezde yaptırmıştın csnım sen
foto gönderdim sana .benimkiler beş günde çıkmıştı. Bende devlet hastanesinde baktırdım.Bu testlerin isimleri yazildigi gibi mi yapiliyor, ve sonuc hemen ayni gun cikiyormu, bu hastaliklarin ne oldugunu biliyorum ama, doktorum test yapmami istemedi benden, saglik ocagina gebelik kaydimi yaptirdim , bnden biyokimya, hemogram ve tit tahlilleri istedi, bnde pazartesi devlet hastsine gidip yapticam ins, dediginiz testleri de yazin orda onlara baksinlar derim belki
Aa evet nerelerde acaba inşsllah hersey yolundadırAnladim canim ben, su testleri yaptirayim pazartesi de icim rahat etsin, gerci hep rahatsiz olmasi icin bisey cikiyor ama cok sukur atlatiyoruz, bu aradaserenci den ses seda yok
Rubella yaptırmıştım.toxo yaptırmadım.bence yazar sen soyle dra.Peki sende yaptirdinmi toxoplazma rubella testlerini canim? Devlet hastnsnde doktora soylesem yazarmiki o testleri
Gözün aydın canim...İnşallah harmony de tertemiz çıkar kuzumKızlar geldim drdan. Allaha şükür bebişler iyi ,5 er cm olmuşlar. 3-4 gun onden gidiyorlar. Kıpır kıpır oynuyorlar:) ense kalınlıklarına baktı o.8 ve 1 mm çıktı. İyi dedi.burun kemikleride oluşmuş şükür.harmony testi için kan verdim.sanırım 7-10 gun içinde sonuçlanır dedi dr.benden haberler bu kadar . Sizlerden de guzel haberler bekliyorum. Allahım hepİmize hayırlı doğumlar nasip etsin.
Baktim canim rubella pozitif cikmis doktoruna gosterdinmi sonuclari pekifoto gönderdim sana .benimkiler beş günde çıkmıştı. Bende devlet hastanesinde baktırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?