2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Cnm ense kalınlıgına bakılıyor 11. Haftdan itibaren zaten bnm bebişler 11+ 5 cıktı ultrasonda . 4 gun ileri.ayrıntılı ultrasonla bakıldı. Uzuvlarını ve organlara da baktı dr. Bu harmony test ikili ve 4 lü test yerine gecen bir test,guvenilirliği yuksek bir test.down sendromu gibi anomalİleri tespit ediyor.

Anladim canim bnm doktor ayrintiliya 20. Haftada bakiyoruz ddi ondan sordum, ikili uclu test yaptirmaycam da ddi, harmony su pahali test mi amerikaya gonderilen hani

Anladim canim bnm doktor ayrintiliya 20. Haftada bakiyoruz ddi ondan sordum, ikili uclu test yaptirmaycam da ddi, harmony su pahali test mi amerikaya gonderilen hani
Zaten ayrıntılı 20. Haftada bakılır, saglıklı olan odur. Bnm dr da yeniden 20. Haftada bakacak.harmony o pahalı test cnm yurtdışına yollanıyor dediğin gibi.diğer testleri bnm drda yaptırmayacak.

Rubella toxoplazma o tur testler bendede yapıldı normal çıktı dün beni hastaneden aradılar akdeniz anemisi için test yapmamız gerekiyor dediler türk oldugunuz için türklerde rastlanan bi hastalık dedi bende gerekliyse olur yapalım dedim. Kansızlık çıktı kan ilacı başladım. Bebişimide inşallah 12 gün sonra görebilicem inşallah. Kızlar dr larınız ne diyor şimdi 12. Haftadan sonra tamamen normal olabilecekmiyiz riskin geçtiğini nasıl anlicaz progesteronu 12. Hafta doluncamı kesecektik. Bayrama türkiyeye gelmek istiyorum inşallah bir sorun olmaz neredeyse 4. Ayımız bitmiş olacak inşallah.

Bugun drum otobüs yolcugu uzun olmazsa yapabilirsin. Uçak serbest dedi.ben progestani keseli 3 hafta oldu zaten,sanırım çoğu dr 12. Haftda progestanı kestiriyor.rahatlıkla tr ye gelebilrsin cnm uçakla, Allah bozmasın,saglık versin sana ve bebeğine

Amin canım çok sagol. Bu arada senin progesteronu neden bukadar erken kesti dr un riske atmış olmadımı?ıvf dr unmu kesti canım ilacını bu arada hangi merkezde yaptırmıştın csnım sen

Bnde yapayim o restleri o zamn pazartesi gunu, bnde progestan fitili 12. Haftaya kdr kullanacam, akdeniz anemisiyse veya tasiyiciysa ne yapiyorlar miski! ? Bn tasiyiciyim ama doktor bi ilac vermedi, sorun degil ddi. 12 hafta da demir hapina basliyacaz nasipse

Zaten ayrıntılı 20. Haftada bakılır, saglıklı olan odur. Bnm dr da yeniden 20. Haftada bakacak.harmony o pahalı test cnm yurtdışına yollanıyor dediğin gibi.diğer testleri bnm drda yaptırmayacak.
Peki sende yaptirdinmi toxoplazma rubella testlerini canim? Devlet hastnsnde doktora soylesem yazarmiki o testleri

O konuda hiç bir fikrim yok canım talasemi bakıcaz dedi birşey çıkarsa ne yapacaklar orasını bilemedim valla

O konuda hiç bir fikrim yok canım talasemi bakıcaz dedi birşey çıkarsa ne yapacaklar orasını bilemedim valla
Anladim canim ben, su testleri yaptirayim pazartesi de icim rahat etsin, gerci hep rahatsiz olmasi icin bisey cikiyor ama cok sukur atlatiyoruz, bu arada serenci den ses seda yok

Amin canım çok sagol. Bu arada senin progesteronu neden bukadar erken kesti dr un riske atmış olmadımı?ıvf dr unmu kesti canım ilacını bu arada hangi merkezde yaptırmıştın csnım sen
bnm dra gore zaten cocuk saglıksızsa düşer diyor.birde ben cok yoğun iğne oldum. 19 gun kadar.belki ondan kesti.memorialda ama drum dışardan 20 senelik tanıdıgımız bir yakınımız sayılır.

foto gönderdim sana .benimkiler beş günde çıkmıştı. Bende devlet hastanesinde baktırdım.

Eklentiler

• image.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 73
Gözün aydın canim...İnşallah harmony de tertemiz çıkar kuzum

elsal acelyacicegi canlarim nasilsiniz?
Ben fenalardayim bir dert bitiyor diğeri başlıyor,mide bulantim yüzünden zehir oldu hayatım ne evime girebiliyorum nede birsey yiyebiliyorum...Birde işe başladım iyice kayış koptu yani anlayacaginiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…