2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Amin canım çok sagol. Bu arada senin progesteronu neden bukadar erken kesti dr un riske atmış olmadımı?ıvf dr unmu kesti canım ilacını bu arada hangi merkezde yaptırmıştın csnım sen
Sanırım atlamışımdır artık düşük riskini:)progesteron düşüklüğü ilk 12 hafta düşüge yol acıyor sanırım

Ah canim ya zor gecirenlerden olmussun ne yazikki, am a az kaldi bi iki haftaya kesolir insallh, coktandir gorunmuyordun burda, bebislerin nasil kontrole gittinmi ne yaptin

Cnm çok geçmiş olsun. Mide bulantıların inşallah haftaya azalır artık.Bebişlerin iyi oldun da.Allah kolaylık versin.

Baktim canim rubella pozitif cikmis doktoruna gosterdinmi sonuclari peki
Evet canım pozitif . Çünkü sağlık personeli Olduğum için KKK ( kızamık kızamıkçık kabakulak ) aşısı oldum. O yzden pozitif. Pozitif olması gerekiyor. Gebelikte kızamık geçirmek çok riskli çünkü. Ben önlemimi önceden almıştım.

Ah canim ya zor gecirenlerden olmussun ne yazikki, am a az kaldi bi iki haftaya kesolir insallh, coktandir gorunmuyordun burda, bebislerin nasil kontrole gittinmi ne yaptin
İnşallah canım, benim randevum 16 sinda bakalım en son gittiğimde iyilerdi çok şükür ama beni çok zorluyorlar fasulyeler :)senin ne zaman randevun?
Benden önce oluyor senin genelde

Cnm çok geçmiş olsun. Mide bulantıların inşallah haftaya azalır artık.Bebişlerin iyi oldun da.Allah kolaylık versin.
Sağol canim benim,bu arada bi kaç test yazmissiniz onlar nedir benim haberim yok,yada bu muayenede mi ogrenecegim

Aynı sıkıntıları bende yaşıyorum. Yediğim Herşeyi istifrar ediyorum. Çok kötüyüm çok halsiz düştüm. Sen neler yiyebiliyorsun.

Sağol canim benim,bu arada bi kaç test yazmissiniz onlar nedir benim haberim yok,yada bu muayenede mi ogrenecegim
Cnm ben harmony testi yaptırdım, düğer arkadaslar toxoplazma ve rubella testleriden bahsediolar.sen yaptırdın mı? Ben sadece rubella üyı onceden yaptırmıştım.

Oylemi toxop,azma nn negattif olmasi gerektigini biliordum ama rubellayi bilmiyordum ogrenmis oldum sagol canim

İnşallah canım, benim randevum 16 sinda bakalım en son gittiğimde iyilerdi çok şükür ama beni çok zorluyorlar fasulyeler :)senin ne zaman randevun?
Benden önce oluyor senin genelde
Bnde carsamba gunu gitti m iyilerdi cok sukur canim, ikili uclu testler yapilmayacak, ayrintiliyada 20. Hafta bakilacak. Harmony i sormadim , doktor da bisey demedi

Ya kizlar caniniz biseyler cekiyormu, mesala eksi tuzlu istiyor canim, eksiyide hic sevmezdim ben halbuki, ama yiyorum simdi, cikolatayi pek gozum gormuyor bu aralar hic canim cekmiyor nedense, onu da cok severim halbuki

Canim allahtan orda oyle yatis yapiyorlar burda oda yok kanaman olsada eve gondeeiyolar durabildigin kadar dur canim onlar cik demeden gozetim altinda ol
Devlet hastanesi yatırıyor canım..ben çıktım bugün çünkü ultrasonda kontrol etmiyorlar dun baktılar sadece bugün gene serum verdiler..hergun ayni serumu vereceklermiş..kanamam yok..serimi bana sürekli vermeleri iyi değil çünkü İkizler de kesmişlerdi karaciğerim yetersiz kalmaya başlıyor şimdiden karaciğerini zorlamak çok istemiyorum kanamam yokken bisi boşuna serum yemek istemedim..

Insallah bur daha kanaman olmaz canim dikakt et kendime bebisede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…