2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Ya kizlar caniniz biseyler cekiyormu, mesala eksi tuzlu istiyor canim, eksiyide hic sevmezdim ben halbuki, ama yiyorum simdi, cikolatayi pek gozum gormuyor bu aralar hic canim cekmiyor nedense, onu da cok severim halbuki
Mide bulantim var sadece cok yiyemiyorum kusmuyorumda kiloda almiyirum hic seker yemiyorum hatta sekerim dusuk cikmis canim asermede yok

Ya kizlar caniniz biseyler cekiyormu, mesala eksi tuzlu istiyor canim, eksiyide hic sevmezdim ben halbuki, ama yiyorum simdi, cikolatayi pek gozum gormuyor bu aralar hic canim cekmiyor nedense, onu da cok severim halbuki
Benim önceden ekşi acı çekiyordu ams gitti o isteklerim şu an ne yiyorum.tatlı yemiyorum sadece

Gecmiş olsun.Allah bir daha göstermesin cnm.

Ohh ohh maşallah canım

Bende 2.gebeliginde yaptirmistim rubella toxoplazma hatta pozitifti her seferinde sordum bir daha gerek yok dendi..tekrar her seferinde yeniden yaptırmak mi lazimmis

Cnm ben harmony testi yaptırdım, düğer arkadaslar toxoplazma ve rubella testleriden bahsediolar.sen yaptırdın mı? Ben sadece rubella üyı onceden yaptırmıştım.
Yok canım ben hiç birşey yaptirmadim daha ondan soruyorum,şimdi kafam karıştı hemen salı olsada öğrensem

Bnde carsamba gunu gitti m iyilerdi cok sukur canim, ikili uclu testler yapilmayacak, ayrintiliyada 20. Hafta bakilacak. Harmony i sormadim , doktor da bisey demedi
Anladım canım...Ayy canlarim benim hep iyi olsunlar inşallah minikler :)
Ama harmony i bi sor istersen bir daha ki randevunda

Aynı sıkıntıları bende yaşıyorum. Yediğim Herşeyi istifrar ediyorum. Çok kötüyüm çok halsiz düştüm. Sen neler yiyebiliyorsun.
Hadi ya sende mi
İkizlerde zor geciyirmus ve iki katiymis...
Ben istifa etmiyorum çok şükür oda ilaç sayesinde yoksa lavabodan kalkamazdim sanırım,zofran verdi drum bana sende sor istersen druna rahatlatiyor ama gecirmiyor tabii,benim hayattaki en büyük fobilerimin arasindadir cikarmak
Yemek olarak inan doğru düzgün birsey yiyemiyorum drum bir ara serum takviyesi vermişti onada dayanamadım 3 saat falan sürüyor,bu arada canım leblebi ye mide suyunu alıyor birde erik yemeye çalış oda mideyi rahatlatiyor

Ne yapacağımı ne yiyeceğimi şaşırdım. Çok zor durumdayım. Banada zofran verdi. Ama ben hiç kullanmadım. Mecbur kalmadıkça kullanma dedi. Günde kaçkere kullanıyorsun.aç tok farkediyormu.

Cok cok gecmis olsun..dinlen hic bir sey yapma benimde 9.haftada hic birseyim yokken olmustu olabiliyor demekki kanamalar. Bizim bebisler Nazlı yaa.kizim olursa adını naz koyacağım bu gidisle:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…