Mide bulantim var sadece cok yiyemiyorum kusmuyorumda kiloda almiyirum hic seker yemiyorum hatta sekerim dusuk cikmis canim asermede yokYa kizlar caniniz biseyler cekiyormu, mesala eksi tuzlu istiyor canim, eksiyide hic sevmezdim ben halbuki, ama yiyorum simdi, cikolatayi pek gozum gormuyor bu aralar hic canim cekmiyor nedense, onu da cok severim halbuki
Rubella ve toxo igg yuksek igm olani normal degerler cikmis pozitif negatif diye birsey yazmiyoRubella IgG negatif olması da sorun değil canım. Yeterki rubella ıgM pozitif Olmasın
Canim igg olani yuksek cikti igm normal cikti senin sonucun nasildi
Benim önceden ekşi acı çekiyordu ams gitti o isteklerim şu an ne yiyorum.tatlı yemiyorum sadeceYa kizlar caniniz biseyler cekiyormu, mesala eksi tuzlu istiyor canim, eksiyide hic sevmezdim ben halbuki, ama yiyorum simdi, cikolatayi pek gozum gormuyor bu aralar hic canim cekmiyor nedense, onu da cok severim halbuki
Gecmiş olsun.Allah bir daha göstermesin cnm.Devlet hastanesi yatırıyor canım..ben çıktım bugün çünkü ultrasonda kontrol etmiyorlar dun baktılar sadece bugün gene serum verdiler..hergun ayni serumu vereceklermiş..kanamam yok..serimi bana sürekli vermeleri iyi değil çünkü İkizler de kesmişlerdi karaciğerim yetersiz kalmaya başlıyor şimdiden karaciğerini zorlamak çok istemiyorum kanamam yokken bisi boşuna serum yemek istemedim..
Ohh ohh maşallah canımKızlar geldim drdan. Allaha şükür bebişler iyi ,5 er cm olmuşlar. 3-4 gun onden gidiyorlar. Kıpır kıpır oynuyorlar:) ense kalınlıklarına baktı o.8 ve 1 mm çıktı. İyi dedi.burun kemikleride oluşmuş şükür.harmony testi için kan verdim.sanırım 7-10 gun içinde sonuçlanır dedi dr.benden haberler bu kadar . Sizlerden de guzel haberler bekliyorum. Allahım hepİmize hayırlı doğumlar nasip etsin.
İnşallah olmaz inşallah hiçbiriniz yaşamazsınız..Insallah bur daha kanaman olmaz canim dikakt et kendime bebisede
Amin canım hiçbirimiz yasamayalimGecmiş olsun.Allah bir daha göstermesin cnm.
Aynen benimde öyle hatta bu aralar çok zordan yiyorumBenim önceden ekşi acı çekiyordu ams gitti o isteklerim şu an ne yiyorum.tatlı yemiyorum sadece
Evet canim cok sukur rabbim korusun bebislerimiziEvet canım seninkidemi ikiz
Yok canım ben hiç birşey yaptirmadim daha ondan soruyorum,şimdi kafam karıştı hemen salı olsada öğrensemCnm ben harmony testi yaptırdım, düğer arkadaslar toxoplazma ve rubella testleriden bahsediolar.sen yaptırdın mı? Ben sadece rubella üyı onceden yaptırmıştım.
Anladım canım...Ayy canlarim benim hep iyi olsunlar inşallah minikler :)Bnde carsamba gunu gitti m iyilerdi cok sukur canim, ikili uclu testler yapilmayacak, ayrintiliyada 20. Hafta bakilacak. Harmony i sormadim , doktor da bisey demedi
Hadi ya sende miAynı sıkıntıları bende yaşıyorum. Yediğim Herşeyi istifrar ediyorum. Çok kötüyüm çok halsiz düştüm. Sen neler yiyebiliyorsun.
Âmin canım inşallah .Evet canim cok sukur rabbim korusun bebislerimizi
Ne yapacağımı ne yiyeceğimi şaşırdım. Çok zor durumdayım. Banada zofran verdi. Ama ben hiç kullanmadım. Mecbur kalmadıkça kullanma dedi. Günde kaçkere kullanıyorsun.aç tok farkediyormu.Hadi ya sende mi
İkizlerde zor geciyirmus ve iki katiymis...
Ben istifa etmiyorum çok şükür oda ilaç sayesinde yoksa lavabodan kalkamazdim sanırım,zofran verdi drum bana sende sor istersen druna rahatlatiyor ama gecirmiyor tabii,benim hayattaki en büyük fobilerimin arasindadir cikarmak
Yemek olarak inan doğru düzgün birsey yiyemiyorum drum bir ara serum takviyesi vermişti onada dayanamadım 3 saat falan sürüyor,bu arada canım leblebi ye mide suyunu alıyor birde erik yemeye çalış oda mideyi rahatlatiyor
Bi daha ki kontrolum 20 gun sonra yani 14 haftalik olunca insallhAnladım canım...Ayy canlarim benim hep iyi olsunlar inşallah minikler :)
Ama harmony i bi sor istersen bir daha ki randevunda
Cok cok gecmis olsun..dinlen hic bir sey yapma benimde 9.haftada hic birseyim yokken olmustu olabiliyor demekki kanamalar. Bizim bebisler Nazlı yaa.kizim olursa adını naz koyacağım bu gidisle:)Çıktık canım geldik simdi eve dayanamayıp 2.30 ta gittim..bebek duruyor kalp atışı hepsini duyduk..kıpır kıpır di..Çok şükürler olsun yerinde bebeğim..rahim de alan da bir kanama olmuş muhtemelen yer açtığı için dedi..artmaması önemli olan dedi..artıp artmayacağıni kontrol etcem istirahat sadece wc ye kalkcakmisim
Canim simdiye kadar 2 haftada bir sonrasinda artik ayda bir gidecekmisizarkadaşlar rutin kontroller kaç haftada bir gidiyorsunuz ben artık merkezden başka bir doktora gideceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?