2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Toxoplazma ve rubella testi yaptirdunizmi kizlar ben yaptirdim ama normal degerlerin baya ustunde sanirim sorun var doktorada giderken goturecektim cok canim sikildi ya siz yaptirdinizmi

Yaptirdim canim toxoplazma negatif cikti.hep dikkat etmem gerekiyor yesillikleri bol yikamak sirkeli suda bekletmek cig ete dokunduktan sonra bolca ellerini yikamak mumkunse disarda yemek yememek vs..vs daha 1 hafta once yaptirdim ayda bir tekrarliycaz. Rubella bildigim kadariyla kizamikcik oluyor.onuda yillar once gecirmisim pozitif cikti.

Masallahh rabbim nazarlardan korusun cinsiyetleri ile ilgili tahmin varmi peki :)

Canim o testleri saglik ocagi yapmiyor hastanede yapiliyor.benimde 12.haftada ense kalinligina bakildi burun kemiklerine ama harmoniye gerek yok dedi. Rubella ve toksoplazma testlerin adi eger onceden aldiysan bu virusleri pozitif cikiyor bir daha yaptirmiyorsun.ama negatif cikarsa hic hasta olmamissin demektir hamileligin boyunca dikkat ediyorsun.hamilelikte hasta olmak Allah korusun bebege cok zarar veriyormus.

Kızlar sürekli vicdan azabı duydugum bir türlüde elimden bırakamadıgım bi konu var siz bu konuda ne yaptınız bu akıllı tlf lar ve tablet ler wifi kullanıyorlar tlf ve wifi yın zararlı oldugunu biliyorum ama işk günden beri gün boyu elimden bırakmadım ya birileriyle msjlaştım ya internetten birşeyler okudum yda sosyal medyada takıldım ama hiç bırakmadım elimden tlf nu bıraktıgımdada tabletten film ler izledim bu konuda çok vicdan aabı duyuyorum siz uzak kalabildinizmi???

Ne yapacağımı ne yiyeceğimi şaşırdım. Çok zor durumdayım. Banada zofran verdi. Ama ben hiç kullanmadım. Mecbur kalmadıkça kullanma dedi. Günde kaçkere kullanıyorsun.aç tok farkediyormu.
Tabi farkediyor,aç karnına alman gerek..
Banada aç kalıp kusmandansa ilacı kullan dedi o yüzden kullanıyorum yoksa normal hayatımı yaşayamam çalışıyorum,günde iki kereye kadar alıyorum bazen mecbur kaldigimda,ya o kadar zor ki bol su için deniliyor ama su içince de midem.daha çok bulanıyor ama leblebi gerçekten rahatlatiyor ye mutlaka

O bakarsan bizde oyleyiz canim. Isim telefonla internette biterse wifi yi kapatiyorum, tablet timde oyle. Aksam yata4ken wifini n fisini cikariyoruz.radyonsuz yatmK icin.

O bakarsan bizde oyleyiz canim. Isim telefonla internette biterse wifi yi kapatiyorum, tablet timde oyle. Aksam yata4ken wifini n fisini cikariyoruz.radyonsuz yatmK icin.

Çok endişeleniyorum canım bu konuda modem konusundada şöyle düşünüyorum duvar duvara oldugumuz komşununda modemi var sonuçta onada kapattıramamki asıl endişem gün boyu elimden düşmeyen tlf ve tablet aslında benim. Bu arada sen nasılsın canım nasıl gidiyor ? Ben çok halsiz ve isteksizim hiç birşey yapmak istemiyor canım kolumu bile kaldıracak halim yok birde kasık agrım devam ediyor onun dışında iyim midemde iyi iştahımda çok şükür.

Ben lavaboya gittim şimdi çok şiddetli kasık ağrım var adim atcak halim kalmadı bir anda..sizin de bu kadar şiddetli oluyormu kızlar..adet olunca girer yaa ağrı onun gibi..

Ben lavaboya gittim şimdi çok şiddetli kasık ağrım var adim atcak halim kalmadı bir anda..sizin de bu kadar şiddetli oluyormu kızlar..adet olunca girer yaa ağrı onun gibi..
Cnm bnm oldu cok hemde 2 haftaya yakin su ara azaldi, dr normal dedi.bu arada bnm gobek 2 gindur baya cikti:))

Cnm bnm oldu cok hemde 2 haftaya yakin su ara azaldi, dr normal dedi.bu arada bnm gobek 2 gindur baya cikti:))
Benim göbek durdu bu aralar pek fazla yemiyorum yemek yemek istemiyorum..çok fena kramp girdi resmen kanamadan diye mi acaba düşündüm doktora hep söylüyorum normal diyor başka birşey demiyor

Kizlar iyi pazarlar nasil bakalim herkes sessizlesmis burasi.
Sizlere bakıyorum canım ne var ne yok diye..Tüp bebek doktorum iğne verdi dun iğneye başladık bugün hic bir şey gelmedi ama çok şiddetli alt karnım ağrıyor..agliycam nerdeyse ki normalde kaç gün doğum sancısı çektim rahmin acildi ağrı esigim kuvvetlidir yani..ama bu ağrıyı cozemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…