Bugün ilk defa nevresim takımı aldım linens ten indirime girmis 27 tl ye cok güzel. Eki Görüntüle 1555148
Toxoplazma ve rubella testi yaptirdunizmi kizlar ben yaptirdim ama normal degerlerin baya ustunde sanirim sorun var doktorada giderken goturecektim cok canim sikildi ya siz yaptirdinizmi
Kızlar geldim drdan. Allaha şükür bebişler iyi ,5 er cm olmuşlar. 3-4 gun onden gidiyorlar. Kıpır kıpır oynuyorlar:) ense kalınlıklarına baktı o.8 ve 1 mm çıktı. İyi dedi.burun kemikleride oluşmuş şükür.harmony testi için kan verdim.sanırım 7-10 gun içinde sonuçlanır dedi dr.benden haberler bu kadar . Sizlerden de guzel haberler bekliyorum. Allahım hepİmize hayırlı doğumlar nasip etsin.
Canim o testleri saglik ocagi yapmiyor hastanede yapiliyor.benimde 12.haftada ense kalinligina bakildi burun kemiklerine ama harmoniye gerek yok dedi. Rubella ve toksoplazma testlerin adi eger onceden aldiysan bu virusleri pozitif cikiyor bir daha yaptirmiyorsun.ama negatif cikarsa hic hasta olmamissin demektir hamileligin boyunca dikkat ediyorsun.hamilelikte hasta olmak Allah korusun bebege cok zarar veriyormus.Bu testlerin isimleri yazildigi gibi mi yapiliyor, ve sonuc hemen ayni gun cikiyormu, bu hastaliklarin ne oldugunu biliyorum ama, doktorum test yapmami istemedi benden, saglik ocagina gebelik kaydimi yaptirdim , bnden biyokimya, hemogram ve tit tahlilleri istedi, bnde pazartesi devlet hastsine gidip yapticam ins, dediginiz testleri de yazin orda onlara baksinlar derim belki
Olur canım öyle toprak gibimi dağılıyo yoksa kırmızımıArkadaşlar 10 haftalık hamileyim lekelenme yaşıyorum böyle bişey yaşayan var mı
Benimki direk kırmızı ama doktorum sağolsun hala bir şey yok diyor..aman aman kanama olacakmış..bebegin hayatı tehlikeye gircek mis o zaman müdahale etcekmis..çüşş yaaa...Olur canım öyle toprak gibimi dağılıyo yoksa kırmızımı
Arkadaşlar 10 haftalık hamileyim lekelenme yaşıyorum böyle bişey yaşayan var mı[/QUOTE
Tüp bebek merkezi hemen progeston iğneye başlattı burdaki ne kalsa gerek yok mutlaka doktorunla konuş canım. En kotu ihtimal doğum hastanesine git serum yee..bu arada hiç bir is yapma sürekli istirahat.
Çok açık kahvemsi cnmOlur canım öyle toprak gibimi dağılıyo yoksa kırmızımı
Tabi farkediyor,aç karnına alman gerek..Ne yapacağımı ne yiyeceğimi şaşırdım. Çok zor durumdayım. Banada zofran verdi. Ama ben hiç kullanmadım. Mecbur kalmadıkça kullanma dedi. Günde kaçkere kullanıyorsun.aç tok farkediyormu.
O bakarsan bizde oyleyiz canim. Isim telefonla internette biterse wifi yi kapatiyorum, tablet timde oyle. Aksam yata4ken wifini n fisini cikariyoruz.radyonsuz yatmK icin.Kızlar sürekli vicdan azabı duydugum bir türlüde elimden bırakamadıgım bi konu var siz bu konuda ne yaptınız bu akıllı tlf lar ve tablet ler wifi kullanıyorlar tlf ve wifi yın zararlı oldugunu biliyorum ama işk günden beri gün boyu elimden bırakmadım ya birileriyle msjlaştım ya internetten birşeyler okudum yda sosyal medyada takıldım ama hiç bırakmadım elimden tlf nu bıraktıgımdada tabletten film ler izledim bu konuda çok vicdan aabı duyuyorum siz uzak kalabildinizmi???
O bakarsan bizde oyleyiz canim. Isim telefonla internette biterse wifi yi kapatiyorum, tablet timde oyle. Aksam yata4ken wifini n fisini cikariyoruz.radyonsuz yatmK icin.
İyi pazarlar :)Kizlar iyi pazarlar nasil bakalim herkes sessizlesmis burasi.
Cnm bnm oldu cok hemde 2 haftaya yakin su ara azaldi, dr normal dedi.bu arada bnm gobek 2 gindur baya cikti:))Ben lavaboya gittim şimdi çok şiddetli kasık ağrım var adim atcak halim kalmadı bir anda..sizin de bu kadar şiddetli oluyormu kızlar..adet olunca girer yaa ağrı onun gibi..
Benim göbek durdu bu aralar pek fazla yemiyorum yemek yemek istemiyorum..çok fena kramp girdi resmen kanamadan diye mi acaba düşündüm doktora hep söylüyorum normal diyor başka birşey demiyorCnm bnm oldu cok hemde 2 haftaya yakin su ara azaldi, dr normal dedi.bu arada bnm gobek 2 gindur baya cikti:))
Sizlere bakıyorum canım ne var ne yok diye..Tüp bebek doktorum iğne verdi dun iğneye başladık bugün hic bir şey gelmedi ama çok şiddetli alt karnım ağrıyor..agliycam nerdeyse ki normalde kaç gün doğum sancısı çektim rahmin acildi ağrı esigim kuvvetlidir yani..ama bu ağrıyı cozemedimKizlar iyi pazarlar nasil bakalim herkes sessizlesmis burasi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?