2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

İyi pazarlar :)
Nasılsın canım?
Canlarim bnm saat 5 ten bu yana sag kasigima agri giriyor, sizde oyleymissiniz, hic bu kadr sık agri olmamisti. Neyden oluyor derseniz, hala devam edior, bicak gobi birden girip duruyor

Ablama sordum, enfeksion olabilir ddi, yada iltihabinvar dedi. Bilemedim simdi, sıkışık oldugumda cok agri oluyor karnimin alt taraginda

Canlarim bnm saat 5 ten bu yana sag kasigima agri giriyor, sizde oyleymissiniz, hic bu kadr sık agri olmamisti. Neyden oluyor derseniz, hala devam edior, bicak gobi birden girip duruyor
Geçmiş olsun canım idrar yaparken yanma sızlama varmı belki idrar yolu enfeksiyonudur benim kasık agrım ıkı gündür hafifledi ama ayaklarımı sıcak tutmaya başladım ondan heralde

Ben de de aynisi var canım koltuğa ayaklarımı diktim yattım öyle rahat oldu geçti biraz,ağrısı yoksa acile gitcektim

Benim göbek durdu bu aralar pek fazla yemiyorum yemek yemek istemiyorum..çok fena kramp girdi resmen kanamadan diye mi acaba düşündüm doktora hep söylüyorum normal diyor başka birşey demiyor
kanamayla ilgisi oldugunu düşünmüyorum, çünkü o kramplarda bende cok yoğun ve siddetli oldu.kanama da olmadı cnm.

Ablama sordum, enfeksion olabilir ddi, yada iltihabinvar dedi. Bilemedim simdi, sıkışık oldugumda cok agri oluyor karnimin alt taraginda
Canım Siden80 in dediği gibi rahim genişliyor ondan,bendede oluyor hele sıkışık olduğumda fena oluyor ama ne kanamam oldu nede başka birseyim,bebişler büyüyor :)

kanamayla ilgisi oldugunu düşünmüyorum, çünkü o kramplarda bende cok yoğun ve siddetli oldu.kanama da olmadı cnm.
Artik en ufak bir şey de tedirgin olmamak elimde değil kuzum yaa..geçen sefer ağrıları hep bebekler büyüdüğü için zannetmiştim..o yüzden simdi her şey de daha dimdiklamaya çalışıyorum..elimde değil..

Seni çok iyi anlıyorum ,yasadığın şeyler hiç kolay değil. Ona rağmen dimdik ayaktasın.hepimiz pimpirikliyiz, çünkü zaten normal yoldan olmadıgı için ,sık eleyip dokuyoruz.

canım çok haklısın .aynı endişeler bizdede var.ben de bir gün kanamadan hastanede yatmıştım.ister istemez insan tedirgin oluyor.şuan çok şükür kanamam kaesildi.5 günde bir proluton iğne oluyorum.günde üçkere progestan vajinal kapsül kullanıyorum.12.haftada doktor bırakacağımızı söyledi.son 2 haftam kaldı inşallah bir problem olmaz canım.sen clexane iğne kullanıyormusun.

Ben de de aynisi var canım koltuğa ayaklarımı diktim yattım öyle rahat oldu geçti biraz,ağrısı yoksa acile gitcektim
Bugun yok agrim cok sukur ama bende esimle eger devam edrse doktora gidecektik, tmm rahim buyuyor die cok degisik agrilar oldu ama bu kadr sık ve surekli olmamisti, sozde bugun tahlilerimi yapmaya gidecektim devlt hastnsine ama esim saliya erteledi gitmedim, yarina kaldi. Senin kanamn durdu mu canim, annemler gitmistim iki gunlugune pek yazmadim sormadim seni

Canım Siden80 in dediği gibi rahim genişliyor ondan,bendede oluyor hele sıkışık olduğumda fena oluyor ama ne kanamam oldu nede başka birseyim,bebişler büyüyor :)
Canim ins oyledir kasik agrimin sebebim ama sıkısikken agri olmasi enfeksion suphesi olabilir, oda bol su icmememden kaynaklanior, sık sık lavaboya gitmektn usandigim icin usenip icmiorum suyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…