- 6 Ekim 2014
- 1.656
- 1.117
- 78
Sizlere bakıyorum canım ne var ne yok diye..Tüp bebek doktorum iğne verdi dun iğneye başladık bugün hic bir şey gelmedi ama çok şiddetli alt karnım ağrıyor..agliycam nerdeyse ki normalde kaç gün doğum sancısı çektim rahmin acildi ağrı esigim kuvvetlidir yani..ama bu ağrıyı cozemedim
Çok endişeleniyorum canım bu konuda modem konusundada şöyle düşünüyorum duvar duvara oldugumuz komşununda modemi var sonuçta onada kapattıramamki asıl endişem gün boyu elimden düşmeyen tlf ve tablet aslında benim. Bu arada sen nasılsın canım nasıl gidiyor ? Ben çok halsiz ve isteksizim hiç birşey yapmak istemiyor canım kolumu bile kaldıracak halim yok birde kasık agrım devam ediyor onun dışında iyim midemde iyi iştahımda çok şükür.
Canlarim bnm saat 5 ten bu yana sag kasigima agri giriyor, sizde oyleymissiniz, hic bu kadr sık agri olmamisti. Neyden oluyor derseniz, hala devam edior, bicak gobi birden girip duruyorİyi pazarlar :)
Nasılsın canım?
Geçmiş olsun canım idrar yaparken yanma sızlama varmı belki idrar yolu enfeksiyonudur benim kasık agrım ıkı gündür hafifledi ama ayaklarımı sıcak tutmaya başladım ondan heraldeCanlarim bnm saat 5 ten bu yana sag kasigima agri giriyor, sizde oyleymissiniz, hic bu kadr sık agri olmamisti. Neyden oluyor derseniz, hala devam edior, bicak gobi birden girip duruyor
Ben de de aynisi var canım koltuğa ayaklarımı diktim yattım öyle rahat oldu geçti biraz,ağrısı yoksa acile gitcektimCanlarim bnm saat 5 ten bu yana sag kasigima agri giriyor, sizde oyleymissiniz, hic bu kadr sık agri olmamisti. Neyden oluyor derseniz, hala devam edior, bicak gobi birden girip duruyor
kanamayla ilgisi oldugunu düşünmüyorum, çünkü o kramplarda bende cok yoğun ve siddetli oldu.kanama da olmadı cnm.Benim göbek durdu bu aralar pek fazla yemiyorum yemek yemek istemiyorum..çok fena kramp girdi resmen kanamadan diye mi acaba düşündüm doktora hep söylüyorum normal diyor başka birşey demiyor
Cnm çok normal, rahim genişliyor.kaslar geriliyor.Canlarim bnm saat 5 ten bu yana sag kasigima agri giriyor, sizde oyleymissiniz, hic bu kadr sık agri olmamisti. Neyden oluyor derseniz, hala devam edior, bicak gobi birden girip duruyor
CanımAblama sordum, enfeksion olabilir ddi, yada iltihabinvar dedi. Bilemedim simdi, sıkışık oldugumda cok agri oluyor karnimin alt taraginda
Artik en ufak bir şey de tedirgin olmamak elimde değil kuzum yaa..geçen sefer ağrıları hep bebekler büyüdüğü için zannetmiştim..o yüzden simdi her şey de daha dimdiklamaya çalışıyorum..elimde değil..kanamayla ilgisi oldugunu düşünmüyorum, çünkü o kramplarda bende cok yoğun ve siddetli oldu.kanama da olmadı cnm.
Seni çok iyi anlıyorum ,yasadığın şeyler hiç kolay değil. Ona rağmen dimdik ayaktasın.hepimiz pimpirikliyiz, çünkü zaten normal yoldan olmadıgı için ,sık eleyip dokuyoruz.Artik en ufak bir şey de tedirgin olmamak elimde değil kuzum yaa..geçen sefer ağrıları hep bebekler büyüdüğü için zannetmiştim..o yüzden simdi her şey de daha dimdiklamaya çalışıyorum..elimde değil..
aynen öyle sanırım tüp bebek olduğu için bu kadar endişe ediyoruz.Seni çok iyi anlıyorum ,yasadığın şeyler hiç kolay değil. Ona rağmen dimdik ayaktasın.hepimiz pimpirikliyiz, çünkü zaten normal yoldan olmadıgı için ,sık eleyip dokuyoruz.
canım çok haklısın .aynı endişeler bizdede var.ben de bir gün kanamadan hastanede yatmıştım.ister istemez insan tedirgin oluyor.şuan çok şükür kanamam kaesildi.5 günde bir proluton iğne oluyorum.günde üçkere progestan vajinal kapsül kullanıyorum.12.haftada doktor bırakacağımızı söyledi.son 2 haftam kaldı inşallah bir problem olmaz canım.sen clexane iğne kullanıyormusun.Artik en ufak bir şey de tedirgin olmamak elimde değil kuzum yaa..geçen sefer ağrıları hep bebekler büyüdüğü için zannetmiştim..o yüzden simdi her şey de daha dimdiklamaya çalışıyorum..elimde değil..
İyiyim cnm.kasık ağrılarım vardı.şimdi daha iyiyim.sen nasılsın?[QUOTE="Siden80, mrb Cnm nasılsın
Bugun yok agrim cok sukur ama bende esimle eger devam edrse doktora gidecektik, tmm rahim buyuyor die cok degisik agrilar oldu ama bu kadr sık ve surekli olmamisti, sozde bugun tahlilerimi yapmaya gidecektim devlt hastnsine ama esim saliya erteledi gitmedim, yarina kaldi. Senin kanamn durdu mu canim, annemler gitmistim iki gunlugune pek yazmadim sormadim seniBen de de aynisi var canım koltuğa ayaklarımı diktim yattım öyle rahat oldu geçti biraz,ağrısı yoksa acile gitcektim
Hımm bende iyiyim Cnm bende lekelenme yaşadım korktum biraz baya toparlandım yarın doktora gideceğimİyiyim cnm.kasık ağrılarım vardı.şimdi daha iyiyim.sen nasılsın?
Canim ins oyledir kasik agrimin sebebim ama sıkısikken agri olmasi enfeksion suphesi olabilir, oda bol su icmememden kaynaklanior, sık sık lavaboya gitmektn usandigim icin usenip icmiorum suyuCanımSiden80 in dediği gibi rahim genişliyor ondan,bendede oluyor hele sıkışık olduğumda fena oluyor ama ne kanamam oldu nede başka birseyim,bebişler büyüyor :)
Hayirlisiyla bebisini gorursun insallh canim, altta takvim olmayinca bazen hamile oldugunuzu unutuyorum ama sen 10 haftalik hamileydin dimi canimHımm bende iyiyim Cnm bende lekelenme yaşadım korktum biraz baya toparlandım yarın doktora gideceğim
Şükür geçmiş lekelenmen. Yarın bize guzel haberler getir. Sizden iyi haberler duydukça çok mutlu oluyorum.Hımm bende iyiyim Cnm bende lekelenme yaşadım korktum biraz baya toparlandım yarın doktora gideceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?