Cnm bnmde sıkışıkken .özellikle gece uyandıgımda cok sancı oluyor. O yataktan kalkması bile zulüm oluyor.sanmıorum enfeksiyon oldugunu.rahim sidik torbasına baskı yapıyor.Canim ins oyledir kasik agrimin sebebim ama sıkısikken agri olmasi enfeksion suphesi olabilir, oda bol su icmememden kaynaklanior, sık sık lavaboya gitmektn usandigim icin usenip icmiorum suyu
Kullanıyorum clexan tüp bebek doktorum bırak artik dedi ama neye istinaden dedi hic tahlil filan yapmadan..sanki transfer de 3.ayda bakıp ona gore karar vercez denmişti..ama direk telefonda ctesi günü bırak dedi..kafam çok karışık..resmen su anda kendi tedavimi uygulasam daha doğru olcak yemin ediyorum..biri çok rahat sadece istirahat diyor..acile gidiyom düşük tehlikesi diyip hastaneye yatırıyor..diğeri evde istirahat deyip iğne veriyor..sizlerden öğrendiğim şeyleri uygulasam daha iyi olcak..bu gece rüyamda bembeyaz bir kız gördüm hatta dişleri çıkmaya başlamış..emzirmeye çalıştım mememi koparmaya çalıştı..geçen hamileligim de de oğlan görmüştüm gebelik yarım kaldı..bu sefer de korkuyorum iste..elimde değil..canım çok haklısın .aynı endişeler bizdede var.ben de bir gün kanamadan hastanede yatmıştım.ister istemez insan tedirgin oluyor.şuan çok şükür kanamam kaesildi.5 günde bir proluton iğne oluyorum.günde üçkere progestan vajinal kapsül kullanıyorum.12.haftada doktor bırakacağımızı söyledi.son 2 haftam kaldı inşallah bir problem olmaz canım.sen clexane iğne kullanıyormusun.
Cnm hoşgeldin. Öncelikle hayırlısı olsun diyorum.Allah sağ salim kucagına almayı nasip etsin.midem bulantısına hiç takma .bende oyle yoğun ne midebulantısı nede kusma oldu. İkiz oldugu halde ben bunları yaşamadım cnm.kendini negatif seylerle uzme. Bebegini ve kendini düşün.Merhabalar bende aranıza yeni katıldım.3.tüp bebek demememde şükürler olsun pozitifi gördük.çarşamba günü nasipse keseyi görmeye gidicez ama öyle heyecanlıyım ki herşeyi kafama takar oldum. Ya göremessek , yok midem neden bulanmıyor , ağrılarımım azalmasını bile dert eder oldum. Pozitifi görmenin yeterli olacağınısanırdım ama değişmiş meğer. allah izin verirde inş kesemizi görürüzde şu kafam azıcık rahatlar.
Hastaneden çıktığım gün gelmiyordu zaten ama ertesi gün Evdeyken yine çoğalacak diye korktum çünkü lekelenmeye ve pembe ye dönmeye başladı istanbuldaki doktorum benim tüp bebek istanbulda olmuştu onu aradım sordum..fitil in yerine iğne verdi onu vuruldum 2 aksamdır simdi kesildi..izmirde adam gibi adam bir doktor arıyorum..içinn hiç rahat değil..Bugun yok agrim cok sukur ama bende esimle eger devam edrse doktora gidecektik, tmm rahim buyuyor die cok degisik agrilar oldu ama bu kadr sık ve surekli olmamisti, sozde bugun tahlilerimi yapmaya gidecektim devlt hastnsine ama esim saliya erteledi gitmedim, yarina kaldi. Senin kanamn durdu mu canim, annemler gitmistim iki gunlugune pek yazmadim sormadim seni
İltihap varsa eğer onu atman lazim canım ilerlememesi lazim bebeğe zararı oluyormuş ilerde..bol bol su içip vücudundaki suyla iltihap tan kurtulcan ben hep öyle yaptım..idrarın rengi bile vücudunun suya ihtiyacı olup olmadığını belli edermiş..Canim ins oyledir kasik agrimin sebebim ama sıkısikken agri olmasi enfeksion suphesi olabilir, oda bol su icmememden kaynaklanior, sık sık lavaboya gitmektn usandigim icin usenip icmiorum suyu
İnşallah sağlık la kucağına alırsın canımMerhabalar bende aranıza yeni katıldım.3.tüp bebek demememde şükürler olsun pozitifi gördük.çarşamba günü nasipse keseyi görmeye gidicez ama öyle heyecanlıyım ki herşeyi kafama takar oldum. Ya göremessek , yok midem neden bulanmıyor , ağrılarımım azalmasını bile dert eder oldum. Pozitifi görmenin yeterli olacağınısanırdım ama değişmiş meğer. allah izin verirde inş kesemizi görürüzde şu kafam azıcık rahatlar.
Haklisin canim insalh daha cok dikkat edecem su icmeye, cok gerekli ihmale gelmez, bnde gonlume gore doktor bulamadim, sen buluyorsun ama sonradan bisey cikiyor olmuyor doktorun,isin zor ama sen masallah tecrubelisin, once kendine sonra bebgine fazlaca yarayacak bilgilere sahipsin, allah ilmini artirsin, insallh cok tecrubeli deneyimli konusinda uzman bi doktor bukursun canimİltihap varsa eğer onu atman lazim canım ilerlememesi lazim bebeğe zararı oluyormuş ilerde..bol bol su içip vücudundaki suyla iltihap tan kurtulcan ben hep öyle yaptım..idrarın rengi bile vücudunun suya ihtiyacı olup olmadığını belli edermiş..
Kiz cocugu gormek mujdedir canim, sen 3. Ayda birak o ignelrri, cunku bnm merkzim dusuk riski olsada olmasada 3 ayin sonuna kadr igne olacaksin dddi, oyle kesmek filan yk yaniKullanıyorum clexan tüp bebek doktorum bırak artik dedi ama neye istinaden dedi hic tahlil filan yapmadan..sanki transfer de 3.ayda bakıp ona gore karar vercez denmişti..ama direk telefonda ctesi günü bırak dedi..kafam çok karışık..resmen su anda kendi tedavimi uygulasam daha doğru olcak yemin ediyorum..biri çok rahat sadece istirahat diyor..acile gidiyom düşük tehlikesi diyip hastaneye yatırıyor..diğeri evde istirahat deyip iğne veriyor..sizlerden öğrendiğim şeyleri uygulasam daha iyi olcak..bu gece rüyamda bembeyaz bir kız gördüm hatta dişleri çıkmaya başlamış..emzirmeye çalıştım mememi koparmaya çalıştı..geçen hamileligim de de oğlan görmüştüm gebelik yarım kaldı..bu sefer de korkuyorum iste..elimde değil..
Merhaba hosgeldin canim, asil macera yeni basliyor, insllh keseyide kalp atislarini da duyar saglikcakla da kucagina alirsin bebigini...Merhabalar bende aranıza yeni katıldım.3.tüp bebek demememde şükürler olsun pozitifi gördük.çarşamba günü nasipse keseyi görmeye gidicez ama öyle heyecanlıyım ki herşeyi kafama takar oldum. Ya göremessek , yok midem neden bulanmıyor , ağrılarımım azalmasını bile dert eder oldum. Pozitifi görmenin yeterli olacağınısanırdım ama değişmiş meğer. allah izin verirde inş kesemizi görürüzde şu kafam azıcık rahatlar.
Çok teCnm hoşgeldin. Öncelikle hayırlısı olsun diyorum.Allah sağ salim kucagına almayı nasip etsin.midem bulantısına hiç takma .bende oyle yoğun ne midebulantısı nede kusma oldu. İkiz oldugu halde ben bunları yaşamadım cnm.kendini negatif seylerle uzme. Bebegini ve kendini düşün.
çok teşekkürler canım içimi raatlattın. gerçekten şimdi başlıyormuş asıl maraton inş bende senin olduğun zamana gelirim hayırlısıylaMerhaba hosgeldin canim, asil macera yeni basliyor, insllh keseyide kalp atislarini da duyar saglikcakla da kucagina alirsin bebigini...
Neyi kesmek canım..Anlamadım..kani görünce gene dağıldım istanbulu aradım haber bekliyorumKiz cocugu gormek mujdedir canim, sen 3. Ayda birak o ignelrri, cunku bnm merkzim dusuk riski olsada olmasada 3 ayin sonuna kadr igne olacaksin dddi, oyle kesmek filan yk yani
Benim 677 heterizigot tu..Kiz cocugu gormek mujdedir canim, sen 3. Ayda birak o ignelrri, cunku bnm merkzim dusuk riski olsada olmasada 3 ayin sonuna kadr igne olacaksin dddi, oyle kesmek filan yk yani
Gene mi kan gordun ya, bn igneleri dusuk ignelri sandim seninki baska miymisNeyi kesmek canım..Anlamadım..kani görünce gene dağıldım istanbulu aradım haber bekliyorum
Hayda yine mi yaBenim bebeğim durmayacak galiba gene başladı kırmızı kırmızı kanama gelmeye..delircem artik..
Ahh cnm . Yinemi başladı. Bizide haberdar et. Allah seni ve bebeğini korusun cnm.Benim bebeğim durmayacak galiba gene başladı kırmızı kırmızı kanama gelmeye..delircem artik..
Evet Cnm ilk lekelenme olduğu gün iyiydi şimdide kesildi zaten iyidir inş :)Hayirlisiyla bebisini gorursun insallh canim, altta takvim olmayinca bazen hamile oldugunuzu unutuyorum ama sen 10 haftalik hamileydin dimi canim
İnşallah Cnm ilk lekelenme olduğu gün iyiydi şimdi geçti daha iydir inşŞükür geçmiş lekelenmen. Yarın bize guzel haberler getir. Sizden iyi haberler duydukça çok mutlu oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?