2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Canim ins oyledir kasik agrimin sebebim ama sıkısikken agri olmasi enfeksion suphesi olabilir, oda bol su icmememden kaynaklanior, sık sık lavaboya gitmektn usandigim icin usenip icmiorum suyu
Cnm bnmde sıkışıkken .özellikle gece uyandıgımda cok sancı oluyor. O yataktan kalkması bile zulüm oluyor.sanmıorum enfeksiyon oldugunu.rahim sidik torbasına baskı yapıyor.

Merhabalar bende aranıza yeni katıldım.3.tüp bebek demememde şükürler olsun pozitifi gördük.çarşamba günü nasipse keseyi görmeye gidicez ama öyle heyecanlıyım ki herşeyi kafama takar oldum. Ya göremessek , yok midem neden bulanmıyor , ağrılarımım azalmasını bile dert eder oldum. Pozitifi görmenin yeterli olacağınısanırdım ama değişmiş meğer. allah izin verirde inş kesemizi görürüzde şu kafam azıcık rahatlar.

Kullanıyorum clexan tüp bebek doktorum bırak artik dedi ama neye istinaden dedi hic tahlil filan yapmadan..sanki transfer de 3.ayda bakıp ona gore karar vercez denmişti..ama direk telefonda ctesi günü bırak dedi..kafam çok karışık..resmen su anda kendi tedavimi uygulasam daha doğru olcak yemin ediyorum..biri çok rahat sadece istirahat diyor..acile gidiyom düşük tehlikesi diyip hastaneye yatırıyor..diğeri evde istirahat deyip iğne veriyor..sizlerden öğrendiğim şeyleri uygulasam daha iyi olcak..bu gece rüyamda bembeyaz bir kız gördüm hatta dişleri çıkmaya başlamış..emzirmeye çalıştım mememi koparmaya çalıştı..geçen hamileligim de de oğlan görmüştüm gebelik yarım kaldı..bu sefer de korkuyorum iste..elimde değil..

Cnm hoşgeldin. Öncelikle hayırlısı olsun diyorum.Allah sağ salim kucagına almayı nasip etsin.midem bulantısına hiç takma .bende oyle yoğun ne midebulantısı nede kusma oldu. İkiz oldugu halde ben bunları yaşamadım cnm.kendini negatif seylerle uzme. Bebegini ve kendini düşün.

Hastaneden çıktığım gün gelmiyordu zaten ama ertesi gün Evdeyken yine çoğalacak diye korktum çünkü lekelenmeye ve pembe ye dönmeye başladı istanbuldaki doktorum benim tüp bebek istanbulda olmuştu onu aradım sordum..fitil in yerine iğne verdi onu vuruldum 2 aksamdır simdi kesildi..izmirde adam gibi adam bir doktor arıyorum..içinn hiç rahat değil..

Canim ins oyledir kasik agrimin sebebim ama sıkısikken agri olmasi enfeksion suphesi olabilir, oda bol su icmememden kaynaklanior, sık sık lavaboya gitmektn usandigim icin usenip icmiorum suyu
İltihap varsa eğer onu atman lazim canım ilerlememesi lazim bebeğe zararı oluyormuş ilerde..bol bol su içip vücudundaki suyla iltihap tan kurtulcan ben hep öyle yaptım..idrarın rengi bile vücudunun suya ihtiyacı olup olmadığını belli edermiş..

İnşallah sağlık la kucağına alırsın canım

Haklisin canim insalh daha cok dikkat edecem su icmeye, cok gerekli ihmale gelmez, bnde gonlume gore doktor bulamadim, sen buluyorsun ama sonradan bisey cikiyor olmuyor doktorun,isin zor ama sen masallah tecrubelisin, once kendine sonra bebgine fazlaca yarayacak bilgilere sahipsin, allah ilmini artirsin, insallh cok tecrubeli deneyimli konusinda uzman bi doktor bukursun canim

Kiz cocugu gormek mujdedir canim, sen 3. Ayda birak o ignelrri, cunku bnm merkzim dusuk riski olsada olmasada 3 ayin sonuna kadr igne olacaksin dddi, oyle kesmek filan yk yani

Merhaba hosgeldin canim, asil macera yeni basliyor, insllh keseyide kalp atislarini da duyar saglikcakla da kucagina alirsin bebigini...

Çok te
Merhaba hosgeldin canim, asil macera yeni basliyor, insllh keseyide kalp atislarini da duyar saglikcakla da kucagina alirsin bebigini...
çok teşekkürler canım içimi raatlattın. gerçekten şimdi başlıyormuş asıl maraton inş bende senin olduğun zamana gelirim hayırlısıyla

Benim bebeğim durmayacak galiba gene başladı kırmızı kırmızı kanama gelmeye..delircem artik..

Kiz cocugu gormek mujdedir canim, sen 3. Ayda birak o ignelrri, cunku bnm merkzim dusuk riski olsada olmasada 3 ayin sonuna kadr igne olacaksin dddi, oyle kesmek filan yk yani
Neyi kesmek canım..Anlamadım..kani görünce gene dağıldım istanbulu aradım haber bekliyorum

Benim bebeğim durmayacak galiba gene başladı kırmızı kırmızı kanama gelmeye..delircem artik..
Hayda yine mi ya Ya Allah sana sabır versin gerçekten sürekli korkuyla yaşıyorsun arkadasim...
Yok muymus bunun bi çaresi birşeyi sürekli sürekli insanda ne sinir kalır ne sabır korkudan...Ya bilmiyorum ama hani bazı insanlar üstüne goruyormus ya ondan olabilir mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…