- 6 Ekim 2014
- 1.656
- 1.117
- 78
Amin insallh canim hayirlisyla guzel haberler verirsin bizeÇok te
çok teşekkürler canım içimi raatlattın. gerçekten şimdi başlıyormuş asıl maraton inş bende senin olduğun zamana gelirim hayırlısıyla
Bende İstanbul'da tüp bebek yaptırdım. Sen nerde yaptırdınHastaneden çıktığım gün gelmiyordu zaten ama ertesi gün Evdeyken yine çoğalacak diye korktum çünkü lekelenmeye ve pembe ye dönmeye başladı istanbuldaki doktorum benim tüp bebek istanbulda olmuştu onu aradım sordum..fitil in yerine iğne verdi onu vuruldum 2 aksamdır simdi kesildi..izmirde adam gibi adam bir doktor arıyorum..içinn hiç rahat değil..
Ben kan sulandırıcı kullanıyorum yaa..onu keselim dedi istanbuldaki tüp bebek doktorum..bende pıhtılaşma olduğu içinbebeğinin kalbi durursa diye korkuyorum sadece..progesteron un iğnesi ni vuruluyorum 2 gündür..fitil yerine o daha etkili diye..Gene mi kan gordun ya, bn igneleri dusuk ignelri sandim seninki baska miymis
Brüksel tüp bebek canım.Bende İstanbul'da tüp bebek yaptırdım. Sen nerde yaptırdın
Kanama alanı gene yok kuzum..aynen benim bebek dört donuyor içerde..Önce sırt ustu idi sonra yan döndü en son poposunu dikti yuz ustu yattı..gitmişken ikili tarama da yapıldı..kan sulandırıcı iğneyi keselim diyor..istanbul da öyle demişti..o yapıyor galiba sürekli kanama
Gittik geldik canım doktora bebek gayet iyi idi..kanama neden bilemiyoruz malesefHayda yine mi yaYa Allah sana sabır versin gerçekten sürekli korkuyla yaşıyorsun arkadasim...
Yok muymus bunun bi çaresi birşeyi sürekli sürekli insanda ne sinir kalır ne sabır korkudan...Ya bilmiyorum ama hani bazı insanlar üstüne goruyormus ya ondan olabilir mi acaba?
Amin canım hepimizin bebeklerini korusun rabbim..kimseye korku yaratmasın acısını göstermesin..kanama niye hic belli değil progeston daha kesilmiyor kanama olduğu için yoksa artik gerek yok muş..bakalım inşallah bundan sonra düzelir..Ahh cnm . Yinemi başladı. Bizide haberdar et. Allah seni ve bebeğini korusun cnm.
İnşallah kesilir cnm,çok sevindim bebeğinin iyi olmasına şükür, ama kan olunca tedirginlik oluyor halitle inşallah o da kesilir cnm bnmAmin canım hepimizin bebeklerini korusun rabbim..kimseye korku yaratmasın acısını göstermesin..kanama niye hic belli değil progeston daha kesilmiyor kanama olduğu için yoksa artik gerek yok muş..bakalım inşallah bundan sonra düzelir..
Bnmde bebişler onde gidiyor 4-5 gun.Benim bebek 5.5 cm bastan popoya..burdaki bilgilerden ileri gidiyor.sizinde öylemi kızlar..
Kırmızı taze kan iste..krengi olsa onemsemiycem..kırmızıyı görünce nevrim donuyor elim ayağım boşalıyor..İnşallah kesilir cnm,çok sevindim bebeğinin iyi olmasına şükür, ama kan olunca tedirginlik oluyor halitle inşallah o da kesilir cnm bnm
Ölçümlere gore 28 aralik filan oluyor doğumu..dediğin gibi 4 gün oluyor benimde canım..Bnmde bebişler onde gidiyor 4-5 gun.
Bnm ikiz oldugu için en gec 17 aralıkta alabilirz dedi dr.zaten bu cizelgeden önce oluyor doğumlar.Ölçümlere gore 28 aralik filan oluyor doğumu..dediğin gibi 4 gün oluyor benimde canım..
Ay çok şükür bebek iyi olsunda...Ya canım benim annemde bir kardesimde 3 ay regl görmüş üstüne,demek ki kanama senin bebeğinle alakali bir durum değil zaten olmasın zaten Allah korusunGittik geldik canım doktora bebek gayet iyi idi..kanama neden bilemiyoruz malesef
Canım izmir de Cemal Posacı ve Evrim Berberoğlu nu araştırmadıysan bir bak derim.Ankara dayım ama Evrim hanımı şahsen tanıyorum çok pozitiftir.Hastaneden çıktığım gün gelmiyordu zaten ama ertesi gün Evdeyken yine çoğalacak diye korktum çünkü lekelenmeye ve pembe ye dönmeye başladı istanbuldaki doktorum benim tüp bebek istanbulda olmuştu onu aradım sordum..fitil in yerine iğne verdi onu vuruldum 2 aksamdır simdi kesildi..izmirde adam gibi adam bir doktor arıyorum..içinn hiç rahat değil..
Tebrikler ne güzel sağlıkla kavuşursun inş kuzularınaKızlar benim muayenem yarindi bugün gittik,bir tanesi kızmış diğeri göstermedi :)
Haftaya tekrar gelin dedi drum birde harmony testi yaptır artık dedi
Amin canim Sağol ,sende insallahTebrikler ne güzel sağlıkla kavuşursun inş kuzularına
Maşallah .gözünaydın.haromyi gecen cuma bende yaptırdım.sonuç bekliyorumKızlar benim muayenem yarindi bugün gittik,bir tanesi kızmış diğeri göstermedi :)
Haftaya tekrar gelin dedi drum birde harmony testi yaptır artık dedi
Sağol canim,biliyorum senin yaptırdığını bakalım bende yarın arayip randevu alacağım...Bir yandanda sinirlerim çok bozuldu eşim kız olduğunu duyunca üzüldü ikisinide erkek istiyormuş tövbe yarabbim tövbe,tuttuguna Allahın bize evlat nasip etmesine sevinecegimize cinsiyete uzulecek hale mi geldik çok üzüldüm...Ama ben kızıma çok sevindim :) Allahım herkesin gönlüne göre versin inşallahMaşallah .gözünaydın.haromyi gecen cuma bende yaptırdım.sonuç bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?