2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Bende İstanbul'da tüp bebek yaptırdım. Sen nerde yaptırdın

Gene mi kan gordun ya, bn igneleri dusuk ignelri sandim seninki baska miymis
Ben kan sulandırıcı kullanıyorum yaa..onu keselim dedi istanbuldaki tüp bebek doktorum..bende pıhtılaşma olduğu içinbebeğinin kalbi durursa diye korkuyorum sadece..progesteron un iğnesi ni vuruluyorum 2 gündür..fitil yerine o daha etkili diye..

K kaderim35 canim ne yaptin doktorun ne ddi sana
Kanama alanı gene yok kuzum..aynen benim bebek dört donuyor içerde..Önce sırt ustu idi sonra yan döndü en son poposunu dikti yuz ustu yattı..gitmişken ikili tarama da yapıldı..kan sulandırıcı iğneyi keselim diyor..istanbul da öyle demişti..o yapıyor galiba sürekli kanama

Gittik geldik canım doktora bebek gayet iyi idi..kanama neden bilemiyoruz malesef

Ahh cnm . Yinemi başladı. Bizide haberdar et. Allah seni ve bebeğini korusun cnm.
Amin canım hepimizin bebeklerini korusun rabbim..kimseye korku yaratmasın acısını göstermesin..kanama niye hic belli değil progeston daha kesilmiyor kanama olduğu için yoksa artik gerek yok muş..bakalım inşallah bundan sonra düzelir..

Benim bebek 5.5 cm bastan popoya..burdaki bilgilerden ileri gidiyor.sizinde öylemi kızlar..

İnşallah kesilir cnm,çok sevindim bebeğinin iyi olmasına şükür, ama kan olunca tedirginlik oluyor halitle inşallah o da kesilir cnm bnm

İnşallah kesilir cnm,çok sevindim bebeğinin iyi olmasına şükür, ama kan olunca tedirginlik oluyor halitle inşallah o da kesilir cnm bnm
Kırmızı taze kan iste..krengi olsa onemsemiycem..kırmızıyı görünce nevrim donuyor elim ayağım boşalıyor..

Gittik geldik canım doktora bebek gayet iyi idi..kanama neden bilemiyoruz malesef
Ay çok şükür bebek iyi olsunda...Ya canım benim annemde bir kardesimde 3 ay regl görmüş üstüne,demek ki kanama senin bebeğinle alakali bir durum değil zaten olmasın zaten Allah korusun

Kızlar benim muayenem yarindi bugün gittik,bir tanesi kızmış diğeri göstermedi :)
Haftaya tekrar gelin dedi drum birde harmony testi yaptır artık dedi

Canım izmir de Cemal Posacı ve Evrim Berberoğlu nu araştırmadıysan bir bak derim.Ankara dayım ama Evrim hanımı şahsen tanıyorum çok pozitiftir.
Hayırlısıyla kanamaların geçer rahatlarsın inş

Kızlar benim muayenem yarindi bugün gittik,bir tanesi kızmış diğeri göstermedi :)
Haftaya tekrar gelin dedi drum birde harmony testi yaptır artık dedi
Maşallah .gözünaydın.haromyi gecen cuma bende yaptırdım.sonuç bekliyorum

Maşallah .gözünaydın.haromyi gecen cuma bende yaptırdım.sonuç bekliyorum
Sağol canim,biliyorum senin yaptırdığını bakalım bende yarın arayip randevu alacağım...Bir yandanda sinirlerim çok bozuldu eşim kız olduğunu duyunca üzüldü ikisinide erkek istiyormuş tövbe yarabbim tövbe,tuttuguna Allahın bize evlat nasip etmesine sevinecegimize cinsiyete uzulecek hale mi geldik çok üzüldüm...Ama ben kızıma çok sevindim :) Allahım herkesin gönlüne göre versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…