2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Ne demek üzülmüş ya.eli ayağı düzgün olsun da.kız erkek ne farkeder.bnm eşimde illa biri erkek olsun diyor, kavga ettik kaç kere .hamile kaldık .şükretmeleri lazım. Sakın bir daha bu konuda çeneni açma dedim.Allahın gücüne gider dedim.

Canım izmir de Cemal Posacı ve Evrim Berberoğlu nu araştırmadıysan bir bak derim.Ankara dayım ama Evrim hanımı şahsen tanıyorum çok pozitiftir.
Hayırlısıyla kanamaların geçer rahatlarsın inş
Hic duymadim ismini hangi hastane ile çalışıyor acaba..cemal posacı 9 eylül de hoca galiba dimi

Bu zaman da kiz evlat gibi hayırlısı var mi herşey kadınlarda bitiyor..esin annesinin bayan olduğunu unutuyor galiba..sağlıklı olsun şükürler olsun diyeceğine..insanlar 15 kez tüp bebek deneyeni duydum..sen sevinmeye bak canım erkekler bazen çok düşüncesiz oluyor malesef...ona bakarsan bende erkek istiyordum kiz deyince esim çıldırdı bir sevindi..hayırlısı ve sağlıklısı neyse o olsun dedim..rabbimin vardır bir bildiği..

Ayyy canim gozunaydin olsun tekrr tekr, cinsiyetleri belli olmus demek, bi tanesi kizmis prensesim benim. Demekki bizde bi daha ki sefere ogrenebilecez hayirlisyla, tabi heseyden once sahlikli olsunlarda. Rabbim kucagimizada almayi nasip etsin insallh. Bi daha ki kontrolun ne zamn peki,

Aynen öyle canım bende çok sevindim sağlıklı olsunlarda kız erkek hiç önemi yok,zaten tükür babanın suratına dicem büyüsün azcık :) ama sonra geldi kendine hala Özür diliyor ilk tepkisi için :)

Heh bende tam ona kızdım işte,birde yavrum nasıl oynuyor sevimlilik yapıyor kiyamam ona ben :)
Bizimkinin derdi sonra çıktı ortaya kimseye vermem kızımı diyo elin oğluna vermezmis sanki beni leylekler getirdi dünyaya :)

Evet canim cok şükür sağlıklı görünüyorlar,ogrenirsiniz bir dahaki muayenede sizde,bu arada senin ne zaman muayenen?Bana 1 hafta sonra tekrar gel dedi,birde yuruyuslere başla dedi,evlerimizde yakın birbirine beraber yuruyelim sabahları dedi ama ben hayatta6:30 da kalkıp yuruyemem :)sen spor a başladın mi canim azda olsa?

Eee kız babası olmak kolay değil:)))) şimdiden düşünüyor adam..

Bende bugun basladım yuruyuse.30 dk kadar yurudum.ama hızlı degil.orta tempodahafta 3-4 kere yururum inşallah

Bende bugun basladım yuruyuse.30 dk kadar yurudum.ama hızlı degil.orta tempodahafta 3-4 kere yururum inşallah
Bende yarın başlayacağım ins,yürüyüş istediğin kadar yapabilirsin dedi ve en doğrusunu yapmışsın 30 dk çok ideal zaten
Bu arada pilates hocamla konuştum 20 dk da bütün vücut çalışır daha fazlasına 40 dk lara falan hiç gerek yok dedi,vücudu çalıştırmakmis önemli olan ondan sonrası fazlası önemli değilmiş...Aslında çok güzel zamanlara geldi hamileliklerimiz yüzme en güzel spor hamilelikte şansımıza bizler yaz hamileliği yaşıyoruz

Canim bana 20 gun sonra gel ddi 1 temmuza denk gelior, sana nie bi hafta sonra gel ddi ki, bide neden yuruyus yapin ddi, bn cok zayifim zaten, sebebi ne ola ki

Hepsi ayni canım merak etme..bizimki de kıyamazmış..sevgilisi filan olunca naparmis..şimdiden ayni muhabbetler nasıl evlendircekmis..düz erkek mantığı bunlar yaaa...:))))

Canim bana 20 gun sonra gel ddi 1 temmuza denk gelior, sana nie bi hafta sonra gel ddi ki, bide neden yuruyus yapin ddi, bn cok zayifim zaten, sebebi ne ola ki
Canım diğer cinsiyeti görmek için gel dedi...Bu arada bende zayifim,spor un kilomuzla alakası yok ki zaten metabolizmayı calistiriyor yağ yakimi yapmamizi sağlıyor ayrıca asıl hamilelikte yürüyüş çok önemli canım doğuma da hazirliyormus vücudu,sende azda olsa yürümeye çalış mutlaka

Hepsi ayni canım merak etme..bizimki de kıyamazmış..sevgilisi filan olunca naparmis..şimdiden ayni muhabbetler nasıl evlendircekmis..düz erkek mantığı bunlar yaaa...:))))
Ya bunların modeli böyle demek ki:) isim düşündün mü bu arada:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…