2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Ya bunların modeli böyle demek ki:) isim düşündün mü bu arada:)
Ben eşime teklif sunmuştum kız olursa sen erkek olursa ben koyayım diye hayır olmaz dedi..nisa deyip duruyor hayır dedim çok agir bir isim 2 isimli olabilir biri kuranda geçsin istiyorum ama tek nisa çok agir gelir..benim adim kader mesela hic sevmiyorum kaderim güzel olsun diye konulmuş ama hic te hos değil büyük bir şirkette çalışırken çok yadirganmisti ismim..

Evet dokuz eylül de hoca aynı zamanda muayenehanesi var ama.Evrim hanımda özel çalışıyor maalesef.
Ne var sanki hem hastanede çalışsalar hem özel muayeneleri olsa..bu sefer hepsi özel hastanelere yoneliyor..herşeyini özelde yaptırmak zorunda kalıyorsun..

Tabi isim çok önemli ağırlığı var çoğu isimlerin,bende bi tane kuranda geçen bir işim istiyorum hatta kulağına iki isim okutup kimliğe tek koyabilirim
İki isimde çift karakter sorunu yaşayabilir diyorlar çocuklar,bende Nefes koymayı düşünüyorum bir kaç isimde gel git yasiyordum ama bu içime sindi

Ben ikzlerde yengeç burcuyum esim oğlak diye toprak ile su koymak istedim..toprak ismi iyi değil diye esim istemedi su ile de kızıyla dalga geçerlermiş diye çok tartışmıştık..su anda o yüzden çok fazla düşünmüyorum..mesela burak ismini çok severim kardeşinin adi burak elif ismi çok kibar zarif gelir onu da kardeşime koymuştum..çok zor isim koymak..soyisim yıldız diye bütün olsun istiyorum güneş yıldız mesela onada karşı çıkıyor..uff çok acayip bu durum gerçekten çok zormus isim seçmek..evladın anne baba üstünde tek isim hakkı varmış..neden diye sorabilirmis..nefes i araştırmak lazim oda kolay bir isme benzemiyor..çocuğa agir gelme açısından diyorum..çok zor isim seçmek cookkkk zoorr

Aynen ya ben bi kaç isimde gel git yasamistim mesela bende Toprak istiyordum eşim beni çoktan vazgecirdi,e ben bi isim buluyorum ayrı birde paşama begendirmek var...Ona kalsa ayşe falan istiyor eski isim olsun diyor e bende onu istemiyorum begenmedigim için değil ama ne bileyim alımlı güzel bir ismi olsun istiyorum hakikaten çok zor

İkizleri kaybedince bana sordular isim koyulması lazımdı..tövbe yarabbim ne koyayım ben simdi ne istiyorsan koy al simdi dedim eşime..o zeynep derdi hep banada çok eski isim geldiği için istemezdim kıza onu koymuş..oğlana da isim bulamamislar dedesinin adi konmuş selahattin..dedeye çok zor gelir bence bana koyardı şahsen yaşayan bir dede var mermerde onun adi soyadı yazıyor..yazık dedesi sevindi galiba..ben yaşıyor olsam ismim soyismini mezar taşında görmek çok üzerdi beni..hoca sorunca akıllarına o gelmiş dayısının..zaten isim tartışıyorduk çocukları kaybettikten sonra istediğini şöyle dedi benim ruhsuz adam..onu yasarken söyleyecekti..

Nasilsiniz kizlar masallah hepiniz iyisiniz mesajlari okudum tek tek size bir sorum olacak akintiniz oluyormu sizinde sari renk bazen cook acik toz pembemsi acaba enfeksiyonmu kaptim normalmi bilemwdim

B
bizde kiz ve erkek olursa toprak ile yagmur koyalim dedik

Masallh cinsiyetler yavas yavas belirlenince isim konulari acilmis, isim koyarken manasina dikkat etmek gerekir, isimler insana tecelli eder cunku, ismim gibiyim bende,kiz olursa eslem istiyorum, esim rahmetli annesinin ismini koymak istior emine, erkek hic dusunmedik. Tabi daha cinsiyet bilmioruz da, nasip tabi hayirli olsunlar sahlikli olsunlar kabulumuzdur, sonucta onlar bzim kabul olunmus dualarimiz allah ima cok sukur ki

B

bizde kiz ve erkek olursa toprak ile yagmur koyalim dedik
Bir kiz bi erkek bizde istiyoruz insallh iki duyguyuda yasariz, hem kiz anne babasi, hemde erkek. Sen ne zamn gidiorsun bi daha kontrolune canim, seninkilerin cinsiyetide belli degildi yanlis hatirlmiorsam

Oluy
Nasilsiniz kizlar masallah hepiniz iyisiniz mesajlari okudum tek tek size bir sorum olacak akintiniz oluyormu sizinde sari renk bazen cook acik toz pembemsi acaba enfeksiyonmu kaptim normalmi bilemwdim
oluyir cnm sari renkli, artan ostrojenden dolayi akinti artiyormys

Benim hep akintim var canım..beyaz bazen sarımsı..ama pembemsi yoruluyorsundur vücudun ondan olabilir dikkat et çok yorma kendini bir de kokulu mu ona bak..doktora mutlaka danış..

Eslem ne demek canim..

Çok güzel bir isim . Benimde ikiz eğer biri erkek olursa ismini eşim koyacak. Ki olursa rahmetli annemin ismini koymak istiyorum. Yücw Rabbim hayırlısıyla nasip eder biZlere inşallah.
Hayirli ve saglikli olsunlar da ins, allah rahmet eylesin annenin ismi neydi? Erkek ismi nedense dusunulmuyor, bn onuda arastiyorum aslinda aklimda bi tane var ama nasip tabi

Slm kızlar ooh çok şükürler olsun rabbime isim aşamasına geçebildik. Bende erkek ismi alp düşündüm ama başına bir mehmet koyarak mehmet selim yada mehmet alp koyabilirim benim eşimde kıl bu konuda hiç bir ismi begenmiyor sen karışma ben koyucam diyor. Benim ismimde agır bir isim hayatımde her işim zorlu oldu en bait işler bile bende taş oluyor resmen onun için bebişime hafif bir isim koymak istiyorum. Ben anlamı kadar o isme sahip insanlarada bakıyorum insanları nasıl karaktere sahip hayatlara sahip diye. Bu arada bugün istanbuldaki ıvf merkezinden aradılar tehlikeli döneminizi atlattınız crinone heli 2-3 gün içinde kesebilirsiniz. Agır kaldırmak spor yapmak dışında herşeyi yapabilirsiniz. Ama ilacı kesmeye korkuyorum yine lekelenmem olur diye. Normalde ilk üç ay görülen halsizlik mide bulantısı iştahsızlık bende ilk ay olmadı şimdi başladı. Sizler ne gaptınız kızlar progesteron ilaçlarını kes dedilermi sizinkiler kızlar??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…