2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Cnm bundan sonra progesterona baglı düşük riski bitiyor,korkma.Allahın izniyle birşey olmaz.zaten ben çoktan kesmiştim

Benim hep akintim var canım..beyaz bazen sarımsı..ama pembemsi yoruluyorsundur vücudun ondan olabilir dikkat et çok yorma kendini bir de kokulu mu ona bak..doktora mutlaka danış..
Aslinda yormuyorum ama sinucta ise gidip geliyorum soracamm gittigimde simdide,sisen karnim simdi dumduz oldu acayip paronayak oldum daha dune kadar belliydi bugun o bolge dum duz olmus allahim kontrol gunum gelsede gorsem iyi seyler duysam

gunaydin canlar,güzel anne adaylari serenci K kaderim35 elsal acelyacicegi Siden80 E elegimmm ve ismini yazamadiklarim.....
nasilsiniz ?maşallah hersey yolunda sizleri okudukça hevesleniorum bende
inşallah sizler doğurmadan güzel haberler vermek nasip olur bizlere de
dualarınıza beni de katin 2-3 canlilarsiniz artik

Günaydın kızlar.. bir kaç gündür evde değildim yazamadım. Ama yazdıklarınızı hergün okudum. Çok şükür artık bu konulardan konuşmaya başladık. Bizde de eşim kız olursa ben erkek olursa sen demişti. Ama ben kız olursa böyle cıvıl cıvıl bir isim koymak isterim. Neşe gibi Bahar gibi mesala birde idil çok beğeniyorum. Erkekte de Emre mesala.. eşimde aynı sizinkiler gibi hiçbirini beğenmedi.. Cinsiyetleri belli olsunda hayirlisiyla

Cnm merhaba,Allaha şükür bebişleri büyütüyoruz. En kısa zamanda bize yetişşşşş:)))) zaten hep aklımda ve dualarımdasın cnmm,

Tunaydin canim cok sukur iyiyiz, sen nasilsin asil, insallh ramazandan sonra guzel haberlerini alriz canim benim, sende bizim gibi 2, 3 canli olursun, ogluna kardesler gelir insalhh. Dualarimizdasin

Aslinda yormuyorum ama sinucta ise gidip geliyorum soracamm gittigimde simdide,sisen karnim simdi dumduz oldu acayip paronayak oldum daha dune kadar belliydi bugun o bolge dum duz olmus allahim kontrol gunum gelsede gorsem iyi seyler duysam
Benimde öyle bazen kocaman oluyor bazen iniveriyor canım..rahat ol..

Benimde lekelemem olmasa benimde kesilecekti..iyice temizlenmesi bekliyorum..leke varken serklaj bile olmaz dedi doktor..

Cnm aynen ya bende sasırdım birden aynı anda sizi görünce:)
Evet oyle olmus, saglik ocagindan geliorum tahlillerimi yaptim, aile hekimim cok ilgili her yore yonlendirdi, sorular sordu, cok zayifsin kilo al ddi, cok iyi biri, ordaki ebe hemsireler 27 temmuzda gel ddler. Tahlilerde yarin sabah cikior.

Evet oyle olmus, saglik ocagindan geliorum tahlillerimi yaptim, aile hekimim cok ilgili her yore yonlendirdi, sorular sordu, cok zayifsin kilo al ddi, cok iyi biri, ordaki ebe hemsireler 27 temmuzda gel ddler. Tahlilerde yarin sabah cikior.
Kaç kilosun canım boyun kaç..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…