- 8 Mayıs 2015
- 287
- 121
- 23
canım benim kendi annem vefat etti.ismi şükran iki isim koymayı düşünüyorum tabi kız olursaHayirli ve saglikli olsunlar da ins, allah rahmet eylesin annenin ismi neydi? Erkek ismi nedense dusunulmuyor, bn onuda arastiyorum aslinda aklimda bi tane var ama nasip tabi
Cnm bundan sonra progesterona baglı düşük riski bitiyor,korkma.Allahın izniyle birşey olmaz.zaten ben çoktan kesmiştimSlm kızlar ooh çok şükürler olsun rabbime isim aşamasına geçebildik. Bende erkek ismi alp düşündüm ama başına bir mehmet koyarak mehmet selim yada mehmet alp koyabilirim benim eşimde kıl bu konuda hiç bir ismi begenmiyor sen karışma ben koyucam diyor. Benim ismimde agır bir isim hayatımde her işim zorlu oldu en bait işler bile bende taş oluyor resmen onun için bebişime hafif bir isim koymak istiyorum. Ben anlamı kadar o isme sahip insanlarada bakıyorum insanları nasıl karaktere sahip hayatlara sahip diye. Bu arada bugün istanbuldaki ıvf merkezinden aradılar tehlikeli döneminizi atlattınız crinone heli 2-3 gün içinde kesebilirsiniz. Agır kaldırmak spor yapmak dışında herşeyi yapabilirsiniz. Ama ilacı kesmeye korkuyorum yine lekelenmem olur diye. Normalde ilk üç ay görülen halsizlik mide bulantısı iştahsızlık bende ilk ay olmadı şimdi başladı. Sizler ne gaptınız kızlar progesteron ilaçlarını kes dedilermi sizinkiler kızlar??
Aslinda yormuyorum ama sinucta ise gidip geliyorum soracamm gittigimde simdide,sisen karnim simdi dumduz oldu acayip paronayak oldum daha dune kadar belliydi bugun o bolge dum duz olmus allahim kontrol gunum gelsede gorsem iyi seyler duysamBenim hep akintim var canım..beyaz bazen sarımsı..ama pembemsi yoruluyorsundur vücudun ondan olabilir dikkat et çok yorma kendini bir de kokulu mu ona bak..doktora mutlaka danış..
Cnm merhaba,Allaha şükür bebişleri büyütüyoruz. En kısa zamanda bize yetişşşşş:)))) zaten hep aklımda ve dualarımdasın cnmm,gunaydin canlar,güzel anne adaylari serenci K kaderim35 elsal acelyacicegi Siden80 E elegimmm ve ismini yazamadiklarim.....
nasilsiniz ?maşallah hersey yolunda sizleri okudukça hevesleniorum bende
inşallah sizler doğurmadan güzel haberler vermek nasip olur bizlere de
dualarınıza beni de katin 2-3 canlilarsiniz artik
Tamam canım güzel haberlerle seni de bekliyoruz dualarim seninlegunaydin canlar,güzel anne adaylari serenci K kaderim35 elsal acelyacicegi Siden80 E elegimmm ve ismini yazamadiklarim.....
Tunaydin canim cok sukur iyiyiz, sen nasilsin asil, insallh ramazandan sonra guzel haberlerini alriz canim benim, sende bizim gibi 2, 3 canli olursun, ogluna kardesler gelir insalhh. Dualarimizdasingunaydin canlar,güzel anne adaylari serenci K kaderim35 elsal acelyacicegi Siden80 E elegimmm ve ismini yazamadiklarim.....
Benimde öyle bazen kocaman oluyor bazen iniveriyor canım..rahat ol..Aslinda yormuyorum ama sinucta ise gidip geliyorum soracamm gittigimde simdide,sisen karnim simdi dumduz oldu acayip paronayak oldum daha dune kadar belliydi bugun o bolge dum duz olmus allahim kontrol gunum gelsede gorsem iyi seyler duysam
Cnm aynen ya bende sasırdım birden aynı anda sizi görünce:)
Benimde lekelemem olmasa benimde kesilecekti..iyice temizlenmesi bekliyorum..leke varken serklaj bile olmaz dedi doktor..Slm kızlar ooh çok şükürler olsun rabbime isim aşamasına geçebildik. Bende erkek ismi alp düşündüm ama başına bir mehmet koyarak mehmet selim yada mehmet alp koyabilirim benim eşimde kıl bu konuda hiç bir ismi begenmiyor sen karışma ben koyucam diyor. Benim ismimde agır bir isim hayatımde her işim zorlu oldu en bait işler bile bende taş oluyor resmen onun için bebişime hafif bir isim koymak istiyorum. Ben anlamı kadar o isme sahip insanlarada bakıyorum insanları nasıl karaktere sahip hayatlara sahip diye. Bu arada bugün istanbuldaki ıvf merkezinden aradılar tehlikeli döneminizi atlattınız crinone heli 2-3 gün içinde kesebilirsiniz. Agır kaldırmak spor yapmak dışında herşeyi yapabilirsiniz. Ama ilacı kesmeye korkuyorum yine lekelenmem olur diye. Normalde ilk üç ay görülen halsizlik mide bulantısı iştahsızlık bende ilk ay olmadı şimdi başladı. Sizler ne gaptınız kızlar progesteron ilaçlarını kes dedilermi sizinkiler kızlar??
Ayni evde yaşıyoruz biz çaktırmıyoruzCnm aynen ya bende sasırdım birden aynı anda sizi görünce:)
Evet oyle olmus, saglik ocagindan geliorum tahlillerimi yaptim, aile hekimim cok ilgili her yore yonlendirdi, sorular sordu, cok zayifsin kilo al ddi, cok iyi biri, ordaki ebe hemsireler 27 temmuzda gel ddler. Tahlilerde yarin sabah cikior.Cnm aynen ya bende sasırdım birden aynı anda sizi görünce:)
Oylemi askolsun biz o evden degilmiyiz, belki arkda odada saklaniyorum caktirmadan:)))Ayni evde yaşıyoruz biz çaktırmıyoruzSiden80 dimi canım..
Bak yaaa maden arka odadasın ne haber vermiyorsun hadi ben sürekli yatıyorum kalkar gelirdim yada sen gel..:))Oylemi askolsun biz o evden degilmiyiz, belki arkda odada saklaniyorum caktirmadan:)))
Kaç kilosun canım boyun kaç..Evet oyle olmus, saglik ocagindan geliorum tahlillerimi yaptim, aile hekimim cok ilgili her yore yonlendirdi, sorular sordu, cok zayifsin kilo al ddi, cok iyi biri, ordaki ebe hemsireler 27 temmuzda gel ddler. Tahlilerde yarin sabah cikior.
Evt canim bn hala folik asit iciyorum, bi daha kontrole kadr devam ddi doktorumacelyacicegi Siden80 kızlar siz folik asit iciyormusunuz doktor bana omega verdi folik asit te içeriyor artik icne dedi..esim de iç diyor dun aksam..olsun birşey olmaz diyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?