- 6 Ekim 2014
- 1.656
- 1.117
- 78
caktirmiyorum ddm ya:)) gel madem farkettin limonata icekkBak yaaa maden arka odadasın ne haber vermiyorsun hadi ben sürekli yatıyorum kalkar gelirdim yada sen gel..:))
1.73 boy, 54 kg canim, hic kiloda almadim bakalim ne zamn alacazKaç kilosun canım boyun kaç..
Başka vitamin filan var mi sadece folik asit mi..kan sulandırıcı kullanmıyor din dimi sen ben İkizler de bebe aspirini içmiştim hep..Evt canim bn hala folik asit iciyorum, bi daha kontrole kadr devam ddi doktorum
Yaa sorma yaa temin bir kanalda limonata yapıyorlardı çok fena çektiydi canım..sen deyince simdi gene sulandı ağzım..annemde pek bi aci yapıyor..hazır aldırcam artik napimC
caktirmiyorum ddm ya:)) gel madem farkettin limonata icekk
Ecoprin 100 mg, folik asit b12 vitamini iyot iceren bi hap kullaniyorum bide progestan 200 mg fitil olark aliyorum, iki gunde birde balikyagi kapsulu aliyorum canimBaşka vitamin filan var mi sadece folik asit mi..kan sulandırıcı kullanmıyor din dimi sen ben İkizler de bebe aspirini içmiştim hep..
Bnde hazir aldim iciyorum canim cekti, o toz olanlardan aldim, icine bi paket vanilin, yarim cay bardagi sut , su katinca cok guzel oluyorYaa sorma yaa temin bir kanalda limonata yapıyorlardı çok fena çektiydi canım..sen deyince simdi gene sulandı ağzım..annemde pek bi aci yapıyor..hazır aldırcam artik napim
Ben 43 ile başladım iğnelere 47 ile hamile kaldım simdi 49 -50 gel git oluyor 160 olduğum halde bana çok zayıfsın kilo al deyip duruyordu doktorum 43 kilo iken..seni düşünemiyorum bile..su anda da göbek ve popo da kilolar ..göğüsler gene foss1.73 boy, 54 kg canim, hic kiloda almadim bakalim ne zamn alacaz
Şu anda hic bir şey kullanmıyorum iğne progestan var..dahileyici guatr ilacı verdi..kan sulandırıcı niye vermiyor bunlar bana yaa..pıhtılaşma var bende..tamam kanamam geliyorda..korkuyom diğer formda arkadasin bebeğin kalbi durmuş bende ondan korkuyorumEcoprin 100 mg, folik asit b12 vitamini iyot iceren bi hap kullaniyorum bide progestan 200 mg fitil olark aliyorum, iki gunde birde balikyagi kapsulu aliyorum canim
Simdi anneme onu tarif edemem zaten kadının nevri dönmüş pazardan geldi simdi kıpkırmızı olmuş...Bnde hazir aldim iciyorum canim cekti, o toz olanlardan aldim, icine bi paket vanilin, yarim cay bardagi sut , su katinca cok guzel oluyor
Canim gobeginin baya altinda dimi o bolgemi yoksa gobeginmi bebek zaten daha yikari cikmaz erkenBenimde öyle bazen kocaman oluyor bazen iniveriyor canım..rahat ol..
Vala canim bende boyuma gore zayifim ama napayim almiyorum, bnmde ilaclar herhalde 14. Haftada keslir kan sulandirici da dahil ama senin durumun farkli tabi, kanaman olmasaymis verirlerdi herhalde yoksaBen 43 ile başladım iğnelere 47 ile hamile kaldım simdi 49 -50 gel git oluyor 160 olduğum halde bana çok zayıfsın kilo al deyip duruyordu doktorum 43 kilo iken..seni düşünemiyorum bile..su anda da göbek ve popo da kilolar ..göğüsler gene foss( kollar zargana gibi..
Canim bizde daha bisey cikmadi ki, yemek yedikten sonra var biraz sonra yine yok, daha erken hani cikmasi icin, sabah ac karinla varsa biraz o bebekten dolayi cikmistir ama yoksa daha cikmamis demektir, yoksa bizde de cikio duzlesioCanim gobeginin baya altinda dimi o bolgemi yoksa gobeginmi bebek zaten daha yikari cikmaz erken
Ayni evde yaşıyoruz biz çaktırmıyoruzSiden80 dimi canım..
Hasi hayırlısı cnm. Yemek yemeye calış artık.zorlada olsa ye,Evet oyle olmus, saglik ocagindan geliorum tahlillerimi yaptim, aile hekimim cok ilgili her yore yonlendirdi, sorular sordu, cok zayifsin kilo al ddi, cok iyi biri, ordaki ebe hemsireler 27 temmuzda gel ddler. Tahlilerde yarin sabah cikior.
Bizde ırsi zor aliyoruz bakalim alacakmiyim hamileyken.Hasi hayırlısı cnm. Yemek yemeye calış artık.zorlada olsa ye,
Ben aytı folik asit içmiorum ama içtiğim multivitamib de var.birde omega içiorum,dr hamilelik sonuna kadar içeceksin dedi.acelyacicegi Siden80 kızlar siz folik asit iciyormusunuz doktor bana omega verdi folik asit te içeriyor artik icne dedi..esim de iç diyor dun aksam..olsun birşey olmaz diyor..
Normalde de ayva göbek gibi göbek kalmıştı ama bu tedaviden sonra baya şişti..göbek deliğimin hemen altında canım..alt karın imin orda da iç çamaşırdan dolayı çizgi oluştu resmen ben hamile iç çamaşırına filan geccem galiba..dar giyince çok belli oluyor göbeğim ve popom..Canim gobeginin baya altinda dimi o bolgemi yoksa gobeginmi bebek zaten daha yikari cikmaz erken
Bnm 4-5 gundur cıktı artık. Bildiğiniz hamİle göbegi ama dışarıdan gören çok anlamıyor ben anlıorum .Canim bizde daha bisey cikmadi ki, yemek yedikten sonra var biraz sonra yine yok, daha erken hani cikmasi icin, sabah ac karinla varsa biraz o bebekten dolayi cikmistir ama yoksa daha cikmamis demektir, yoksa bizde de cikio duzlesio
Korksun adamlar o zaman bizden:)) catlardilar yani benimki çatlardı..gece bile bazen yazınca size yatmamış mi senin kadınlar hala diyor bana..Yasasak ne ıyı olurdu ya. Gebeler kulubu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?