2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Başka vitamin filan var mi sadece folik asit mi..kan sulandırıcı kullanmıyor din dimi sen ben İkizler de bebe aspirini içmiştim hep..
Ecoprin 100 mg, folik asit b12 vitamini iyot iceren bi hap kullaniyorum bide progestan 200 mg fitil olark aliyorum, iki gunde birde balikyagi kapsulu aliyorum canim

Yaa sorma yaa temin bir kanalda limonata yapıyorlardı çok fena çektiydi canım..sen deyince simdi gene sulandı ağzım..annemde pek bi aci yapıyor..hazır aldırcam artik napim
Bnde hazir aldim iciyorum canim cekti, o toz olanlardan aldim, icine bi paket vanilin, yarim cay bardagi sut , su katinca cok guzel oluyor

1.73 boy, 54 kg canim, hic kiloda almadim bakalim ne zamn alacaz
Ben 43 ile başladım iğnelere 47 ile hamile kaldım simdi 49 -50 gel git oluyor 160 olduğum halde bana çok zayıfsın kilo al deyip duruyordu doktorum 43 kilo iken..seni düşünemiyorum bile..su anda da göbek ve popo da kilolar ..göğüsler gene foss( kollar zargana gibi..

Ecoprin 100 mg, folik asit b12 vitamini iyot iceren bi hap kullaniyorum bide progestan 200 mg fitil olark aliyorum, iki gunde birde balikyagi kapsulu aliyorum canim
Şu anda hic bir şey kullanmıyorum iğne progestan var..dahileyici guatr ilacı verdi..kan sulandırıcı niye vermiyor bunlar bana yaa..pıhtılaşma var bende..tamam kanamam geliyorda..korkuyom diğer formda arkadasin bebeğin kalbi durmuş bende ondan korkuyorum

Vala canim bende boyuma gore zayifim ama napayim almiyorum, bnmde ilaclar herhalde 14. Haftada keslir kan sulandirici da dahil ama senin durumun farkli tabi, kanaman olmasaymis verirlerdi herhalde yoksa

Canim gobeginin baya altinda dimi o bolgemi yoksa gobeginmi bebek zaten daha yikari cikmaz erken
Canim bizde daha bisey cikmadi ki, yemek yedikten sonra var biraz sonra yine yok, daha erken hani cikmasi icin, sabah ac karinla varsa biraz o bebekten dolayi cikmistir ama yoksa daha cikmamis demektir, yoksa bizde de cikio duzlesio

Evet oyle olmus, saglik ocagindan geliorum tahlillerimi yaptim, aile hekimim cok ilgili her yore yonlendirdi, sorular sordu, cok zayifsin kilo al ddi, cok iyi biri, ordaki ebe hemsireler 27 temmuzda gel ddler. Tahlilerde yarin sabah cikior.
Hasi hayırlısı cnm. Yemek yemeye calış artık.zorlada olsa ye,

Bu arada kaydinizi yaptiniz mi kizlar saglik ocagina, ve o igneleri vurilacakmisinz, 27 temmuzda sanirim igne olma gunum, vurduracm nasipse, ya sizler

Canim gobeginin baya altinda dimi o bolgemi yoksa gobeginmi bebek zaten daha yikari cikmaz erken
Normalde de ayva göbek gibi göbek kalmıştı ama bu tedaviden sonra baya şişti..göbek deliğimin hemen altında canım..alt karın imin orda da iç çamaşırdan dolayı çizgi oluştu resmen ben hamile iç çamaşırına filan geccem galiba..dar giyince çok belli oluyor göbeğim ve popom..

Canim bizde daha bisey cikmadi ki, yemek yedikten sonra var biraz sonra yine yok, daha erken hani cikmasi icin, sabah ac karinla varsa biraz o bebekten dolayi cikmistir ama yoksa daha cikmamis demektir, yoksa bizde de cikio duzlesio
Bnm 4-5 gundur cıktı artık. Bildiğiniz hamİle göbegi ama dışarıdan gören çok anlamıyor ben anlıorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…