Bornova pazarı var bugun. Ah ah özledim izmiriiiiSimdi anneme onu tarif edemem zaten kadının nevri dönmüş pazardan geldi simdi kıpkırmızı olmuş...
Ne iğnesi canım o..yaptırdım kayıt..hatta seyahat etmeyeyim diye aksam is çıkışı geldiler ignemi yapmaya doktorumla hemsirem..bu sefer gece arabayla acile gidiyoruz..acaba ondan mi kesilmiyor diye tedirgin oldum telefonla aradık dun geldiler..Bu arada kaydinizi yaptiniz mi kizlar saglik ocagina, ve o igneleri vurilacakmisinz, 27 temmuzda sanirim igne olma gunum, vurduracm nasipse, ya sizler
Kız ben 3 km öteye kendi evime gidemiyorum..hayatta adam bucadan bornovaya birde pazara götürmez :))Bornova pazarı var bugun. Ah ah özledim izmiriiii
Kız ben 3 km öteye kendi evime gidemiyorum..hayatta adam bucadan bornovaya birde pazara götürmez :))
Sende baya bir sıkı yonetim uygulanıyor.
Cnm merak etme az kaldı tehlikeli günlerin bitmesine.ama senin önceden yasadıgın talihsizliklerden dolayı .eşinde korkuyor birsey olacak diye,
Ben gebelik kaydimi yaptim , tetenoz asisi sanirim canimNe iğnesi canım o..yaptırdım kayıt..hatta seyahat etmeyeyim diye aksam is çıkışı geldiler ignemi yapmaya doktorumla hemsirem..bu sefer gece arabayla acile gidiyoruz..acaba ondan mi kesilmiyor diye tedirgin oldum telefonla aradık dun geldiler..
Allahim bu duyguyu sanada en guzel sekilde yasatsin sorunsuz saglikla insallah canim hepimize sagsalim dogumlar nasip etsin allahimgunaydin canlar,güzel anne adaylari @serenci K kaderim35 @elsal acelyacicegi Siden80 E elegimmm ve ismini yazamadiklarim.....
nasilsiniz ?maşallah hersey yolunda sizleri okudukça hevesleniorum bende
inşallah sizler doğurmadan güzel haberler vermek nasip olur bizlere de
dualarınıza beni de katin 2-3 canlilarsiniz artik
Evet malesef o yüzden iste canım..bende o yüzden karşı cikamiyorum..en çok çeken ben oluyorum en çok bana koyuyor sonra..Cnm merak etme az kaldı tehlikeli günlerin bitmesine.ama senin önceden yasadıgın talihsizliklerden dolayı .eşinde korkuyor birsey olacak diye,
Geçen gebeligim de bir kur vurulmuşum herhalde bu sefer ilk kuru vurulmuycam..söylerdi hemşire bana..Ben gebelik kaydimi yaptim , tetenoz asisi sanirim canim
Karnim zatenn var canim aba dedigin gibi gobegimin 4 parmak asagisi yanlmasina sisti benim bebek orda cunku ultrasondada o bolgeye bakiliyo ben goruyorum hissediyorum ama bugun gitti sanki nezormus hamilleigime hala inanamiyorum korkularim gecse artikNormalde de ayva göbek gibi göbek kalmıştı ama bu tedaviden sonra baya şişti..göbek deliğimin hemen altında canım..alt karın imin orda da iç çamaşırdan dolayı çizgi oluştu resmen ben hamile iç çamaşırına filan geccem galiba..dar giyince çok belli oluyor göbeğim ve popom..
Hadi bakal sissin artik gobusler oh masallah hepimize olmayanalrada versin allahimBnm 4-5 gundur cıktı artık. Bildiğiniz hamİle göbegi ama dışarıdan gören çok anlamıyor ben anlıorum .
Canım bende o Omega kullanıyorum. Folik asiti kestirdi doktorımacelyacicegi Siden80 kızlar siz folik asit iciyormusunuz doktor bana omega verdi folik asit te içeriyor artik icne dedi..esim de iç diyor dun aksam..olsun birşey olmaz diyor..
gunaydin canlar,güzel anne adaylari @serenci K kaderim35 @elsal acelyacicegi Siden80 E elegimmm ve ismini yazamadiklarim.....
nasilsiniz ?maşallah hersey yolunda sizleri okudukça hevesleniorum bende
inşallah sizler doğurmadan güzel haberler vermek nasip olur bizlere de
dualarınıza beni de katin 2-3 canlilarsiniz artik
Kizlar az once ewe geldim randevum vardi benimde ikizmis Sata gore 12+1 di ultrasyon da 13 biri 12+6 biri cikti
Maşallah cnm ya,sende ikiz annesi olacaksın.Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin.Kizlar az once ewe geldim randevum vardi benimde ikizmis Sata gore 12+1 di ultrasyon da 13 biri 12+6 biri cikti
ikiz olduğunu daha önceden bilmiyormuydun.ben 5 haftalıkken öğrenmiştimKizlar az once ewe geldim randevum vardi benimde ikizmis Sata gore 12+1 di ultrasyon da 13 biri 12+6 biri cikti
Cok saol cnm darisi Sana ve isteyen herkese olsumohhh maşallah canım ne kadar güzel. güle güle büyüsünler içinde :)
Ewet cnm cok sasirdik supriz oldu insallah cnm hepimiz kucagimiza saglikla aliriz kizima iki kuma geliyorMaşallah cnm ya,sende ikiz annesi olacaksın.Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?