2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Bu arada kaydinizi yaptiniz mi kizlar saglik ocagina, ve o igneleri vurilacakmisinz, 27 temmuzda sanirim igne olma gunum, vurduracm nasipse, ya sizler
Ne iğnesi canım o..yaptırdım kayıt..hatta seyahat etmeyeyim diye aksam is çıkışı geldiler ignemi yapmaya doktorumla hemsirem..bu sefer gece arabayla acile gidiyoruz..acaba ondan mi kesilmiyor diye tedirgin oldum telefonla aradık dun geldiler..

Ben gebelik kaydimi yaptim , tetenoz asisi sanirim canim

Allahim bu duyguyu sanada en guzel sekilde yasatsin sorunsuz saglikla insallah canim hepimize sagsalim dogumlar nasip etsin allahim

Cnm merak etme az kaldı tehlikeli günlerin bitmesine.ama senin önceden yasadıgın talihsizliklerden dolayı .eşinde korkuyor birsey olacak diye,
Evet malesef o yüzden iste canım..bende o yüzden karşı cikamiyorum..en çok çeken ben oluyorum en çok bana koyuyor sonra..

Karnim zatenn var canim aba dedigin gibi gobegimin 4 parmak asagisi yanlmasina sisti benim bebek orda cunku ultrasondada o bolgeye bakiliyo ben goruyorum hissediyorum ama bugun gitti sanki nezormus hamilleigime hala inanamiyorum korkularim gecse artik

merhaba canım inşallah dediğin gibi bizlerde kızlara yetişiriz.. valla okurken çok keyifleniyor. ne güzel isim alış verişleri başlamış...kızlar müsadeniz varsa bebiş isimlerinizi not almak istiyorum :) fikir olsun. henüz ortada birşey yok ama olsun dursun bir köşede :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…