2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

anladım canım ...transferden sonra birkaçkez ultrasona girdik.sizin orda sanırım uygulamalr farklı.Yüce rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı da nasip etsin inşallah.

anladım canım ...transferden sonra birkaçkez ultrasona girdik.sizin orda sanırım uygulamalr farklı.Yüce rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı da nasip etsin inşallah.
Insallah hepimiz saglikla kucagimiza aliriz ewet burasi farkli yurt disindayim

Malesef geçmiyor korkular

Kızlar birşey soracağım, soğan, havuç veya incir kürünü deneyen ve deneyip faydasını gören var mı? özelliklede soğan kürü. benim yumurtalarım hem az hemde oluşanlar orta kalite.. gerçekten iyi geliyorsa bir sonraki reglide yapayım diyorum.

Kizlar az once ewe geldim randevum vardi benimde ikizmis Sata gore 12+1 di ultrasyon da 13 biri 12+6 biri cikti
Ah canım gözün aydın sonunda bebişlerini görmüşsün ikiz olması gerçekten süpriz olmuştur sana da dating scan günü verdilermi bana önümüzdeki hafta yapacaklar down sendromu testi için aslında sen 13. Haftamdaymışsın vermeleri lazım

Ya cnm ben bunların hiçbirini denemedim,sana birsey soracagım.yumurta kalitesini ultrasonlamı anlıyorlar?kan testleiylemi?

Ben soğan kürü denemiştim ama hiç bir faydasını görememiştim sonuç 5. Yılımda ıvf le hamile kalabildim. Bence zaman kaybı o tür tedaviler ama güya faydasını görenler olmuş

Canım ben bal tarçın çörek otu kürünü Yaptım.

Cnm merhaba,Allaha şükür bebişleri büyütüyoruz. En kısa zamanda bize yetişşşşş:)))) zaten hep aklımda ve dualarımdasın cnmm,

Tamam canım güzel haberlerle seni de bekliyoruz dualarim seninle

Tunaydin canim cok sukur iyiyiz, sen nasilsin asil, insallh ramazandan sonra guzel haberlerini alriz canim benim, sende bizim gibi 2, 3 canli olursun, ogluna kardesler gelir insalhh. Dualarimizdasin

Allahim bu duyguyu sanada en guzel sekilde yasatsin sorunsuz saglikla insallah canim hepimize sagsalim dogumlar nasip etsin allahim

sagolun kizceler dualarinizda olmak cok guzel
Allah razi olsun hepinizden
sağlıcakla kucaginiza alirsiniz sizlerde inşallah bebecikleri
tadini cikartin artik en güzel zamanlardasiniz
güzel isimler bulun , alisverisler yapin , gezin dolasin ,
karamsarsln fistigim inşallah bizler de bebislerimizi alicaz hayirlisi ile ....

Kızlar merhabalar. Size bir sorum olacak. Belimde hatta arka sol tarafimda ağrı gibi aniden giren sancı gibi acı hissediyorum ara ara. Sizde böyle bişey yaşadınız mı

Kuzum benim aşılamam oldu ve tutmadı normalde kendiliğin den hamile kaldım çok şaşırdım..nasıl tutmaz diye doktora kızdım çok.bu şifa hastanesinde oldu bu 2.aşılamam iste..bana dediki korun bu ay obur ay gene tedaviye başlayalım sinirlerim bozuldu kendiliğin den hamile kaldım bebeğim gelişmedi psikiyatri ilaçları kullanıyordum onda kendimi suçladım..aşılama 2.kez denendi bu sefer direk doktoru suçladım beni deneme tahtası yapcakti anladım..ilk aşılama yapan doktoruma birde burda özel bir tüp bebek merkezine gittim ikiside bana senin suçun yok doktor zaten bir yumurta oluşturmuş elinde de herhangi bir dosya yok ne yaptığını bile bilmiyoruz eşimin sperm i berbat bu sayı bu morfoloji ile aşılama zaten tutmaz esin birdaha sperm versin dediler..tüp bebek merkezindeki doktorada sordum kur uygulasam mi diye..çıkardı bana verdi bir kağıt keçiboynuzu kuru kesinlikle etkili dedi..ben başladım o ay eşime keçiboynuzu kendime de incir havuç yaptım..cat diye hamile kaldım..değerlerimde güzel artıyordu sonradan kalp atışını duymamiz gerekirken embriyo dağıldı..dedimki kendime sorun bende değil sorun eşimde..bebek te bir sıkıntı oluyor yaa genetik bir kopmada sorun var..o yüzden tüp bebek yaptırdık bunda sağlam adim olsun diye..tüp bebek öncesi de eşime gene keciboynuzu uyguladim transferden önceki ay kendime bal tarçın çörek otu kurunu 12 gün uyguladim..tüp bebek öncesi guclendiriyormus yumurtalık kalitesini..transfer olcağı zaman da iğnelerle bir bal tarçın çörek yaptım ama ultrasonla takibe gore hergun uygulamadım bir gün boş geçtim mesela..yada sabah içmedim aksam içtim küçük bir tatlı kaşığı..tüp bebek te de 12 yumurtam toplandı 12 side dollendi..doktorlar şaşırdı 1 i transfer edildi 6 tane 1.kalite ve 2.kalite dondurulmusum var..ben bunları uyguladim kimi inanır kimi inanmaz..yüreğinin sesini dinle benim içinden çok geldi yapmak çok arastirdim..içime sineni yaptim.

Kistin veya iltihabın varsa soğanı dene..ben normalde pcos hastasiyim..hep adetlerim düzensizdi hep doğum kontrol kullaniyordum 16 yaşından beri..ama ben soğanı hic denemedim çünkü öyle büyük kist filan yoktu..

Kızlar merhaba uzun zamandır girmiyorum.Kızlar 15. haftaayım bulantılarım geçti ama snki normalım hamile değilmişim gibi 4 temmuzda kontrolüm var o tarıhe kadar merak edicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…