2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Adet duzensizligine de iyi gelior sogan kuru, bnde denedim, transfrden bi iki ay once akinti kist duzensizlik ne varsa temizlensin rahim dedim. Etkisine inaniyorum cunku akintim oluyotdu, bide bide bizim bi akraba bu kurden sonra ikinci cocuguna hamile kaldi. Alternetif tipi yeri gelince doktorlarda oneriyor

Kızlar merhaba uzun zamandır girmiyorum.Kızlar 15. haftaayım bulantılarım geçti ama snki normalım hamile değilmişim gibi 4 temmuzda kontrolüm var o tarıhe kadar merak edicem.
Canim ne guzel iste cicim aylarin gelmis yasiyorsun tadini cikar, 20 haftadan sonra hissediliyormus bebisler, cinsiyeti belli mi yoksa 4 temmuzu bekliyorsun. Darisi bize ins

Kızlar merhabalar. Size bir sorum olacak. Belimde hatta arka sol tarafimda ağrı gibi aniden giren sancı gibi acı hissediyorum ara ara. Sizde böyle bişey yaşadınız mı
Ben bugun yasadim canim, daha once olmamisti, korktum ama gecti cok sukur, doktorunu arayip sorabilirsin,bn oyle yapiorum devam ederse

Akintilarla basim dertte bugun isten gelince biraz dolandim ilk kez biraz yordum gunlerdir gene acik acik pembemsi akinti gelmeye basladi once kasikta agri sonra akinti insallah kana cevirmez ve cogalmaz kizlar ramazan ayinada girdik allaha bol bol dua edelim hayirli ramazanlar hepimize​

Kızlar benim 5+3'üncü haftam.Geçen hafta 4+5 iken keselerimizi gördük 2 tane haftaya artık içi dolu mu kalp atışı var mı onlara bakmaya gideceğiz. Ben 10. haftaya kadar depot ve oksapar kullanmaya devam edecegim. Ama kalcamda yer kalmadı cidden. Alkollu mendil koyuyorum ama nafilee...Ne yapsam sizde ne önerirsiniz??

Oksapar kan sulandırıcı değil mi ben göbekten uyguluyorum..

Ben önce soğan kürü ardından çörek otu bal tarçın yapmıştım ya birde biesteron vermişti doktorum bende pko var canim birde melatonin le Qenzim Q10 diye bir şey içmiştim.

Cok saol cnm ewet supriz oldu ikiz oldugu icin down sendromunu yapmiyorlar ama normalde 16 . Haftada yapiyorlar

Ya cnm ben bunların hiçbirini denemedim,sana birsey soracagım.yumurta kalitesini ultrasonlamı anlıyorlar?kan testleiylemi?

Cnm benim transfer yapılırken söylediler orta kalite diye. Sanırım toplama işleminden sonra anlaşılıyor. Bide ben iki tüp denemede de 5 yumurtam gelişti. Çoğaltmanın yollarına bakıcaklar

Ben inanıyorum hepimiz bir gün anne olacağız canım. Umutsuz yaşanmıyor

Ben soğan kürü denemiştim ama hiç bir faydasını görememiştim sonuç 5. Yılımda ıvf le hamile kalabildim. Bence zaman kaybı o tür tedaviler ama güya faydasını görenler olmuş

bende hep duyuyorum ama hiç denemeye yeltenmedim. bu son zamanlarda giden gelen dene mutlaka diye baskı kurunca acaba gerçekten faydası var mı demeye başladım?

Bu sefer hiç biseycik olmayacak yeterki sen olumsuz düşünme canım. Hayirlisiyla kucağına alacaksın
Artik o kadar aştım ki herkesin de neler çektiğini bildiğim için burda..herkes için hep ayrı ayrı dua ediyorum iyi temennide bulunuyorum.

Evet canım kan sulandırıcı onu koldan yaptırıyorum ben ama kolumda da yer kalmadı işin dogrusu ama esas depot yüzünden kalcam artık bezeleşti resmen yumuşatamıyorum kalçamı
Hangi pıhtılaşma mevcut canım sende.ne zamana kadar kan sulandırıcı kullancan. Kalçadan olan iğneyi kanamam olunca kullanıyorum yoksa normalde fitil..anlıyorum yağlı olduğu için iğne ödem de çok yapıyor..hareketlerde zorlaşıyor..kab sulandırıcı yi 9 ay kullancak san keske şimdi göbekten yapıp sonra kolla bacağa geçeydin..geçen gün hastanede yatarken hemşire bana da koldan yaptı çok acidi emin ol göbek ten o kadar acımıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…