- 6 Ekim 2014
- 1.656
- 1.117
- 78
Adet duzensizligine de iyi gelior sogan kuru, bnde denedim, transfrden bi iki ay once akinti kist duzensizlik ne varsa temizlensin rahim dedim. Etkisine inaniyorum cunku akintim oluyotdu, bide bide bizim bi akraba bu kurden sonra ikinci cocuguna hamile kaldi. Alternetif tipi yeri gelince doktorlarda oneriyorKistin veya iltihabın varsa soğanı dene..ben normalde pcos hastasiyim..hep adetlerim düzensizdi hep doğum kontrol kullaniyordum 16 yaşından beri..ama ben soğanı hic denemedim çünkü öyle büyük kist filan yoktu..
Canim ne guzel iste cicim aylarin gelmis yasiyorsun tadini cikar, 20 haftadan sonra hissediliyormus bebisler, cinsiyeti belli mi yoksa 4 temmuzu bekliyorsun. Darisi bize insKızlar merhaba uzun zamandır girmiyorum.Kızlar 15. haftaayım bulantılarım geçti ama snki normalım hamile değilmişim gibi 4 temmuzda kontrolüm var o tarıhe kadar merak edicem.
Ben bugun yasadim canim, daha once olmamisti, korktum ama gecti cok sukur, doktorunu arayip sorabilirsin,bn oyle yapiorum devam ederseKızlar merhabalar. Size bir sorum olacak. Belimde hatta arka sol tarafimda ağrı gibi aniden giren sancı gibi acı hissediyorum ara ara. Sizde böyle bişey yaşadınız mı
Bende yaptırdım ya sağlık Bakanlığına bildirim yapılıyormus. Bir de 20.haftada dedi tetanos aşısı icinBen gebelik kaydimi yaptim , tetenoz asisi sanirim canim
Evet malesef o yüzden iste canım..bende o yüzden karşı cikamiyorum..en çok çeken ben oluyorum en çok bana koyuyor sonra..
Oksapar kan sulandırıcı değil mi ben göbekten uyguluyorum..Kızlar benim 5+3'üncü haftam.Geçen hafta 4+5 iken keselerimizi gördük 2 tane haftaya artık içi dolu mu kalp atışı var mı onlara bakmaya gideceğiz. Ben 10. haftaya kadar depot ve oksapar kullanmaya devam edecegim. Ama kalcamda yer kalmadı cidden. Alkollu mendil koyuyorum ama nafilee...Ne yapsam sizde ne önerirsiniz??
Kizlar az once ewe geldim randevum vardi benimde ikizmis Sata gore 12+1 di ultrasyon da 13 biri 12+6 biri cikti
Kızlar birşey soracağım, soğan, havuç veya incir kürünü deneyen ve deneyip faydasını gören var mı? özelliklede soğan kürü. benim yumurtalarım hem az hemde oluşanlar orta kalite.. gerçekten iyi geliyorsa bir sonraki reglide yapayım diyorum.
Ah canım gözün aydın sonunda bebişlerini görmüşsün ikiz olması gerçekten süpriz olmuştur sana da dating scan günü verdilermi bana önümüzdeki hafta yapacaklar down sendromu testi için aslında sen 13. Haftamdaymışsın vermeleri lazım
Ya cnm ben bunların hiçbirini denemedim,sana birsey soracagım.yumurta kalitesini ultrasonlamı anlıyorlar?kan testleiylemi?
sagolun kizceler dualarinizda olmak cok guzel
Allah razi olsun hepinizden
sağlıcakla kucaginiza alirsiniz sizlerde inşallah bebecikleri
tadini cikartin artik en güzel zamanlardasiniz
güzel isimler bulun , alisverisler yapin , gezin dolasin ,
karamsarsln fistigim inşallah bizler de bebislerimizi alicaz hayirlisi ile ....
Oksapar kan sulandırıcı değil mi ben göbekten uyguluyorum..
Ben soğan kürü denemiştim ama hiç bir faydasını görememiştim sonuç 5. Yılımda ıvf le hamile kalabildim. Bence zaman kaybı o tür tedaviler ama güya faydasını görenler olmuş
Artik o kadar aştım ki herkesin de neler çektiğini bildiğim için burda..herkes için hep ayrı ayrı dua ediyorum iyi temennide bulunuyorum.Bu sefer hiç biseycik olmayacak yeterki sen olumsuz düşünme canım. Hayirlisiyla kucağına alacaksın
Ben göbekten yapıyorum.Evet canım kan sulandırıcı onu koldan yaptırıyorum ben ama kolumda da yer kalmadı işin dogrusuama esas depot yüzünden kalcam artık bezeleşti resmen yumuşatamıyorum kalçamı
Hangi pıhtılaşma mevcut canım sende.ne zamana kadar kan sulandırıcı kullancan. Kalçadan olan iğneyi kanamam olunca kullanıyorum yoksa normalde fitil..anlıyorum yağlı olduğu için iğne ödem de çok yapıyor..hareketlerde zorlaşıyor..kab sulandırıcı yi 9 ay kullancak san keske şimdi göbekten yapıp sonra kolla bacağa geçeydin..geçen gün hastanede yatarken hemşire bana da koldan yaptı çok acidi emin ol göbek ten o kadar acımıyorEvet canım kan sulandırıcı onu koldan yaptırıyorum ben ama kolumda da yer kalmadı işin dogrusuama esas depot yüzünden kalcam artık bezeleşti resmen yumuşatamıyorum kalçamı
Sen ne zamana kadar yapacakmışın yapacakmışın canımBen göbekten yapıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?