2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Gunaydin kizlar hayirli Ramazanlar oruc tutaniniz var mi ben cok istiyorum tutmak ama tansiyonum dusuyor bir haftadir bilmiyorum ne yapsam

Gunaydin kizlar hayirli Ramazanlar oruc tutaniniz var mi ben cok istiyorum tutmak ama tansiyonum dusuyor bir haftadir bilmiyorum ne yapsam
Sanada hayırlı ramazanlar cnm.Valla ben Tutmayacagım cnm, içimizdeki bebeğe eziyet olur .hele 12. Haftadan sonra direkt bizden besleniyorlar. Hamilelere farz değil diye biliyorum.

Sanada hayırlı ramazanlar cnm.Valla ben Tutmayacagım cnm, içimizdeki bebeğe eziyet olur .hele 12. Haftadan sonra direkt bizden besleniyorlar. Hamilelere farz değil diye biliyorum.
Esimde oyle diyo bebek hayirlisiyla dogsun tut diyo gunler cok uzun diye izin vermiyor Rabbim affetsin insallah cook tutmak istiyorum

Ikiz gebelik olduğu için kullanmam gerektiğini söyledi. Bende tahlil bakılmadı
Pıhtılaşma nedeniyle verilmedi yani..ben bebe asprinı içmiştim İkizler de de iğne çok zor oluyor..iğne hemen anında vücuda etki ettiği için simdi hep iğne tercih ediyorlar herhalde..ayy benim midem çok kotu çok ekşimeye başladı gene yemek yerken birden oguruyorum..

Allah'a cok şükür pıhtılaşma da kanamam da yok önlem olarak veriyor doktorum. Bizim tüp bebek merkezinde herkese 10. Haftaya kadar kullandırılıyor. Bunların yanında crinone jel de yapıyorum ayrıca. O Hiçbişi değil diğer iğnelerin yanında :) artık yapıcaz daha 4 hafta mecbuurr

kızlar mart topıgınden berı takıp edıyorum ama bugun mutlulugumu paylaşmak ıstedım kızım olackmış okadar mutluyumki cok zor zamanlar gecırdk cok sukur kı buzamana kadar geldık rabbım saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın herkese yaşatsın bu duyguyu şu mübarek gunlern hürmetıne.

Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin.çok sevindim adına. Kızlar çokkk tatlı oluyor:)))hayırlı evlat olsun inşallah

Tebrik ederim guzel anne, guzel hayirli saglikli tatli bir kizin olur insllh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…