Sanada hayırlı ramazanlar cnm.Valla ben Tutmayacagım cnm, içimizdeki bebeğe eziyet olur .hele 12. Haftadan sonra direkt bizden besleniyorlar. Hamilelere farz değil diye biliyorum.
Sanada hayırlı ramazanlar cnm.Valla ben Tutmayacagım cnm, içimizdeki bebeğe eziyet olur .hele 12. Haftadan sonra direkt bizden besleniyorlar. Hamilelere farz değil diye biliyorum.
Pıhtılaşma nedeniyle verilmedi yani..ben bebe asprinı içmiştim İkizler de de iğne çok zor oluyor..iğne hemen anında vücuda etki ettiği için simdi hep iğne tercih ediyorlar herhalde..ayy benim midem çok kotu çok ekşimeye başladı gene yemek yerken birden oguruyorum..
Hangi pıhtılaşma mevcut canım sende.ne zamana kadar kan sulandırıcı kullancan. Kalçadan olan iğneyi kanamam olunca kullanıyorum yoksa normalde fitil..anlıyorum yağlı olduğu için iğne ödem de çok yapıyor..hareketlerde zorlaşıyor..kab sulandırıcı yi 9 ay kullancak san keske şimdi göbekten yapıp sonra kolla bacağa geçeydin..geçen gün hastanede yatarken hemşire bana da koldan yaptı çok acidi emin ol göbek ten o kadar acımıyor
Allah'a cok şükür pıhtılaşma da kanamam da yok önlem olarak veriyor doktorum. Bizim tüp bebek merkezinde herkese 10. Haftaya kadar kullandırılıyor. Bunların yanında crinone jel de yapıyorum ayrıca. O Hiçbişi değil diğer iğnelerin yanında :) artık yapıcaz daha 4 hafta mecbuurr
Kizlar doktordan geldik biz bebisim iyiymis ama boyutunu soylemedi haftasinina gore kucukmu buyukmu sadece iyi dedi insallah boyle devam etsin hepimizn
kızlar mart topıgınden berı takıp edıyorum ama bugun mutlulugumu paylaşmak ıstedım kızım olackmış okadar mutluyumki cok zor zamanlar gecırdk cok sukur kı buzamana kadar geldık rabbım saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın herkese yaşatsın bu duyguyu şu mübarek gunlern hürmetıne.
kızlar mart topıgınden berı takıp edıyorum ama bugun mutlulugumu paylaşmak ıstedım kızım olackmış okadar mutluyumki cok zor zamanlar gecırdk cok sukur kı buzamana kadar geldık rabbım saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın herkese yaşatsın bu duyguyu şu mübarek gunlern hürmetıne.
Kizlar doktordan geldik biz bebisim iyiymis ama boyutunu soylemedi haftasinina gore kucukmu buyukmu sadece iyi dedi insallah boyle devam etsin hepimizn