2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Tebrik ederim cok sevindim benimde kızım olacak kizlar çoğalıyor :)

Maşallah cnm iyi oldugunuza sevindim. Takvimin hayırlı olsun:) hayırlı ramazanlar.

Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin. Kızın da yeri bir ayrı olur simdi coook tebrik ederim :)

En son giytigimde 10+6 di, bana 4,5 cm olmuslar ddi canim 20 gun sonra gel ddi 2 temmuz gibi yani
Boyutunu demedi ya cok uyuz oldum bida gittigimde soracam banada 1 ay sonra desi ama ozaman 14.hafta oluyor ikili test yaptirmayacakmi acaba hic verim alamiyorum ya doktorlardan

Boyutunu demedi ya cok uyuz oldum bida gittigimde soracam banada 1 ay sonra desi ama ozaman 14.hafta oluyor ikili test yaptirmayacakmi acaba hic verim alamiyorum ya doktorlardan
Tek gebelikti seninki degilmi canim, eger oyleyse yaptirir o zamn, bu tur sorulari sen sor ,doktorun hani soylemiuorsa biz ikili uclu testler yaptirmiyacz ikiz oldugu icin. Bn de bidaha ki gidisimde 14 haftalik olutlar bizimkiler de ins

Kizlar nasilsiniz niyetli olan varmi aranizda, yoksa herkes kazaya mi birakiyor. Oruc cok sukur guzel geciyor, 2 ye kadr yattim, sahurumu yaptim, sut ictim, bol su ictim, cok sukur daha zorlanmadim, 3 saat 45 dakkika kalmis iftara hadi bakalim.

Benim midem çok kotu kızlar başka hic şikayetim kalmadı..stresten mi anlamadım..yerken birden istifra etmek geliyor..agzimdakileri çıkarmak zorunda kalıyorum yoksa tamamen zorlarsam hepsi çıkacak midemdekiler..sizin sikayetiniz varmi

Kizlar nasilsiniz niyetli olan varmi aranizda, yoksa herkes kazaya mi birakiyor. Oruc cok sukur guzel geciyor, 2 ye kadr yattim, sahurumu yaptim, sut ictim, bol su ictim, cok sukur daha zorlanmadim, 3 saat 45 dakkika kalmis iftara hadi bakalim.

Canim allah kabul etsin. Benim yasadigim sehirde turk bi abla vardi yeni cocuk dogurmustu ben geldigim sene diyorki dr a gittim sordumki oruc tutabilirmiyim dr da tabiki tutabilirsin bebek senin o an yedigin birsey olmasa bile depolarindan besleniyor demis ablada tutmus cok sukur rahat gecirdim demisti. Bana sira gelince benim diyabetim var cocuklugumdan beri insulin kullaniyorum onun icin hamilelikten oncede tutamiyordum zaten tutanlara kolay gelsin allah kabul etsin kizlar. Benimde hamile kaldigimdan beri gozumde ufak tefek arpaciklar cikiyordu ama cabuk geciyordu bu sefer cok buyuk cikti gozum kapandi o derece ilacta kullanamiyorum. Zaten canimda cok sikiliyor depresyondayim sanki canim hic birsey yapmak istemiyor inanilmaz bi halsizligim var ha birde dislerim cok kotu degilki fircalayabilme normal suyla bile calkalayamiyorum cok agiriyorlar. Bende durumlar bu sizde nasil?

Tek gebelikti seninki degilmi canim, eger oyleyse yaptirir o zamn, bu tur sorulari sen sor ,doktorun hani soylemiuorsa biz ikili uclu testler yaptirmiyacz ikiz oldugu icin. Bn de bidaha ki gidisimde 14 haftalik olutlar bizimkiler de ins
O an aklima hic gelmedi canim ya sonradan dustu jeton evet benim tek bebek neyse hayirlisi diyelim belki bemimkide gerek duymamistir unutacak degil ya dimi

Canim allah kabul etsin ama ben surekli acikiyorum ve suan suya cok ihtiyac var cesaret edemedim ben zaten calisyorumda kesin duser bayilirdim

Benimde var bulantim bide hemen doyuyorum yiyemiyorum midem kuculmus gibi kusma yok geliyo bazen tutuyorum kusmayida sevmem hic allah yardimcin olsun

Cnm midedye arada bir kramp gibi ağru giriyor.gun içinde 3-4 kere şiddetli oluyor.ama 5 saniyede geçiyor.yoksa dayanılmaz.onun dışında bulanrı kusma yok.

Sure cok uzun vucudu 17 saat susuz bırakıyorsun.ben tutmuorum .cesaretim yok.çok sağlıklı gelmiyor bana.Allah sana güç kuvvet versin cnm.

Benimde var bulantim bide hemen doyuyorum yiyemiyorum midem kuculmus gibi kusma yok geliyo bazen tutuyorum kusmayida sevmem hic allah yardimcin olsun
Aynen canım aslında acım biliyorum ama bir anda tak diye tıkanıyorum içim almıyor..stres liyken ben boyle olurdum iste filan..O geldi aklıma hamile iken başkaların da var mi diye merak ettim..

Cnm midedye arada bir kramp gibi ağru giriyor.gun içinde 3-4 kere şiddetli oluyor.ama 5 saniyede geçiyor.yoksa dayanılmaz.onun dışında bulanrı kusma yok.
Allah allah onu bir sor istersen kasıklarıma kramp gibi ağrı girdi geçen hafta çok ama mideme hic olmadı..tüp bebek doktorum la konuştum artik clexan gerekli değil diyorlar.hic içim rahat değil..forumlara bakıyorum yaa coraspin yada iğne mutlaka kullanıyorlar..İkizler de pihtilasmami bilmediğimiz halde bebe aspirini içmiştim..gene mi içsem acaba..

Cnm bnm midem hamilelikten öncede cok iyi değildi zaten.gaz sancısı oluyor o bile mideme vuruyor once sonra asagılara doğru vuruyır.anlıorum onu.bnm bi arkadasım da gebeliği sonuna kadar coraspin vermiş dru ki onda pıhtılaşma yok. Bana dr hiç vermedi.acaba kanama riskini artırıyor dimi kesiolar iğneyi.coraspini çogu kişi içiyor hamilelik sonuna kadar.

Sure cok uzun vucudu 17 saat susuz bırakıyorsun.ben tutmuorum .cesaretim yok.çok sağlıklı gelmiyor bana.Allah sana güç kuvvet versin cnm.
Bencede kuzum sana katılıyorum..zaten güç bela bin bir sıkıntı ile gobegimizi doldurduk..bu sıcakta susuz bırakıp en ufak tansiyonumuz oynasa direk bebeği etkileyecek..doktorlar boşuna demiyor ani hareket lerden kaçının niye diyor tansiyonun düşerse bebeğe de yeterli kan akışı gitmeyebilir onu riske sokar diye açıklama yapıyor..ben dun yattığım yerde sirilsiklam terledim hic hareket yapmadigim halde bu sıcaklarda vücudumu susuz bırakamam..doktora kanama geliyor wc ye korkuyom tuvaletimi yapmamak için içmiyorum su diyince kızdı bana geçen hafta..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…