Valla ben iccem gizli gizli galiba..hic içim rahat değil..hematolog â gidip danışsam mi acaba..benim diğer bütün hamileliklerimde bile doktorum hemen folik asit aspirin elevit progesteron onun deyimiyle muhteşem dörtlüye hemen baslatiyordu..doğum â gittiğimde bile elevit folik asit aspirin yanımdaydı :))Cnm bnm midem hamilelikten öncede cok iyi değildi zaten.gaz sancısı oluyor o bile mideme vuruyor once sonra asagılara doğru vuruyır.anlıorum onu.bnm bi arkadasım da gebeliği sonuna kadar coraspin vermiş dru ki onda pıhtılaşma yok. Bana dr hiç vermedi.acaba kanama riskini artırıyor dimi kesiolar iğneyi.coraspini çogu kişi içiyor hamilelik sonuna kadar.
Dediğin gibi susuzluk aclıktan cok daha kötü.sen susamazsın ama.susamadığını sanırsın ama vücutta cok su kaybı olur.hatta bunun için uzmanlar.siz susamadan suyunuzu için diyorlar.Bencede kuzum sana katılıyorum..zaten güç bela bin bir sıkıntı ile gobegimizi doldurduk..bu sıcakta susuz bırakıp en ufak tansiyonumuz oynasa direk bebeği etkileyecek..doktorlar boşuna demiyor ani hareket lerden kaçının niye diyor tansiyonun düşerse bebeğe de yeterli kan akışı gitmeyebilir onu riske sokar diye açıklama yapıyor..ben dun yattığım yerde sirilsiklam terledim hic hareket yapmadigim halde bu sıcaklarda vücudumu susuz bırakamam..doktora kanama geliyor wc ye korkuyom tuvaletimi yapmamak için içmiyorum su diyince kızdı bana geçen hafta..
Cnm bencede bir hematologa sor.zaten kullansan da zararı olmaz ki sana ve bebeğineValla ben iccem gizli gizli galiba..hic içim rahat değil..hematolog â gidip danışsam mi acaba..benim diğer bütün hamileliklerimde bile doktorum hemen folik asit aspirin elevit progesteron onun deyimiyle muhteşem dörtlüye hemen baslatiyordu..doğum â gittiğimde bile elevit folik asit aspirin yanımdaydı :))
Benim başımda sise valla sürekli içiyorum napim..mecburum zaten pıhtılaşma da var bol bol su içmek zorundayım..eşimin kuzeni yeni doğum ünitesinde hemşire 2 tane hamilelik geçirdi en az 3 lt kafana koyacaksın bu şişeden bugün atıyorum 1er lt lik 3 tane günde bitireceksin diyor..hergun bir avuç ceviz badem fındık yiyeceksin sütünü içeceksin..1 kase yoğurt yiyeceksin diyor..Dediğin gibi susuzluk aclıktan cok daha kötü.sen susamazsın ama.susamadığını sanırsın ama vücutta cok su kaybı olur.hatta bunun için uzmanlar.siz susamadan suyunuzu için diyorlar.
Yeşilyurt devlet hastanesi üniversite oldu ordan randevu alayim dedim alamadım..9 eylül çok uzak geliyor ege de hic giresim yok orda doğumu yaptığım için..özel hastanede de göremedim hematolog bölümüCnm bencede bir hematologa sor.zaten kullansan da zararı olmaz ki sana ve bebeğine
Tepeciğe git dicem ama. hastane kötü,drlar iyi,bak bakalım hematoloji var mı?Yeşilyurt devlet hastanesi üniversite oldu ordan randevu alayim dedim alamadım..9 eylül çok uzak geliyor ege de hic giresim yok orda doğumu yaptığım için..özel hastanede de göremedim hematolog bölümü
Canım aynı şeyleri bende yaşıyorum.Çok zor geçiyor günlerim . Kurmamak için doktorum zafer verdi. Sabah akşam yarım tablet alıyorum. Ilacı kullandığımda kusmuyorum. Ama hala mide bulantılarım geçmedi ve yemek yiyemiyorum üç haftada 4 kilo verdim hiç halim kalmadı. Işe de gidemiyorum heyet raporu aldım. Hep evdeyim yatıyorum. Doktor geçecek diyor Bekliyorum bakalım ne zaman geçecek. Eğer daha kötü olursan serum takalım diyor. Dayanamazsam artık serum taktıracağımBenim midem çok kotu kızlar başka hic şikayetim kalmadı..stresten mi anlamadım..yerken birden istifra etmek geliyor..agzimdakileri çıkarmak zorunda kalıyorum yoksa tamamen zorlarsam hepsi çıkacak midemdekiler..sizin sikayetiniz varmi
Genetik testleri için tepecige gittim..esim bayılacaktı içerdeki havasızlıktan..Tepeciğe git dicem ama. hastane kötü,drlar iyi,bak bakalım hematoloji var mı?
Canım aynı şeyleri bende yaşıyorum.
İlk zamanlarda böyle değildim son 3 hafta filan boyle oldu canım yaa..sadece kuru ekmek yiyesim var..dun esim annem oruçlu diye pide almış oda tövbe yarabbim nasıl aci ben benim ağzımın tadı bozuk zannettim isteksiz yiyorum yaa..meğersem üzerindeki çörek otu o kadar aci ki anlatamam..annem de öldürecek beni çörek otu acı olur diyor..hee anne tedavi de sabah aksam yedim çörek otunun tadını biliyorum dedim.Canım aynı şeyleri bende yaşıyorum.Çok zor geçiyor günlerim . Kurmamak için doktorum zafer verdi. Sabah akşam yarım tablet alıyorum. Ilacı kullandığımda kusmuyorum. Ama hala mide bulantılarım geçmedi ve yemek yiyemiyorum üç haftada 4 kilo verdim hiç halim kalmadı. Işe de gidemiyorum heyet raporu aldım. Hep evdeyim yatıyorum. Doktor geçecek diyor Bekliyorum bakalım ne zaman geçecek. Eğer daha kötü olursan serum takalım diyor. Dayanamazsam artık serum taktıracağım
Aci mi olurmus tadi, hic aci tadini almadim, ama dorun bizde bacımİlk zamanlarda böyle değildim son 3 hafta filan boyle oldu canım yaa..sadece kuru ekmek yiyesim var..dun esim annem oruçlu diye pide almış oda tövbe yarabbim nasıl aci ben benim ağzımın tadı bozuk zannettim isteksiz yiyorum yaa..meğersem üzerindeki çörek otu o kadar aci ki anlatamam..annem de öldürecek beni çörek otu acı olur diyor..hee anne tedavi de sabah aksam yedim çörek otunun tadını biliyorum dedim.
Çok zormuş Akşama ne yiyeceğimi bîlmiyırum artıkİlk zamanlarda böyle değildim son 3 hafta filan boyle oldu canım yaa..sadece kuru ekmek yiyesim var..dun esim annem oruçlu diye pide almış oda tövbe yarabbim nasıl aci ben benim ağzımın tadı bozuk zannettim isteksiz yiyorum yaa..meğersem üzerindeki çörek otu o kadar aci ki anlatamam..annem de öldürecek beni çörek otu acı olur diyor..hee anne tedavi de sabah aksam yedim çörek otunun tadını biliyorum dedim.
Bence tutma..bebeğini düşün artik 3.ay senden yiyecek..günde iki kez ne kadar depolarını doldurabileceksin ..bebekler oldu en az 5 er cm..2 ay sonra olcak 15 20 cm..düşün nekadar büyüyecekler..Canlar surekli tutmuyacam zaten ara ara tutacam insallh, rabbim yardim ediyor, bn acliga dayanamayan biriyim, hamilikten oncede oyleydim, biraz aciktimmi mutlaka bisey yemeliydim, ki bugun deneme amacli tutayim ddim, susamadim acikmadim, halsizim sadece. Mide agrilari bnde d3 oluyo, aksam yemeginden sonra cok fena oluyorum nefesim daraliyor, hasimsizlik baslior , daraliyorum resmen. Artik astim bunlari valla.
Çörek otu bozuk tu galiba..eşimde almış ayni aci tadı söylememiş..Aci mi olurmus tadi, hic aci tadini almadim, ama dorun bizde bacım
Ara ara tutacam canim 30 gun tutmak yok insallh.Bence tutma..bebeğini düşün artik 3.ay senden yiyecek..günde iki kez ne kadar depolarını doldurabileceksin ..bebekler oldu en az 5 er cm..2 ay sonra olcak 15 20 cm..düşün nekadar büyüyecekler..
En iyi bana gelen şey tuzlu beyaz veya ezine peynir birde ekmek o bastırıyor sadece..Çok zormuş Akşama ne yiyeceğimi bîlmiyırum artık
Benim koku hassasiyetim iyileşti adam kokuyordu bana düşünsene adam â kokuyon diyordum bozuluyordu anneside oda..napim..HalA cok koku hasasiyetim var, hersey kokuyor. Deterjan kokusundan nefret ediyorum simdi, bide kizgin zeytinyagi kokusu
Evet evet bende cok seviuorum peynir ekmegi, bide eksi meyveler hosuma gidiyor rahatsizlik vermiyorEn iyi bana gelen şey tuzlu beyaz veya ezine peynir birde ekmek o bastırıyor sadece..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?