2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Sen genede dikkat et canım seyahat olayını abartma..çünkü ikiz..

Kutladinizmi canım merak ettim. Nasıl gecti
Ne kutlaması kavga bile ettik çıktık iftardan önce yakin bir yerde kebapcıya gittik geldik o kadar iste..çiçek filan hediye filan yok..bende almadim zaten alamam kredi kartım yok çalışmıyorum cebimde para olsun..kartını ver desem bu seferde dalga geçer aldığımi da beğenmez çok para der o der bu der..almiyorum valla artik..

Buralardayım canım okuyorum hep yazdıklarınızı :)sen nasılsın
Cok sukur iyiyiz canim, doktora gittigimide biliorsun o zamn, cinsiyeti daha belli degil ddi, cok israr edince biri sanki kiza benziyor ddi o kadr. Bide 6. Aya kadr ecoprin hap kullanmaya devam, diger ismiyle coraspin. 14. Haftaya kadr haftada bir proluton vurulacm. 10 temmuzda bi daha gidiyorum insallh. Ya siz nasilsiniz

Aaa ben atlamisim onu göstermedi mi senin minikler kızda yanilmiyormus dr lar canım :))hadi digeride erkek olsun sonrada sefaann olsun
Bende Dr dayım suan,test falan yaptirmistim ya onları konusacagiz birde cinsiyetlere tekrardan bakalım dedi bide vitamin cs konuşacağız bakalım bekliyorum

Merhaba tatlı anne adayları:)
Aranızda progeston iğne kullanan var mı?nerdeyse 3 hafta oldu vurdurmaya başlayalı ama su sıralar hem morarmalar hem sertlikler olmaya başladı. Daha da 12.haftaya kadar kullanıcakmışım.birde bende pıhtılaşma problemi vardı cleaxsan ve coraspin kullanıyordum ama coraspini kesti.onu kesmesi bile tedirgin etti .
Ne diyim herseyi takar oldum , allah hepimize kucakladağımız günleri görmeyi nasip etsin.

Slm cnm bende kullaniyorum 14.haftalik gebeyim progestan igne ve clexan igne kullaniyorum bendede pihtilasma sorunu var ve doguma kadar kullanicam nasipse bebislermiz iyi olsunda yeterki ben raziyim ama progestan igneden sonra ilk haftalar aci oluyor yatamiyorsun ama sonra alisiyorsun sen kackez vuruluyorsun

BENİMDE PIHTILAŞMA PROBLEMİM VAR BENDE CLEXANE KULLANIYORUM SABAH 1 AKŞAM 1 CORASPİNİ 8. HAFTADA BIRAKTIRDI BENDE TEREDDÜTTEYDİM AMA ŞU AN 16. HAFTANIN İÇİNDEYİZ

Kızlar bugunlerde cok yogundu .hep okudum ama yazamadım , bugun harmony test sonuçları geldi.şükürler olsun .sonuçlar temiz çıktı.onun dışında arada kasıklarımda hafif agrılar oluyor,bayagı höbegım çıktı. bu hafta denize de girdim:) benden bu kadar

Cnm senin sat la ultrasyon aynimi cikiyor benim sata gore 29 aralik ama ultrasyon da23 aralik cikiyor

Evt gostermedi yaramazlar, yada doktor gordude soylemedi bnce. On gun sanra insllh ogrencz. Sen naptin doktorun neddi testin nasil? Rahim uxpzunlugun olculdumu. Bn doktora sordum bana ben her defasinda bakiyorum merak etme ddi. 3, 1 sey ddi yanilmiyorsam uzunluk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…