Sen genede dikkat et canım seyahat olayını abartma..çünkü ikiz..Herkese merhaba arkadaslar. Cumartesi günü kontrolüm vardi yine. Doktorum yola cikmama izin verdi denize de girebilirmisim. Cok mutlu oldum. Cinsiyet icin de kesin olmamakla birlikte bir kız bir erkek olabilirmis. Saglikli olsunlar da daha ne ister ki insan
Ne kutlaması kavga bile ettikKutladinizmi canım merak ettim. Nasıl gecti
Gozunaydin canm amjn insallhh sorunsz gecsin su 6 ayimizKizlar az. Once dr geldik bebeklerimizi gorduk cok sukur iyilerdi onceden kalan kan dediler.su 6 7 ay bir gecse saglikla kucagimiza alsak hepimiz rahat edecez
Oh çok şükür hadi geçmiş olsun canımKizlar az. Once dr geldik bebeklerimizi gorduk cok sukur iyilerdi onceden kalan kan dediler.su 6 7 ay bir gecse saglikla kucagimiza alsak hepimiz rahat edecez
Kizz nerdesin sen yaw ugramion burayaOh çok şükür hadi geçmiş olsun canım
Buralardayım canım okuyorum hep yazdıklarınızı :)sen nasılsınKizz nerdesin sen yaw ugramion buraya
Cok sukur iyiyiz canim, doktora gittigimide biliorsun o zamn, cinsiyeti daha belli degil ddi, cok israr edince biri sanki kiza benziyor ddi o kadr. Bide 6. Aya kadr ecoprin hap kullanmaya devam, diger ismiyle coraspin. 14. Haftaya kadr haftada bir proluton vurulacm. 10 temmuzda bi daha gidiyorum insallh. Ya siz nasilsinizBuralardayım canım okuyorum hep yazdıklarınızı :)sen nasılsın
Aaa ben atlamisim onuCok sukur iyiyiz canim, doktora gittigimide biliorsun o zamn, cinsiyeti daha belli degil ddi, cok israr edince biri sanki kiza benziyor ddi o kadr. Bide 6. Aya kadr ecoprin hap kullanmaya devam, diger ismiyle coraspin. 14. Haftaya kadr haftada bir proluton vurulacm. 10 temmuzda bi daha gidiyorum insallh. Ya siz nasilsiniz
BENİMDE PIHTILAŞMA PROBLEMİM VAR BENDE CLEXANE KULLANIYORUM SABAH 1 AKŞAM 1 CORASPİNİ 8. HAFTADA BIRAKTIRDI BENDE TEREDDÜTTEYDİM AMA ŞU AN 16. HAFTANIN İÇİNDEYİZMerhaba tatlı anne adayları:)
Aranızda progeston iğne kullanan var mı?nerdeyse 3 hafta oldu vurdurmaya başlayalı ama su sıralar hem morarmalar hem sertlikler olmaya başladı. Daha da 12.haftaya kadar kullanıcakmışım.birde bende pıhtılaşma problemi vardı cleaxsan ve coraspin kullanıyordum ama coraspini kesti.onu kesmesi bile tedirgin etti .
Ne diyim herseyi takar oldum , allah hepimize kucakladağımız günleri görmeyi nasip etsin.
Cnm senin sat la ultrasyon aynimi cikiyor benim sata gore 29 aralik ama ultrasyon da23 aralik cikiyorKızlar bugunlerde cok yogundu .hep okudum ama yazamadım , bugun harmony test sonuçları geldi.şükürler olsun .sonuçlar temiz çıktı.onun dışında arada kasıklarımda hafif agrılar oluyor,bayagı höbegım çıktı. bu hafta denize de girdim:) benden bu kadar
Bana doğum tarihi vermedi ama 5 gun iletide cıkıyor ultrasona gore.zaten .en gec 17 aralıkta alırım dediCnm senin sat la ultrasyon aynimi cikiyor benim sata gore 29 aralik ama ultrasyon da23 aralik cikiyor
Masallah cnmMrb kizlar bugun doktora gittim bebegimi gordum bize elini acti gerik kapatti cok farkli bir duygu ya bu arada Allah nasip ederse oglum olacakmis insallah
Masallah allah tamamina erdirsin, kucaginada alirsin oglusunuMrb kizlar bugun doktora gittim bebegimi gordum bize elini acti gerik kapatti cok farkli bir duygu ya bu arada Allah nasip ederse oglum olacakmis insallah
Evt gostermedi yaramazlar, yada doktor gordude soylemedi bnce. On gun sanra insllh ogrencz. Sen naptin doktorun neddi testin nasil? Rahim uxpzunlugun olculdumu. Bn doktora sordum bana ben her defasinda bakiyorum merak etme ddi. 3, 1 sey ddi yanilmiyorsam uzunlukAaa ben atlamisim onugöstermedi mi senin minikler kızda yanilmiyormus dr lar canım :))hadi digeride erkek olsun sonrada sefaann olsun
Bende Dr dayım suan,test falan yaptirmistim ya onları konusacagiz birde cinsiyetlere tekrardan bakalım dedi bide vitamin cs konuşacağız bakalım bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?