2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Oh oh masallah canim rahatlamissindir sonuctan snra, tatil mi yapiyonuz yuzmeler felan

Ben kanamam yada lekelenmem olduğu zaman iğne vuruldum temiz olduğunda sadece fitil şeklinde kullandım..merak etme benimde coraspin kesildi artik clexan da yok.. hangi pıhtılaşma mevcut canım sende

Ne deniz mi bende istiyorum doktor serbest diyor kocam yasak diyor ooooffff..bir sene girmesem ölürmüymüşüm

BENİMDE PIHTILAŞMA PROBLEMİM VAR BENDE CLEXANE KULLANIYORUM SABAH 1 AKŞAM 1 CORASPİNİ 8. HAFTADA BIRAKTIRDI BENDE TEREDDÜTTEYDİM AMA ŞU AN 16. HAFTANIN İÇİNDEYİZ
Hangi pıhtılaşma mevcut kızlar sizde benimki kestirdi yaaaa

Bana doktor test yapmadan clexane başladı. Bu doktorların hepsi bi değişik . Şimdi yeni doktor arayışındayım ben
Bu izmirdeki perinatolog tüp bebek doktorları bazıları kan sulandırıcı pıhtılaşma olmasada veriyor demişti geçen hafta bana..seninki de onlardan galiba..benimkide onlardan di çünkü surdan biliyorum transfer sonrası hemşire geldi kan sulandırıcı iğne bize sattı sonra gitti yan odaya sonra obur odaya bende zanettimki sadece bana getirdi. ayni anda 3 transferin de pıhtılaşma olma olasılığı yüzde kaçtır sence

Noldu doktorundan memnun degilmisin bende değiştircektim benim adam bayılıyor doktoruma tipik akedemisyen goy goy yapmıyor diyor..
Ilk başladığım doktor hastaneden ayrıldı. Şimdi başka bir doktora başladım. Onuda beğenmedim. Şuan aydın a tatile geldik . Artık İstanbul'a dönünce yeni bir doktor bulucam.

Mrb kizlar bugun doktora gittim bebegimi gordum bize elini acti gerik kapatti cok farkli bir duygu ya bu arada Allah nasip ederse oglum olacakmis insallah
Maşallah :) erkekler annelere düşkün olurmus :)Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin insallah

Gözün aydın canim

Maşallah :) erkekler annelere düşkün olurmus :)Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin insallah
Yaa sorma canım eşimin mükellefi var bizden büyük çok ta severim kendisini..onunda kızı var baya büyük..annesinden o kadın diye bahsediyormuş..babasına bak hukuk tan 95 aldım istersen bir celsede boşarım nasılcekiyon sen o kadını diyormuş..hic anlaşamıyor annesiyle diyor..yandım ben de..

Emin olmadan soylemiyordur çünkü onlar bacak arasındaki bosluktan anliyorlarmis benim dr um öyle dedi...Testler çok şükür temiz canm...Teyzesi pipisini gösterdi erkek olan bugün :) ama kızım küsmüş ellerini bağlamış tepki vermedi hiç bize :)) 3 tane ilaç verdi ilave öyle yani

Ay evlerden ırak...Canim ama yetiştirme şekliyle çok alakali diye düşünüyorum korkma sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…