2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Cnm sana baya uzak:) trakyada tarafında,ama foçayada gidecegım temmuz ortası gibi:)
Yaa doktor izin veriyor esim izin vermiyor denize girmeme..motive olmam lazim..geçen seferde girmiştim denize ne oldu doğurdun diyor..gıcık adam resmen psikolojik baskı yapıyor..

Ayy yerim ben onlari, bitiririm sana birakmam. Cimcime küsmus demekki. Bal bunlar ya bal bal. Allahima sukurler olsun bu guzel duyguyu yasatti ya, ne kafr sukretsek az.. allahim kucaga alip sevmeyide nasip eder insllhhh

Yaa doktor izin veriyor esim izin vermiyor denize girmeme..motive olmam lazim..geçen seferde girmiştim denize ne oldu doğurdun diyor..gıcık adam resmen psikolojik baskı yapıyor..
Canim azcik sabret sonunda yola gelir seninki, daha yaz yeni basliyor sık disini azcik gayri

Ya denize girmek le , talihsiz olayin bir alakasi oldugunu sanmiorum, butun drlar veriyor,esin cok korkuyo naosin, idare edeceksin cnm bnm:)

Ben kanamam yada lekelenmem olduğu zaman iğne vuruldum temiz olduğunda sadece fitil şeklinde kullandım..merak etme benimde coraspin kesildi artik clexan da yok.. hangi pıhtılaşma mevcut canım sende
Bende mthfr homozigot canım cleaxsanla bi sorunum yok ama progeston mahvetti beni. Crinone nu 1 kac gün yapamadım ph değişikliğinden diye iğneye geçti ama nasıl pişmanım anlatamam.inş bana da bıraktırır

Tabi ki yeterki iyi olsunlarda ne diyim buna da şükür.vuran eldn mi bilmiyorum günde bir tane 50 mg progeston benim.25 gün oldu ama her yerim morardı , sertleşti.cleaxsan da 0.4 lük bir tane bende mthfr hımozigot yalnızca

Bende mthfr homozigot canım cleaxsanla bi sorunum yok ama progeston mahvetti beni. Crinone nu 1 kac gün yapamadım ph değişikliğinden diye iğneye geçti ama nasıl pişmanım anlatamam.inş bana da bıraktırır
progestan iğneyi ben 13. haftaya kadar kullandım. aslında 8.haftada jel v erdi ama ben içim rahat etsin iğne dha etkili diye iğneyi bırakmadım. artık son hafta acıdan ağladım uyuyamadım. merak etme 12 .haftada doktorun kesecektir

BENİMDE PIHTILAŞMA PROBLEMİM VAR BENDE CLEXANE KULLANIYORUM SABAH 1 AKŞAM 1 CORASPİNİ 8. HAFTADA BIRAKTIRDI BENDE TEREDDÜTTEYDİM AMA ŞU AN 16. HAFTANIN İÇİNDEYİZ
Bende mrhfr homozigot tek yapıyorum ama ben clexsan ı. Hakkımızda hayırlısı olsun büyümüşsünüz siz maşallah:)

İnş hadi hayırlısı canım ne diyim .

Ayy yerim ben onlari, bitiririm sana birakmam. Cimcime küsmus demekki. Bal bunlar ya bal bal. Allahima sukurler olsun bu guzel duyguyu yasatti ya, ne kafr sukretsek az.. allahim kucaga alip sevmeyide nasip eder insllhhh
Amin amin canım o günleride görelim insallah

Merhaba arkadaslar. Herkese guzel gunler olsun tatile baslayanlara da iyi tatiller olsun inşallah. Bende de pihtilasma var faktör 5 leiden. Ben doguma kadar oksapar kullanicam 35. Haftaya kadar da coraspin. Benim bildigim en tehlikelisi faktör 5. O yuzden bazi doktorlar size biraktirmistir kan sulandiricilari diye tahmin yürütüyorum yorumlardan

Merhaba canm hosgeldin hayirlimolsun gebeligin, neden proluton depot kullanmiyorsun ki, o 500 ml ve hafta bi kere vuruluyorsun. Bna transferden sonra proluton yazdilar, eger bu igneyi bulamazsan progestan igneyi al kullan demislerdi, bizde o ignedem bilamadik kalmamisti depolarda, 5 gun progestan igne oldim, oturmak kalkmak iskence olmustu bana, snr allahtan bilunmaya basladi proluton depot, ayni islevi goruyor zaten ona devam ettim, hala da hafta bir vutuluyorum. Onumuzdeki hafta son bi ignem kalmis. Sen doktoruna sor istersen. Tkrr gecmis olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…